Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 549, 550, 551 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne, on má peníze schovaný v hotovosti pod postelí a věří, že jejich cena bude stoupat a žádná inflace nebude
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

praveze hlavne investorum v zacatcich se doporuce vkladat sve penize do delsich casovych useku kvuli mensim vykyvum a stabilnejsim ziskum nez do nejakych cinskych akcii ala behem 24hodin z 50centů na 6 dolaru a zpet ale mas pravdu i nepravdu , v dnesni dobe je podle me nejvetsi zlo to , jak nejakej manik zajde do super poradny a tam mu reknou hele vraz to tam , to pujde , takovy radoby financne analyticke firmy bych nakopal do rite jako jsou treba pentia consulting a jejich supervyhodne investicni zlato napr. u teto firmy mi stacilo ze nabrali totalne nezkusenou holku v trzich behem 2 tydnu po par seminarich na plny uvazek a z osobni zkusenosti vim ze byla jeste k tomu denne sjeta jak pneu
Spazik

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
Spazik napsal:
Stejně je to všechno na jedno brdo ty fin. produkty, každá pojišťovna a banka jen kouká na to, jek tě oholit V dnešní době, když si vlády a centrální banky dělají s měnama co chtějí, je kravina někam rvát větší prachy na X let a více.

Osobně považuji za kravinu závěr tvého postu.

Tím myslím samozřejmě fin. produkty bank a pojišťoven, co nabízí ti tzv. fin. poradci - zejména různá investiční živ. pojištění apod.
O ekonomii a investice se samozřejmě zajímám a mám státnici z ekonomie btw.
Protože ti namalujou grafy jak ti to krásně poroste, ale v tom nejlepším případě zůstaneš +- tak na svém, když se odečte inflace.
cocman

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska posledni den v praci a pak uz me ceka jen Las Vegas, San Francisco, Miami, Jamajka, Kajmansky ostrovy, Mexiko, New York a pak Praha
magion

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Dneska posledni den v praci a pak uz me ceka jen Las Vegas, San Francisco, Miami, Jamajka, Kajmansky ostrovy, Mexiko, New York a pak Praha

sakra.. tu Prahu ti zavidim
cocman

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo praha. To je spica
Hlavicze

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2011 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska se mi povedlo udělat poprvý v životě 5 sérií po 5 opakováních se 115kg na bradlech (95 já + 20kg činka)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2011 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takže s 20 kg.... to ujde
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2011 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj taky jsem si řikal nejdřív taková váha, ale pak mi došlo, že je to 20kg
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2011 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
cipinek napsal:
Culda13 napsal:
podařilo se mi nenakoupit zlato a tak jsem neprodělal

třeba se ještě dočkáme ceny nějakých 27 tis./ 1 unce zlatý slitek, včera se dal koupit za Kč 30 000, oproti úterý, když byl za 34 000 to bylo dobrý...

kdyz trosku zajedes do historie tak jeste "nedavno" byla unce pod tisicovkou , drzim to uz od 1100 , nejake denni vykyvy je absolutne zbytecne resit , natoz nejaky mensi propad ktery vyrovna korekce

Hele Kubaz, nedavno jsi tady psal, že zlato od 1400 shortuješ. Tak se rozmysli
kubaz

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2011 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

budu k tobe schovyvavy , protoze uz jsi nejspis taky starsi generace ale bylo to presne naopak ty ses me ptal kde mam spčka a nejakou dobu to slo pod , tak ses me ptal co sem s tim delal ale dobre vis ze kontraktu je vzdycky dost , ty snad drzis jen na jednu stranu a pri prodelavani se trosku nepojistis presne naopak ? popr. trosku rozprodat , nebo naopak doprodat :-)
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2011 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:

jak dlouho tam budes a kolik te to bude stat ? Btw to mexiko tam bych nejel ani za zlate prase. Tam se rezou ty drogove kartely kazdej den, si te tam nekdo s nekym splete a ureze ti hlavu macetou hehe
idoktor

PříspěvekZaslal: so září 03, 2011 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám rád přírodu a myslel jsem si, že umím trochu fotit. Plánoval jsem Nikon D700 ... ale když vidím něco jako tohle, tak se na to vyseru
cocman

PříspěvekZaslal: so září 03, 2011 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
cocman napsal:

jak dlouho tam budes a kolik te to bude stat ? Btw to mexiko tam bych nejel ani za zlate prase. Tam se rezou ty drogove kartely kazdej den, si te tam nekdo s nekym splete a ureze ti hlavu macetou hehe

3 tydny priblizne. a dal jsem za to asi 1800 dolaru priblizne...a je v tom vsechno, letenky, hotely atd. Ale to mexiko bude jen na cruiseru. Na den nas tam vyhodej jenom
Gohan

PříspěvekZaslal: so září 03, 2011 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor napsal:
Mám rád přírodu a myslel jsem si, že umím trochu fotit. Plánoval jsem Nikon D700 ... ale když vidím něco jako tohle, tak se na to vyseru

Ono hlavně vyfotit to je jedna věc, a potom z toho udělat konečný výsledek v photoshopu je věc druhá. Tím chci říct že focení není vše.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 549, 550, 551 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: