No uvidi se jak pujde fyzicka a vytrvalost nahoru, ale zatim to jde perfektne, taky to bude tim, ze jsem predtim nebyl schopny si za cele 4 roky jit aspon zabehat nebo si dat aspon pul hodku na rotopedu tydne.
Jinak vcera jsem mel horecky, cele telo me bolelo a silenou rymu, dneska to uz je lepsi, myslim si, ze to je tim jak jsem byl behat, mistama byl docela studeny vzduch. Dneska uz je lepe a zitra bych to videl zase na trening. Navic mi dneska konecne prislo svihadlo. Odmeril jsem to doma spagatem jak by melo byt dlouhe, tak jsem vzal kratsi verzi 2,4m a i to mi pripada na moji vysku 174cm pomerne dost dlouhe. A burpees challange jsem jel naposled predevcirem, kdyz uz pauza tak radeji poradna.
Dneska uplne uzasny trening, uplne cely jsem se spotil a nohy byly uplne bez energie, akorat jsem zapomel na burpees challange. A casy na sprintech jsou priblizne, protoze jsem si je meril na telefonu.
Crossfit #17
WOD
Sprint 100m x 4 - 30 sec pauza
1. - 15 sec
2. - 16 sec
3. - 16 sec
4. - 18 sec
WOD
For time
Double Unders - jel jsem jen Singles, zatim se ucim na svihadle - 40x
Box jump 24" - 30x
Kettbell swing 20 kg - pouzil jsem kotouc, ketbelly nemame - 20x
Po vcerejsich ketbell swingech, jsem vubec necitel ruce, zada a ramena, ten cvik me proste uplne odrovnal, ale cvicit jsem jit musel, protoze jsem to kvuli horecce nejak flakal tenhle tyden.
Crossfit #18
100 burpees challange
day 13 - 13
WOD
10-9-8-...-1
Dips
Push ups
Time: 5:10
Hypertrophy
Tlaky na rovne s JC
16 kg x 12,10,14 (posledni serie rychle)
Rozpazky na sikme
9 kg x 12,11,10
Extenze s JC
18 kg x 15
22 kg x 13
Extenze na kladce
15 kg x 15
25 kg x 3 + 17.5 kg x 5 + 10 kg x 8
Zkracovačky x 30
Zvedani nohou v leze x 20
Pritahovani nohou k hrudi x 10
Plank 1 minuta
Dneska jsem si poridil konecne boty urcene k behani, sice jsem sel behat az o pul 10 vecer, ale aspon nebylo takove horko
Je to uplne jine, vubec jsem necitil odrazy a nohy byly lehke jako pirko a na case to je taky znat, jen me stve ze mi hned na zacatku spadl mobil na zem a nez jsem ho pozbiral a rozbehl se tak to trvalo 40 sec a kdyz odectu tech 40 sec a spocitam si prumer tak v=13,6 km/h, takovy "vykon" jsem opravdu necekal a jestli se casem vysplham na 14 km/h pri 5 km trase tak budu hodne rad
Dneska byl WOD vlastne 100 burpees challange + co 20 burpees 3x clean a s casem jsem hodne spokojeny, protoze minuly cas na 100 burpees bez cleanu byl 9:24. Na zbytku minimalni vahy, uz absolutne nebyla vubec sila.
Ty vynechani tam jsou asi kvuli behu v lese a pak tam je nejaky skok, tak se to vzdy vyrovnalo, jinak tohle je zatim nejdal co jsem kdy dobehl, ale byl jsem nejak moc obleceny (teplomer ukazoval 13°C, vratim se a je tam 19°C ) a uz jsem ke konci fakt nemohl.
Tak jsem dneska zkousel udelat jerky v troube a za celou dobu to je muj 3ti pokus, ktery se konecne vydaril, tehdy jsem to vzdycky spalil. Ze 400g masa se to vysusilo na 100g. A na to ze je to z falesne svickove (byla jemne prorostla) tak si myslim, ze se to povedlo.
Pavelcb: dik, hned se lepe pise, kdyz vim, ze si to raz za cas aspon nekdo precte :)
Na tech celnich drepech bych dal mozna o jeden vice, kdyby za mnou nekdo byl, ale nechtel jsem tam s tim triskat a navic nemam moc rad, kdyz jedu celni a nahoru jdu pomalinku, protoze je to celkove dost narocny cvik na udrzeni tela ve spravne pozici. A ten WOD, mohl byt tak o 5-10 sec rychlejsi, jel jsem temer v kuse az na 2 zastaveni par sekundove. Jinak po treningu nohy uplne vycerpane a paradne napumpovane.
Crossfit #23
Strength
Front Squat
50 kg x 5
60 kg x 3
70 kg x 3
75 kg x 3
80 kg x 3
85 kg x 3
90 kg x 1 + 70 kg x 3
Hypertrophy
Předkopávání
3 cihly x 15
4 cihly x 12
6 cihel x 12 + 4 cihly x 6 + 2 cihly x 12 WOD
Výpady 10-7-4 - na kazdou nohu
Dřepy 20-14-8
Time: 2:20
Hypertrophy
MT s natazenyma nohama
20 kg x 12
30 kg x 12
40 kg x 12
Zakopavani
3 cihly x 12
Lytka v sede
25 kg x 15
40 kg x 12,12
Svihadlo 10 minut - zase spis nacvik techniky, jeste mi to moc nejde
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Reiben: diky, kdysi jsem umiral uz pri 8 a vickrat to neslo
WOD jsem chtel pod 10, ale nakonec to tak tak nevyslo. A zitra na cely tyden na chatu, takze si maximalne pujdu 1x zabehat a do posilovny az v sobotu nebo v nedeli. Navic uz to chtelo nejakou delsi pauzu nez 2 dny. A jeste aktualka nohou, co jsem zacal s crossfitem, tak se mi zacaly obevovat zily po celem tele, hlavne na stehnech lytkach, brichu a horni casti koz. Na fotce to nejde jeste moc videl, ale v dobrem svetle to tam je :D, jsem za to strasne rad nikdy jsem zily nikde nemel :).
Crossfit #25
Hypertrophy
Břicho
10 ruznych cviku po 20 opakovani, pauzy kolem 5-15sec
WOD "Joker´s Tea"
21-18-15-12-9-6-3
Squat Clean 40 kg
Single Under (klasicky preskok pres svihadlo) x 35
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru