|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: so srpen 27, 2011 8:42 pm Předmět: |
|
|
Datum:27.8.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,3kg (↓)
8,5 hod. v mekáči.
Na večer 5 sérií shybů na ribstolích podhmat (malinko těžší)
9,6,5,5,5
Jo a abych se taky pochlubil, do mrazáku mi přibyly 3 kila naporcovného vepřového a kilo kuřecího
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 9:01 pm Předmět: |
|
|
Datum:28.8.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,2kg (↓)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 29, 2011 6:00 pm Předmět: |
|
|
Datum:29.8.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:76,7kg (↑)
HOBBY TRÉNINK PRO KRÁSNÁ RAMENA A RUCE
ZÁDA
Mrtvý tah 5x6 [80kg]
PRSA
Benchpress 5x8 [55kg]
Tlaky hlavou hore 4x8 [18kg]
Protisměrky 3x8 [20kg]
TRICEPS
Kliky na bradlech 5x7,4,3,3,3
Francouzské tlaky s EZ 4x8 [20kg]
Stahování kladky 3x8 [40kg]
BŘICHO
TRX 5s
Mrtvý tah - pilování techniky.
Prsa ok, ale párkrát mi vyskočilo rameno na protisměrkách
Kliky na bradlech - dobrej fail  přišel jsem k bradlům jako velkej macho, že proti shybům to bude brnkačka a nakonec jsem sem tam sebou mlátil jak kapr na souši
Franc. tlaky - bolest ramene se stupňovala, tak jsem si 5 kg ubral
Docela mam strach o klouby tyjo. Nejdřív kyčle, potom zápěstí a teď rameno. Doufam že to nemá nějakou společnou příčinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út srpen 30, 2011 8:46 pm Předmět: |
|
|
Datum:30.8.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,2kg (↓)
Mekáč
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt září 01, 2011 4:27 pm Předmět: |
|
|
Datum:31.8.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,5kg (↑)
Vynechal jsem posilku kvůli poslednímu prázdninovému pivu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt září 01, 2011 4:29 pm Předmět: |
|
|
Datum:1.9.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:77,0kg (↑)
Úvodní hodina, mekáč..
Takhle to nějak letos bude vypadat.
Jestli si odpracuju nějakých 40 hodin měsíčně, tak bych měl mít 2400 + 500 kapesnýho a z toho už se dá posilka a nějakých pár kilo vepřovýho zacálovat :) Jenom doufam, že se stihnu učit a taky potom nějak normálně žít...
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá září 02, 2011 7:53 pm Předmět: |
|
|
Datum:2.9.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,9kg (↓)
Do 2 škola, od 3 do půl 9 mekáč, posilka zavírá v 8. Příští týden už pojedu podle plánu výše, takže bych už to měl stíhat...
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so září 03, 2011 8:00 pm Předmět: |
|
|
Datum:3.9.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,8kg (↓)
Volno, práce
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne září 04, 2011 8:46 pm Předmět: |
|
|
Datum:4.9.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,7kg (↓)
Volno, práce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po září 05, 2011 7:34 pm Předmět: |
|
|
Datum:5.9.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:77,0kg (↑)
NOHY
Dřep 2x6 [70kg], 3x6 [60kg]
RAMENA
Tlaky vsedě 3x8 [18kg], 2x8 [16kg]
Předpažování 4x8 [9kg]
Zapažování vsedě v předklonu 3x8 [7kg]
BICEPS
Zdvihy EZ 5x8 [35kg]
Kladiva 2x8 [14kg], 2x8 [12kg]
Bicepsostroj 3x8 [21kg]
Dřepy - nízká váha, zkoušel jsem mít kolena blíž k sobě aby mě nechytaly kyčle ale začaly mě srát kolena, tak jsem v tý šíří udělal takovej kompromis a klouby ok, ale nohy ne. Křeče a všechno.. Cestou z fitka mi při chůzi z kopce nefungovaly nohy, prostě se mi podlomily kolena a já chodil pokrčenej, nešlo to vytáhnout až nahoru.  ale po jednom cviku na nohy?...  neva, každopádně dobrej pocit :)
Ramena - V tlacích boj o každý opáčko, velká radost
Biceps + 5 kg na EZku, IN YOUR FACE, SUCKERS!  (opravdu velká radost, podrtženo, zvýrazněno, kurzívou) Na kladiva už nebylo moc síly ale bicepsostroj + spousta kg, podle hovniválovy rady nepropínat ruce a šlo to samo.
Břicho jsem nestihl, musel jsem běžet na bus a stihnout cestou koupit pořádnýho burgra od amíka, co si udělal malou burgrárničku ve městě. (je to jako by ste měli v puse nebe).. ach, ta slaninka.. tak křupavoučká.. nikdy nezapomenu
Joo a abych nezapomněl, dřepující slečna je MČR ve fitness modelingu pro rok 2009, takže další in your face :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út září 06, 2011 2:41 pm Předmět: |
|
|
Datum:6.9.2011......................................................................................Volno...................................................................................Váha:77,0kg (↑)
Volno, škola
Shyby na ribstolích podhmat 5 sérií
9,6,5,4,4,4
Minuta pauzy, žádný extrémy, vždycky jsem si nechal zezervu, nicméně technika 100%..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út září 06, 2011 2:44 pm Předmět: |
|
|
:D kdo z nás dvou neumí počítat do 5?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út září 06, 2011 2:45 pm Předmět: |
|
|
To budu já, mam myšlenky jinde.. Asi jsem při těch schybech nějak nepočítal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st září 07, 2011 7:56 pm Předmět: |
|
|
Datum:7.9.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:76,8kg (↑)
ZÁDA
Mrtvý tah ???x??? [60kg]
PRSA
Benchpress 4x8 [55kg], 1x8 [60kg]
Tlaky hlavou hore 4x8 [20kg]
Rozpažky 3x8 [9kg]
TRICEPS
Triset
Stahování kladky nadhmat 3x8 [40kg]
Rumbakoule 3x8 [20kg]
Stahování kladky podhmat 3x8 [32kg]
Rumbakoule pyramida 1x5 [28kg], 1x5 [24kg], 1x5 [20kg], 1x5 [16kg], 1x25 [12kg]
Se spárem, nechtěně to zabralo hrozně moc času a břicho žádný.
Trénování techniky mrtvoly s dřepující slečnou, kecal mi do toho ještě majitel fitka ale mlel hrozný sra*ky.
Triceps trochu jinak.
Zase mi vyhazovalo rameno takže jsem to na nějaký franc tlaky a bradla fakt neviděl.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st září 07, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|