blázen:VOLNO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 20, 21, 22  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - blázen:VOLNO  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> blázen:VOLNO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2011 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3 hodiny trénink nohejbalu.. hrál jsem bez přestávky, ani chvilku jsem neseděl... velkej masakr nohou
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2011 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska jenom doma nějaký břicho - obrácené zkracovačky + experiment v podobě planku v poloze kliku mezi 2 postelema

a můžu si jenom zanadávat na to, jakej jsem vůl když chodím na nohejbal unavenej z předchozího dne protože včera jsem měl unavený hamstringy a nohu jsem nad sítí (min. 120cm) moc lehce neudržel a tak jsem si výrazně pomáhal při blokování držením nohy rukou... ovšem mám z toho úplně oddělanou tu část bicepsu u loktu + okolní šlachy takže do posilovny vlezu nejdřív až ve středu nebo ve čtvrtek ale to bude jen velmi lehce a pouze na vršek těla...
blazen

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2011 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zítra snad půjdu konečně do posilovny.. neukázal jsem se tam 17 dní což je můj rekord za poslední 2 roky, fakt během doby, co jsem necvičil jsem si stihl zkurvit rameno (už je snad spravený), biceps a nějaký šlachy/úpony/co to je kolem něj (to už je snad taky v pohodě) a teď mě začíná bolet loket.. jako když necvičím tak ze mě bude pomalu mrzák nebo co tak si zítra dám jen lehčí trénink hlavně na protažení a moc se neunavit kvůli sobotnímu turnaji, a v neděli/pondělí dám nějaký těžší trénink, začnu chodit 2x týdně a snad to od září/října konečně pořádně rozjedu .. už se mi rýsuje i nabídka práce, od 1. září by mohl klapnout pěknej flek, tak doufám a věřím
blazen

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska jsem byl v posilovně úplně sám a měl jsem v plánu spíš izolovaný cviky (na rozjezd po skoro 3 týdnech bez posilky), tak jsem i vyzkoušel něco pro mě novýho :)

JČ bench
10x 12kg
8x 14kg
8x 18kg
8x 18kg
8x 18kg

celkem těžký, hlavně levá ruka ke konci série vždycky trochu povolila, ale jinak to sedlo tak nějak průměrně

shyby
ač neplánovaně :)
5x paralelní úchop na šíři ramen
5x úzký úchop podhmatem
3x široký nadhmat - no jo, tudy cesta prostě nevede
5x paralelní úchop na šíři ramen

když už bylo prázdno v posilce, tak jsem vyzkoušel různý úchopy na hrazdě a překvapivě jsem se nejen kvalitně a bez švihu vytáhnul, ale dokonce jsem cítil záda a i u podhmatu jsem necítil skoro vůbec biceps na široký nadhmat se nějak nemůžu vytáhnout výš než cca do pravého úhlu v loktech, takže začnu používat úzký a paralelní úchop a třeba mi to prospěje víc než kladka

peck-deck
15x 25kg
12x 25kg

chtěl jsem nějaký pumpování prsou, když v tom jsem uzřel...

protisměrky
10x 10+10kg
10x 15+15kg
10x 15+15kg
10x 15+15kg

vynikající pumpování, zkoušel jsem různé úhly předklonu těla a ne/křížení rukou a pohoda určitě zařadím častěji

přítahy JČ
10x 16kg (x2)
10x 16kg + 10x 14kg + 10x 12kg (x2)

dneska jsem chtěl jet přítahy jen lehčeji s 16kg (ikdyž už to bylo celkem těžký :D ), ale pak mi v hlavě blesknul šílený nápad dát si shazovačku, jak to tady cvičí pár šílenců a hmm... blbých pár kilo, a místo aby mě to jenom napumpovalo (dnešek měl být ve znamení light šmrdlání), tak mě to totálně zničilo záda ta shazovačka, ač s pidiváhama, byla hrozný peklo a těch 12kg jsem si snad spletl s 30kg, protože to prostě nahoru vůbec nešlo přitáhnout jako zpestření vynikající

biceps s JČ
10x 12kg (x2)
9x 12kg (x2)
8x 12kg (x2)

hmm tak přesně takhle, jako dneska 12ky, byly před deloadem pro mě těžký 16ky myslel jsem, že 12kg bude v pohodě pumpovačka, ale místo toho jsem se trápil od začátku do konce, bylo to nějaký těžký

ramena s JČ
10x 12kg
8x 16kg
8x 16kg

musel jsem dát biceps před rameny, protože jsem v nich cítil trochu napětí, tak jsem jim dal chvilku voraz... silově jsem tohle tak nějak očekával a nebylo to zdaleka na krev, takže jsem spokojený :) jen mě v 1. pracovní sérii trochu hnulo v tom rameni (ikdyž jsem si dával technicky mnohem větší pozor), ale bolest jsem necítil a navíc 2. série už byla v pohodě, tak snad jsem neudělal chybu :)

kliky na bradlech
8x
6x
5x

po tlacích na ramena jsem si byl jistý, že to nebude světový výkon, ale překvapivě mi to šlo a technicky taky hodně dobrý (na moje poměry ), takže super :)

static hold na MP
50kg 15 sec.
70kg 15 sec.
70kg 15 sec.

úchop byl celkem překvapivě už na maděru, nebo mi to prostě jenom nešlo no

superserie: sedy-lehy se závažím + hyperextenze
12x 10kg + 12x
12x 10kg + 12x
12x 10kg + 12x

pohoda, na konec...

čas: 60 minut

váha po tréninku: 74,5kg, což je super, protože poslední 4 dny tvořily můj denní příjem sacharidů z 50% rychlý cukry kvůli nohejbalu a celkově byl jídelníček na pytel víc než obvykle, ale už to krotím a zase zatím hodím bílkoviny kolem 80-100g denně a časem se do toho snad pořádně opřu :)

dnešní trénink paráda, konečně jsem si vyzkoušel a trochu osahal nový cviky, výhledově ještě plánuju zařadit power clean, ale to až začnu mít správný jídelníček, pořádný tréninkový plán a čas
bavilo mě to právě díky novým cvikům a fakt mě potěšily ty shyby, zvlášť při podhmatu jsem krásně cítil svoje prťavý laty jak se táhnou, fakt mi to zvedlo náladu

Naposledy upravil blazen dne čt srpen 18, 2011 1:37 pm, celkově upraveno 1 krát
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já ze schybů nadhmatem cejtím pořádně jen předloktí... zato při schybech podmatem mám pocit, že maj moje záda tvar jako ty Kaie Greena.... takže už jen podhmat ;)
blazen

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
já ze schybů nadhmatem cejtím pořádně jen předloktí... zato při schybech podmatem mám pocit, že maj moje záda tvar jako ty Kaie Greena.... takže už jen podhmat ;)

jojo, přesně tak nejdřív sem si myslel, že u podhmatu můžu cítit snad jenom biceps a právě široký nadhmat je správná volba :D ale zase je vidět, jak je teorie ošidná a dokud nezkusím, tak nevím :)
blazen

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2011 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9 hodin nohejbalového turnaje, nakonec 3. místo.. až na to vedro to bylo fajn
blazen

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

další 3 hodiny nohejbalu s minimálním odpočinkem počasí stejný jako včera, takže "super" do posilky dojdu možná v úterý, jestli vůbec...
blazen

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska...

tlaky na šikmé
10x 12kg
8x 16kg
8x 20kg
8x 20kg
8x 20kg

celkem průměrně těžký, s malou rezervou.. dalo se to

MT
10x 60kg
10x 60kg
10x 60kg
10x 60kg
10x 60kg

pauzy cca 90 vteřin, v takovým horku vražda, od první série až do konce tréninku jsem nemohl popadnout dech.. a technicky mi to nesedlo úplně ideálně, ke všemu jsem měl extra slabý střídavý úchop holt se ta pauza nějak na úchopu projevila

protisměrky
12x (10+10)kg
10x (15+15)kg
10x (15+15)kg
10x (15+15)kg + 10x (10+10)kg

dobrá pumpa :)

shyby
5 - úzký podhmat
5 - paralel na šíři ramen
+ kladka k hrudníku 10x 40kg

shyby byly nějaký těžký, kladka taky nešla..

triceps kladka - lano
10x 20kg
10x 25kg
8x 30kg
8x 30kg + 10x 20kg

kladiva
5x 12kg (x2)
6x 16kg (x2)
4x 16kg (x2)

výsměch

+ nějaký břicho (ještě dodělám doma k večeru)

čas: 40 minut

nebál jsem se natahovat pauzy, ale i přes všechna okna otevřená v posilce jsem se od první série tlaků potil jak hovado a po prvním cviku už jsem měl triko durch propocený, po tréninku jsem dokonce ždímal fakt sexy navíc musím nějak jinak zaexperimentovat s jídlem před tréninkem, když jím málo tak nemám energii, když jím víc, tak se mi chce zvracet (jako dneska), to je taky fajn
celkově dneska spíš průměr, od shybů jsem očekával víc, mrtvoly byly v takovým počasí vražedný, ale oba cviky na prsa byly velice dobré :) akorát jsem si až v šatně vzpomněl, že jsem neodcvičil nic na ramena (opět jsem si, já vůl, nenachystal předem plán a cviky jsem smolil až v posilovně z hlavy)

no každopádně začnu (nejspíš od příště) lehce dřepovat s volnou vahou, potřebuju na nohách přes zimu něco nabrat, hlavně sílu, tak se k tomu konečně dokopu

EDIT: váha po tréninku ukázala 75,5kg, což je o kilo víc než před týdnem, ale určitě to není zrovna čistá svalová hmota a mám podezření, že vykoupané triko taky něco vážilo :D

a ráno jsem se nějak probudil s bolavým kolenem (bolelo z boku, jakoby vazy či co), bál jsem se že mě to bude u mrtvoly omezovat ale bylo celkem v klidu a asi jenom potřebovalo trochu zatížit měl bych víc cvičit, připadá mi že čím míň toho dělám, tím víc úrazů se mi stává
blazen

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pořád flákání

bench JČ
10x 12kg
8x 16kg
6x 20kg
5x 24kg
5x 24kg
5x 24kg
10x 16kg

dobrý, tak nějak jsem si to představoval že to bude těžký, doufám že se co nejdřív vrátím ke 26kám :)

přítahy JČ
10x 16kg (x2)
10x 16kg (x2)
10x 16kg (x2) + 10x 12kg (x2)

menší shazovačka, pěkně to pumpovalo :) a technicky jsem zase o kousek dál, takže budu velmi pomalu přidávat série/váhy, abych to nehnal na úkor techniky :)

protisměrky
10x 15+15kg
10x 20+20kg
10x 15+15kg
12x 15+15kg + 12x 10+10kg

taky pěkně pumpovací, akorát jsem z toho cítil trochu přední delty, holt mám ještě co zkoušet u tohoto cviku :)

rozpažování s JČ ve stoji
10x 6kg
10x 6kg
10x 6kg
8x 6kg

střední delty mě ještě nikdy nepálily.. až dodnes

biceps s JČ
8x 16kg (x2)
8x 14kg (x2)
8x 12kg (x2)

daleko lepší než ty minulý tragédie ikdyž bicepsy nemám rád a ony nemají rády mě tak v tomto tréninku jsme si vyšli vstříc a rozhodli jsme se spolupracovat

tlaky na ramena (stroj) v sedě
10x 25kg
8x 30kg
8x 35kg
8x 35kg + 5x 25kg + 5x 20kg

ramena měly ještě celkem dost síly - čekal jsem, že po těžkým benči, protisměrkách a rozpažování to nebude nic moc, ale silově jsem byl mile překvapen akorát jsem teda neměl pokoušet shazovačku, ale na konec dát třeba 15x 20kg, při tom shazování už to stálo za pytel

shyby - úzký paralel
3x
3x
3x
3x
- všechny série s vteřinovou pauzou nahoře (brada na úrovni pěstí) i dole při úplném prověšení, jak jen to bylo možné

tak tohle jsem ani nečekal že dám v plánu bylo 3x3 a už po těch přítazích jsem toho moc nečekal, ale překvapivě to šlo hodně dobře i s malou rezervou :) akorát je ten držák na paralel hodně nízko, takže musím krčit nohy (ale nešvihám tělem), ale přesto mi tahle pozice možná trochu pomohla v tom výkonu... příště zkusím shyby s V držákem a výš od země tak uvidím, jak na tom budu

krčení ramen s JČ
10x 16kg
10x 20kg
10x 24kg

trapézy už měly nějak dost, ještě z minula z MT jsem je trochu cítil...

supersérie: předklony na stroji + tricepsové kliky na bradlech
10x 25kg
10x 35kg
12x 50kg + 6x
12x 50kg + 6x
12x 50kg + 6x
12x 50kg + 6x

předklony poprvé v životě a moc pěkně jsem cítil břicho :) kliky dost těžký a v posledních 2 sériích jsem měl co dělat s posledním opakováním (hlavně s tou koncovou fází, s tím "dotlačením"), ale tentokrát jsem to vždy dotlačil :)

superserie: sedy-lehy se závažím + hyperextenze
12x 10kg + 15x
12x 10kg + 15x
12x 10kg + 15x

čas: 70 minut

ještě jsem si chtěl pořádně zmasakrovat břicho - tak jak na to poslední dobou nemívám náladu a odfláknu to jedním cvikem, tak dneska se mi do toho moc chtělo ale nepříjemné pocity v žaludku (už od shybů) mě přesvědčily, abych to nechal na jindy
nicméně tohle byl snad nejlepší šmrdlací trénink za poslední dobu u všech cviků jsem buď splnil svá očekávání nebo dokonce v mnoha případech to bylo ještě o dost lepší než jsem vůbec doufal, takže jsem fakt rád
dřepy zatím piluju doma (s násadou od smetáku ), ve spodní fázi mám tendenci kulatit spodní záda, takže nejdřív pořádně vypilovat techniku a pak teprve vyrazit do posilovny a opatrně přidávat váhu
a teď netuším, jak to bude s posilovnou, i co se týče možného pracovního "vytížení" a financí (doteď mi to sem tam financovali rodiče, s čímž končí, protože "už nestuduju"), no přinejhorším si dám nedobrovolnou měsíční pauzu od posilovny a obšlehnu nějaký workouty na domácí/venkovní možnosti
blazen

PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2011 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3,5 hodiny nohejbalu... už to ani nemá cenu komentovat, hraju čím dál častěji (míň přestávek mezi sety) a trénink od tréninku mám víc a víc rozsekaný nohy
blazen

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2011 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doma hromada kliků a nějaký břicho... zítra se vydám do posilky, možná naposledy na pěkných pár týdnů práci jsem odřekl (nebudu dělat idiota, chodit od domu k domu a tlačit do někoho, aby si založil výhodné spoření s úrokem 2,64616540465% p.a. ) a pracovní vyhlídky jsou zpět na bodu mrazu, a finanční situace se od září ještě víc zhorší, ani na to nechci myslet takže už přemýšlím, kde si venku zacvičím a co se dá dělat pro aspoň částečné udržení síly bez posilovny a činek
Draper

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2011 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a jaj fnukaci obdobi je opet tady :) Tak hledej praci, co jineho ti zbyva. Mimochodem to chodis cvicit fo Goldu ze si nemuzes dovolit jit 2-3x do posilovny?
Jo a pokud uz nestudujes a jsi veden na prac. urade, nemas nahodou narok na nejaky socialni prispevek doplneni zivotniho minima nebo tak neco?
blazen

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2011 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fňukací je pořád, jenom je to čím dál intenzivnější
hledám práci už 2 měsíce (opravdu aktivně), ale nic v oboru pro mě v okrese není a na manuální práce, kde není potřeba vyučení/praxe taky nejsou volný místa.. no
a nemůžu si teď dovolit nic, máti mi přestala dávat kapesný :)
nevím, zítra se jdu regnout na pracák, ale na 99% nic nedostanu, protože máti aj brácha (pracující) mají dohromady určitý výdělek, aby to pokrylo minimum pro nás 3 co bydlíme v bytě...

kolikrát už jsem litoval, že jsem začal jakž takž cvičit, když nemám stálý příjem.. to je pak měsíc cvičení, měsíc necvičení a to, co jsem si pracně :D budoval jde vždycky do řiti
blazen

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenom vršek těla :)

bench s JČ
10x 12kg
8x 16kg
6x 20kg
5x 24kg
6x 24kg
7x 22kg

osa i stojan na dřepy byly zabraný idiotem, co s holou osou pumpoval bicáky, takže jsem přeskládal plán přesně tak, jak jsem nechtěl ale benč sednul pěkně, takhle hezky jsem snad ještě na jednoručkách prsa neprocítil, jen škoda že to bylo dost těžký

MT
8x 60kg
5x 70kg
5x 80kg
3x 90kg
3x 90kg
7x 70kg
10x 60kg

tak tohle stálo extra za pytel.. v první sérii mi křupalo v kolenech naprosto hnusným způsobem, v ostatních (váhy do 80kg) jsem cítil trochu víc spodní záda, v těch 80 a 90kg sériích jsem si zase vždycky zavadil osou o holeně a kolena (ale nenormálně), holt mi to technicky moc nesedlo... navíc jsem si při první sérii utrhl mozol, což spolu s megahrubou osou a sílícím pocením nebyla zrovna příjemná (ale ne bolestivá) záležitost

tlaky na ramena s JČ
10x 14kg
8x 18kg
6x 20kg
5x 20kg

18ky byly lehoučký, ale u 20kg zase rychle odcházela síla a poslední 2-3 op. jsem fakt poctivě vydřel :)

shyby (úzký paralel)
4x
4x
4x
3x

tohle mi teprve zvedlo náladu, shyby byly sice dost těžký, ale poctivý (vím, že nemá cenu cviky ojebávat), v poslední sérii jsem už u třetího opakování cítil, že čtvrtý nedám, tak jsem se aspoň nahoře asi 4 vteřiny držel a zádiska mi málem praskly :D

francouz s EZ v leže
10x EZ +10kg
8x EZ +15kg
7x EZ +15kg

šíleně těžký, tricáky jsem sice cítil moc dobře, ale trochu mě štve, že jsem nedal víc opakování s vahou, se kterou jsem dřív dával v pohodě 3x8...

peck-deck
12x 30kg
10x 30kg
10x 30kg

předcházela série rozpažek na rovné lavici, ale strašidelně jsem cítil pracovat rameno, takže jsem radši pumpoval na stroji

biceps s JČ
6x 8kg (x2)
6x 18kg (x2)
6x 16kg (x2)

ale jo, na to že jsem cvičil s těžkýma jednoručkama, tak jsem bicáky procítil solidně a nebylo to takový utrpení jako obvykle

rozpažování ve stoje
10x 6kg
10x 6kg
10x 6kg

dokonalé...

veslování - spodní kladka
10x 30kg
10x 35kg
12x 40kg

mezilopatky mám slabý a už si to nedávaly... navíc mě tenhle cvik nebaví, ale už jsem to dlouho necvičil tak jsem se přemohl no :)

bench hlavou nahoru na MP (sklon cca 30-35°)
10x osa (30kg)
10x 50kg
5x 60kg + 8x 50kg

horní kladka k hrudníku
10x 35kg
10x 40kg
10x 40kg

triceps kladka - lano
12x 20kg
10x 25kg
10x 30kg
12x 20kg

kladiva s JČ
6x 8kg (x2)
6x 16kg (x2)
6x 14kg (x2)
+ 20x 8kg (x2) obyč zdvihy s vytáčením předloktí na dopumpování

protisměrky
12x 15+15kg
12x 15+15kg
10x 15+15kg

vynikající dodělání

tlaky na ramena na stroji v sedě
10x 30kg
8x 25kg
8x 20kg
+ 3 shyby na vyčerpání zad, opět s 3-4 vteřinovou pauzou nahoře

nevím proč, ale u sérií s 25 i 20kg jsem to do 6. opakování jel dynamicky úplně v pohodě, 7. opakování už bylo najednou těžký a 8. jsem vydřel tak tak... zvláštní

předklony na stroji
12x 50kg
12x 60kg
15x 60kg
15x 60kg
12x 60kg + 20x 45kg
12x 60kg + 20x 50kg + 20x 40kg

fakt moc hezky jsem si zničil břicho :)

čas: 100 minut

v posledních 1-2 trénincích jsem pocítil značné vylepšení síly úchopu (zřejmě se konečně vrátila ta síla, kterou jsem měl před pauzou) a nevím, jestli to může nějak souviset, ale shyby mi najednou přijdou daleko jednodušší, stejně jako cviky s jednoručkama (biceps, JČ benč,...). protože v těchto posledních asi 2 trénincích vždy před prvním opakováním těchto cviků co nejsilněji chytnu činku/hrazdu a když teprve je držím co nejpevněji, tak začínám sérii a zdá se mi, že je to tak lehčí, protože mi nepřestane selhávat uprostřed série úchop a celkově jsem cviky líp procítil... možná tam nějaká souvislost je, protože jinak nevím

co se týče tréninku tak celkem pohoda, těšil jsem se po dlouhé době na MT ale vůbec mi to nešlo, ramena a prsa spokojenost, moc mě potěšily cviky na záda (lepší procítění než dřív) a i ty bicáky :) tak uvidím, jestli během těch (minimálně) 6 týdnů nějak udržím sílu (nebo co nejvíc zabráním jejímu poklesu), už teď přemýšlím, kde se co v okolí vyskytuje, zídky, lavičky, vhodný stromy, a zřejmě to nějak skombinuju s flákačským běháním

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - blázen:VOLNO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 20, 21, 22  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: