|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kuše
|
Zaslal: pá září 09, 2011 2:44 pm Předmět: |
|
|
Já např. jezdím na prsní svaly 2x týdně bradla (9-10 sériií se zavěšeným závážím po 10-5 opakování) a jinej den 1x tejdně klasickej bench (5-6 sérií po 5 opakováních - sice na úkor techniku (mám ji v oblasti prsou, ale dráha neni úplně vynikající :), ale svaly cejtim jak nikdy) a k tomu benchpress vsedě (tlaky vsedě) po 3 sériích (7-25 opakování) a musím říct že tohle je pro mě ideál, i když je jedu 3x tejdně...
|
|
| nahoru |
|
 |
SCYL
|
Zaslal: pá září 09, 2011 9:23 pm Předmět: |
|
|
Kolik si myslíte, že je ideální počet cviků a serií na prsa, když člověk cvičí 2x tejdne hrudník? Aby se nepřetrénoval.
První trénink jsem jel třeba bench 4x8 pak jednoručky 4x8 a rozpažky např a potom ve čtvrtek to samý.. to je asi moc co?
|
|
| nahoru |
|
 |
jelen50
|
Zaslal: pá září 09, 2011 10:34 pm Předmět: |
|
|
Najdi si v sekci trénink téma počet sérií, možná ti to pomůže. Jinak já na prsa cvičím 2 cviky po 5ti sériích na jeden trénink a cvičím je taky 2x týdně.
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: so září 10, 2011 1:58 pm Předmět: |
|
|
ja treba zas jezdim 4x bench, 3x incline tlaky, 3x pec dec, dalsi trenink 4x bench decline, 3x pullover, 3x protismerky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
Jakub.M

|
Zaslal: so září 10, 2011 3:13 pm Předmět: |
|
|
| SCYL napsal: | Kolik si myslíte, že je ideální počet cviků a serií na prsa, když člověk cvičí 2x tejdne hrudník? Aby se nepřetrénoval.
První trénink jsem jel třeba bench 4x8 pak jednoručky 4x8 a rozpažky např a potom ve čtvrtek to samý.. to je asi moc co? |
když jezdím 2x týdně, většinou jezdím něco ala Dorian Yates, první cvik lehká série, středí série, těžká série, a pak další 3 cviky jen po 2 sériích (jedna střední, druhá těžká), takže se za trénink dostanu na nějakých 9 sérií ve 4 cvicích. Ale já jsem ten typ co radši volí víc cviků a mín sérií na cvik, než odjet 9 sérií na jednom cviku. Rád danej sval procvičim více cvikama. Ale to už je na tobě. Musíš experimentovat co ti bude sedět nejlíp _________________ "Pocit napumpovaných svalů považuji za lepší zážitek, než je sex se ženskou".. Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so září 10, 2011 3:17 pm Předmět: |
|
|
| SCYL napsal: | Kolik si myslíte, že je ideální počet cviků a serií na prsa, když člověk cvičí 2x tejdne hrudník? Aby se nepřetrénoval.
První trénink jsem jel třeba bench 4x8 pak jednoručky 4x8 a rozpažky např a potom ve čtvrtek to samý.. to je asi moc co? |
To je zcela individualni. Ja si ho nepretrenuji pri 40 seriich obden a jiny je rozsekany z 10 serii jednou tydne Obecne bych ale v tomto pripade pri treninku 2x tydne doporucil jeden zakladni cvik 4-5 serii s tezsi vahou (5-8op) a jeden doplnkovy cvik (stroje, kladky...) 3-4 serie 10-15 opakovani. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: so září 10, 2011 7:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so září 10, 2011 8:44 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | souhlas s drápem :) |
+ kliky s dobrou technikou na doražení.
Teda, mě to prsa zničí :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so září 10, 2011 10:33 pm Předmět: |
|
|
Mě dobře berou prsa v kombinaci benč + kliky naširoko bez pauzy. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj
|
Zaslal: so září 24, 2011 6:33 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, mám podobný problém jako autor tohohle topicu a chtěl bych taky nějak obměnit svůj trénink. Do teď jsem cvičil prsa 2xtýdně, chtěl bych zkusit je za týden odcvičit 3x, mělo by to vypadat asi takhle:
Po:
Bench press 5 x 5
St:
Bench press hlavou nahoru 3 x 8 (spíš lehce)
Pá:
Tlaky JČ na rovný 4 x 6
Prsami by se vždy začínalo a pak by následoval zbytek tréninku, převážně komplexní cviky (mrtvoly, dřepy, přítahy atd....)
Úmyslně jsem ke komplexním cvikům na hrudník nepřidával žádné doplňky, přišlo mi to při této frakvenci zbytečné.
Prosím o zhodnocení především nastaveného objemu tréninku (moc, málo)
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 14, 2012 8:52 pm Předmět: |
|
|
Teď jsem narazil na Jamesovu (hráč ze Survivor) fotku, kde má podle mě fakt TOP formu. Ten hrudník je NESKUTEČNEJ, nechápu  (je pro mě vzor, takhle nějak bych chtěl do pár let vypadat  )
Nevím, jestli se dá ovlivnit "plochost, šířka, " koz vhodným výběrem cviků (do určité míry), ale jestli jo, tak by mě zajímalo jak  .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po květen 14, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
nabrat maso... až pak tohle řešit
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 14, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
To je fakt. Při výšce tuším 187cm +- může na té fotce mít tak 95kg? Odhadem _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|