|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 3:39 pm Předmět: |
|
|
to pravidlo je naprosto debilní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 3:39 pm Předmět: |
|
|
Já to nepochopil už od začátku... tím spíš, pokud se počítá i zhoupnutí v blocích = (
Btw, tohle je MS právě = (
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 6:34 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | guruhonza napsal: | | Usain Bolt = ( ( ( ( áááchjo to je trubec |
Nojo, to nové pravidlo je hloupost. Měli nechat jeden ulitý start - žlutá pro všechny, druhý ulitý - červená pro chybující/ho. Skokani mají taky 6 pokusů
Hloupost největšího kalibru.
*opraveno |
Taky by mě zajímalo proč to zavedli, mě jako laikovi to přijde jako blbost největší. Možná proto, že sprinteři napoprvé asi fakt riskovali a zkoušeli komu to vyjde trefit se do pistole...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 8:56 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: |
Taky by mě zajímalo proč to zavedli, mě jako laikovi to přijde jako blbost největší. Možná proto, že sprinteři napoprvé asi fakt riskovali a zkoušeli komu to vyjde trefit se do pistole... |
No to jsem dělal pořád já, už mě pak startéři z celého kraje znali , prostě do prvního startu vpadnout - buď se povede a budu mít osobák, nebo nepovede a dostanem všichni žlutou, ale pak už ten druhý pokus musí být 100%. Jednou jsem dostal taky červenou, a byl jsem pěkně na*ranej, protože startér vystřelil o mnoho později, než by se mělo. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 9:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 10:04 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | secret78 napsal: | | Pravidlo je úplne OK. |
Proč myslíš? Proč nemají toto pravidlo skokani? Koulaři? Diskaři? Pravidlo je to velmi stupidní a doufám, že se brzy zruší. |
Lebo sú to technické disciplíny. A každý šprinter by si mal tie štarty natrénovať.
|
|
| nahoru |
|
 |
cmtr2©®
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 10:06 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | Pravidlo je úplne OK. |
Hlavně je pro každého stejné, tak by měli všichni držet pec.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 10:11 pm Předmět: |
|
|
| cmtr2©® napsal: | | secret78 napsal: | | Pravidlo je úplne OK. |
Hlavně je pro každého stejné, tak by měli všichni držet pec. |
presne tak a ešte pre frozza keby to malo byť ako u technických disciplín tak by museli bežať tú stovku 6krát = 6 pokusov, takže porovnávaš neporovnateľné.
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: po srpen 29, 2011 8:16 am Předmět: |
|
|
Kocour nám pořád tahá domů mrtvý holuby a jiný zvířata  . Doma má tuny žrádla těch nejlepších značek, ale z nějakýho důvodu to dělá pořád dál (prostě příroda a pudy...). Máme ještě kočku, která nic takovýho nedělá a ani kočky "bezdomovce" tady v okolí jsem neviděl něco podobnýho dělat. Čekám, kdy ho někdo něčím přetáhne.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 8:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: po srpen 29, 2011 8:20 am Předmět: |
|
|
Vykastrovanej už je... Nemá jedinej rozumnej důvod tohle dělat
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po srpen 29, 2011 8:36 am Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | cmtr2©® napsal: | | secret78 napsal: | | Pravidlo je úplne OK. |
Hlavně je pro každého stejné, tak by měli všichni držet pec. |
presne tak a ešte pre frozza keby to malo byť ako u technických disciplín tak by museli bežať tú stovku 6krát = 6 pokusov, takže porovnávaš neporovnateľné. |
mě se to moc nelíbí i z diváckýho hlediska...takhle nikdo nezariskuje, protože ví, že si nemůže dovolit ulít start a bude muset jít na jistotu, tím pádem budou k vidění pomalejší časy. takhle byla šance, že při prvním pokusu to může někdo zkusit. jinak samozřejmě je pro všechny stejný a kdyby nevypadl zrovna bolt, tak to asi nikdo neřeší...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po srpen 29, 2011 3:36 pm Předmět: |
|
|
| TTeDy napsal: | | Vykastrovanej už je... Nemá jedinej rozumnej důvod tohle dělat |
Nemá? A co třeba proto, že je to zvíře, které má v genech toto dělat. To je ale finta co?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|