|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út srpen 30, 2011 9:13 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Spazik napsal: | Stejně je to všechno na jedno brdo ty fin. produkty, každá pojišťovna a banka jen kouká na to, jek tě oholit V dnešní době, když si vlády a centrální banky dělají s měnama co chtějí, je kravina někam rvát větší prachy na X let a více. |
Osobně považuji za kravinu závěr tvého postu. |
Tím myslím samozřejmě fin. produkty bank a pojišťoven, co nabízí ti tzv. fin. poradci - zejména různá investiční živ. pojištění apod.
O ekonomii a investice se samozřejmě zajímám a mám státnici z ekonomie btw.
Protože ti namalujou grafy jak ti to krásně poroste, ale v tom nejlepším případě zůstaneš +- tak na svém, když se odečte inflace.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st srpen 31, 2011 2:00 pm Předmět: |
|
|
Dneska posledni den v praci a pak uz me ceka jen Las Vegas, San Francisco, Miami, Jamajka, Kajmansky ostrovy, Mexiko, New York a pak Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Hlavicze
|
Zaslal: čt září 01, 2011 6:37 pm Předmět: |
|
|
dneska se mi povedlo udělat poprvý v životě 5 sérií po 5 opakováních se 115kg na bradlech (95 já + 20kg činka)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt září 01, 2011 7:43 pm Předmět: |
|
|
Jj taky jsem si řikal nejdřív taková váha, ale pak mi došlo, že je to 20kg _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: čt září 01, 2011 11:28 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | cipinek napsal: | | Culda13 napsal: | podařilo se mi nenakoupit zlato a tak jsem neprodělal |
třeba se ještě dočkáme ceny nějakých 27 tis./ 1 unce zlatý slitek, včera se dal koupit za Kč 30 000, oproti úterý, když byl za 34 000 to bylo dobrý... |
kdyz trosku zajedes do historie tak jeste "nedavno" byla unce pod tisicovkou , drzim to uz od 1100 , nejake denni vykyvy je absolutne zbytecne resit , natoz nejaky mensi propad ktery vyrovna korekce |
Hele Kubaz, nedavno jsi tady psal, že zlato od 1400 shortuješ. Tak se rozmysli
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá září 02, 2011 7:27 am Předmět: |
|
|
budu k tobe schovyvavy , protoze uz jsi nejspis taky starsi generace ale bylo to presne naopak  ty ses me ptal kde mam spčka a nejakou dobu to slo pod , tak ses me ptal co sem s tim delal  ale dobre vis ze kontraktu je vzdycky dost , ty snad drzis jen na jednu stranu a pri prodelavani se trosku nepojistis presne naopak ?  popr. trosku rozprodat , nebo naopak doprodat :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá září 02, 2011 7:38 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | Dneska posledni den v praci a pak uz me ceka jen Las Vegas, San Francisco, Miami, Jamajka, Kajmansky ostrovy, Mexiko, New York a pak Praha |
jak dlouho tam budes a kolik te to bude stat ? Btw to mexiko tam bych nejel ani za zlate prase. Tam se rezou ty drogove kartely kazdej den, si te tam nekdo s nekym splete a ureze ti hlavu macetou hehe
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: so září 03, 2011 7:14 pm Předmět: |
|
|
Mám rád přírodu a myslel jsem si, že umím trochu fotit. Plánoval jsem Nikon D700 ... ale když vidím něco jako tohle, tak se na to vyseru _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so září 03, 2011 7:26 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | cocman napsal: | | Dneska posledni den v praci a pak uz me ceka jen Las Vegas, San Francisco, Miami, Jamajka, Kajmansky ostrovy, Mexiko, New York a pak Praha |
jak dlouho tam budes a kolik te to bude stat ? Btw to mexiko tam bych nejel ani za zlate prase. Tam se rezou ty drogove kartely kazdej den, si te tam nekdo s nekym splete a ureze ti hlavu macetou hehe |
3 tydny priblizne. a dal jsem za to asi 1800 dolaru priblizne...a je v tom vsechno, letenky, hotely atd. Ale to mexiko bude jen na cruiseru. Na den nas tam vyhodej jenom
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so září 03, 2011 7:37 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | Mám rád přírodu a myslel jsem si, že umím trochu fotit. Plánoval jsem Nikon D700 ... ale když vidím něco jako tohle, tak se na to vyseru |
Ono hlavně vyfotit to je jedna věc, a potom z toho udělat konečný výsledek v photoshopu je věc druhá. Tím chci říct že focení není vše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|