Zaostávající prsa, jak na ně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zaostávající prsa, jak na ně  Úvodní stránka -> Trénink -> Zaostávající prsa, jak na ně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já tu slyším závist
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kuše

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2011 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já např. jezdím na prsní svaly 2x týdně bradla (9-10 sériií se zavěšeným závážím po 10-5 opakování) a jinej den 1x tejdně klasickej bench (5-6 sérií po 5 opakováních - sice na úkor techniku (mám ji v oblasti prsou, ale dráha neni úplně vynikající :), ale svaly cejtim jak nikdy) a k tomu benchpress vsedě (tlaky vsedě) po 3 sériích (7-25 opakování) a musím říct že tohle je pro mě ideál, i když je jedu 3x tejdně...
SCYL

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2011 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik si myslíte, že je ideální počet cviků a serií na prsa, když člověk cvičí 2x tejdne hrudník? Aby se nepřetrénoval.
První trénink jsem jel třeba bench 4x8 pak jednoručky 4x8 a rozpažky např a potom ve čtvrtek to samý.. to je asi moc co?
jelen50

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2011 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Najdi si v sekci trénink téma počet sérií, možná ti to pomůže. Jinak já na prsa cvičím 2 cviky po 5ti sériích na jeden trénink a cvičím je taky 2x týdně.
jir.ka

PříspěvekZaslal: so září 10, 2011 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja treba zas jezdim 4x bench, 3x incline tlaky, 3x pec dec, dalsi trenink 4x bench decline, 3x pullover, 3x protismerky.
Korny

PříspěvekZaslal: so září 10, 2011 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ideální počet sérií a cviků na prsa je takový, který ti vyhovuje ;-) Musíš sám vyzkoušet co uregeneruješ, to že někdo cvičí prsa 2x týdně a dává pokaždý 4 cviky neznamená, že to tak může jet každej...
Jakub.M

PříspěvekZaslal: so září 10, 2011 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SCYL napsal:
Kolik si myslíte, že je ideální počet cviků a serií na prsa, když člověk cvičí 2x tejdne hrudník? Aby se nepřetrénoval.
První trénink jsem jel třeba bench 4x8 pak jednoručky 4x8 a rozpažky např a potom ve čtvrtek to samý.. to je asi moc co?

když jezdím 2x týdně, většinou jezdím něco ala Dorian Yates, první cvik lehká série, středí série, těžká série, a pak další 3 cviky jen po 2 sériích (jedna střední, druhá těžká), takže se za trénink dostanu na nějakých 9 sérií ve 4 cvicích. Ale já jsem ten typ co radši volí víc cviků a mín sérií na cvik, než odjet 9 sérií na jednom cviku. Rád danej sval procvičim více cvikama. Ale to už je na tobě. Musíš experimentovat co ti bude sedět nejlíp
Draper

PříspěvekZaslal: so září 10, 2011 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SCYL napsal:

To je zcela individualni. Ja si ho nepretrenuji pri 40 seriich obden a jiny je rozsekany z 10 serii jednou tydne Obecne bych ale v tomto pripade pri treninku 2x tydne doporucil jeden zakladni cvik 4-5 serii s tezsi vahou (5-8op) a jeden doplnkovy cvik (stroje, kladky...) 3-4 serie 10-15 opakovani.
kuše

PříspěvekZaslal: so září 10, 2011 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

souhlas s drápem :)
Moocha

PříspěvekZaslal: so září 10, 2011 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:
souhlas s drápem :)

+ kliky s dobrou technikou na doražení.
Teda, mě to prsa zničí :)
Frozz.

PříspěvekZaslal: so září 10, 2011 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě dobře berou prsa v kombinaci benč + kliky naširoko bez pauzy.
honzaj

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, mám podobný problém jako autor tohohle topicu a chtěl bych taky nějak obměnit svůj trénink. Do teď jsem cvičil prsa 2xtýdně, chtěl bych zkusit je za týden odcvičit 3x, mělo by to vypadat asi takhle:

Po:
Bench press 5 x 5

St:
Bench press hlavou nahoru 3 x 8 (spíš lehce)

Pá:
Tlaky JČ na rovný 4 x 6

Prsami by se vždy začínalo a pak by následoval zbytek tréninku, převážně komplexní cviky (mrtvoly, dřepy, přítahy atd....)
Úmyslně jsem ke komplexním cvikům na hrudník nepřidával žádné doplňky, přišlo mi to při této frakvenci zbytečné.
Prosím o zhodnocení především nastaveného objemu tréninku (moc, málo)
Díky
Frozz.

PříspěvekZaslal: po květen 14, 2012 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď jsem narazil na Jamesovu (hráč ze Survivor) fotku, kde má podle mě fakt TOP formu. Ten hrudník je NESKUTEČNEJ, nechápu (je pro mě vzor, takhle nějak bych chtěl do pár let vypadat )
Nevím, jestli se dá ovlivnit "plochost, šířka, " koz vhodným výběrem cviků (do určité míry), ale jestli jo, tak by mě zajímalo jak .

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 14, 2012 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nabrat maso... až pak tohle řešit
Frozz.

PříspěvekZaslal: po květen 14, 2012 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je fakt. Při výšce tuším 187cm +- může na té fotce mít tak 95kg? Odhadem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zaostávající prsa, jak na ně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Rychle na stránku:

Přejdi na: