Ex-guvernér sice nejsu, ale jo, v principu to tak je ... pokud zvířata žijí v omezeném prostoru (národní park) tak konkrétně tito nemají žádné přirozené nepřátele, takže se vesele množí a teritorium NP jim přetaně stačit a začnou působit škody a ohrožovat okolí i mimo prostor NP. Takže prostě se jejich stavy musí regulovat ... nicméně to je ideální případ, který nebere do úvahy aktivitu pytláků, a že těch tam je .
U nás je to zcela analogické, vysoká, zejména jelení zvěř, a černá zvěř (divočáci), prostě nemají u nás žádného přirozeného nepřítele (všechny jsme dávno vymlátili, a jen co se nějaký objeví, tak ho nějaký zelený dement sejme), a tak se vesele množí a škodí. Jejich odstřel by správně neměl být žádný adrenalin, ale prostě součást správy lesa, stejně jako třeba prořezávání stromků.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
to taky :-) ale hlavne je z toho clovek porezanej,pomackanej,oci jak angorak a misto aby mi to aspon hodilo naky kilo, tak mi to jeste ubere. A jeste vypadam na treninkach jako uchyl, kterej si kupuje maly obleceni.
Škola :D Právě sem si udělal rozvrh, kterej díky tomu, že sem se na to minulej podzim vykašlal, vypadá fakt brutálně... nadruhou stranu pokud to udělám, tak bych mohl mít potřebnej počet kreditů na Bc. už o dva semestry dříve :D
A do toho hledám bydlení, což mě taky totálně nebaví... a pokud už něco pěknýho najdu, tak ten někdo neodepisuje na mail... a většina stejně hledá holku :D
Čas odplaty. Jím maso, vím, že se ta zvířata musí zabíjet, ale má se to dělat řemeslně a mají to dělat profíci. Ne šulini co si to můžou zaplatit a hledají adrenalin.
Když adrenalin tak ala Sienkiewiczovi Křižáci- když Matěj potřeboval na vykurýrování sádlo, vzal Zbyšek kopí a sekeru a šel na medvěda
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru