|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mysH

|
Zaslal: st září 07, 2011 3:53 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Opakuji, pokud je někdo řádným občanem nějaké země EU, která je současně členskou zemí Shengenu, tak by měl být režim jednotný pro všechny, a měl by být fakticky automatický. |
To je sice fajn, ale kdyz ti do Francie prijela invaze cikanu z Rumunska a jinych zemi, tak co s tim maj delat? Kdyz jaksi nejdou vyhostit protoze tam jsou okamzite zpatky? Volny pohyb je fajn, ale pri urcitych situacich je to neprijemny ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: st září 07, 2011 9:28 pm Předmět: |
|
|
Maj se k nim chovat úplně stejně jako by se chovali ke všem ostatním .... buď je jejich způsob poflakování se tam nepřípustný pro všechny, nebo pro nikoho. Navíc režim povolování trvalého pobytu si může každý stát upravit samozřejmě po svém, stejně jako postih těch, kteří jej porušují. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st září 07, 2011 9:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: st září 07, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Maj se k nim chovat úplně stejně jako by se chovali ke všem ostatním .... buď je jejich způsob poflakování se tam nepřípustný pro všechny, nebo pro nikoho. Navíc režim povolování trvalého pobytu si může každý stát upravit samozřejmě po svém, stejně jako postih těch, kteří jej porušují. |
To by bylo fajn, když si ale přečteš směrnici 2004/38/ES a judikáty typu Calfa proti Řecku, tak zjistíš, že se do toho ESLP nehorázně sere a co hůř, EU, lépe řečeno ESD na to slyší a státy si to prozatím nechávají líbit. Já jsem byl vždy pro ekonomickou integraci,tohle je něco jiného, tady to už vážně přešvihli.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt září 08, 2011 7:35 am Předmět: |
|
|
Aby bylo jasno, mně nevadí nějaké namátkové kontroly a podobně, pokud mají skutečně nějaký konkrétní důvod a probíhají slušnou a civilizovanou formou, ale bohužel některé státy místo toho začínají zavádět těžkou pakárnu a buzeraci, a pokud nebudou skutečně jednotná pravidla, tak se naskýtá otázka, zda Schengen, ta jeho základní idea/princip, má ještě vůbec smysl. Prostě jsem přesvědčen o tom, že ta pravidla by měla být všude stejná, a měl bych mít jako občan členské země jistotu, že mě ve Francii může čekat to samé, jako například v Dánsku nebo Rakousku. Konkrétní podoba těch pravidel je otázkou druhou.
A to se člověk fakt pobaví ... nebo teda spíš nasere ....
http://praha.idnes.cz/tunel-blanka-skvely-priklad-propojeni-politiky-a-byznysu-p35-/praha-zpravy.aspx?c=A110907_215602_domaci_abr
a
http://praha.idnes.cz/pro-par-rathovych-znamych-byla-krajska-nemocnice-zrejme-zlatym-dolem-12q-/praha-zpravy.aspx?c=A110907_1647470_praha-zpravy_mav
... ono je fakt úplně u prdele, jakou fanglí ten či onen xindl mává  . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: čt září 08, 2011 1:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt září 08, 2011 2:54 pm Předmět: |
|
|
My tady taky platíme 9k. Přijede se nás taky někdo zastat? Ne že, protože nemáme černou hubu,platíme pravidelně a neděláme bordel.
A k tomu výpalnému: Brokovnice pod pultem a vypálit jim pár ran do držky, přesně tak jak chtěli výpalné, tak by dostali.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: čt září 08, 2011 3:00 pm Předmět: |
|
|
Mě udivuje to, že když byly ty demonstrace tak, aby držely hubu a krok, tak ty kundy asi týden po tom dojdou a zase vyskakujou a chcou výpalný. To je na regulerní šibenicu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: čt září 08, 2011 3:15 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | Mě udivuje to, že když byly ty demonstrace tak, aby držely hubu a krok, tak ty kundy asi týden po tom dojdou a zase vyskakujou a chcou výpalný. To je na regulerní šibenicu. |
A proč? Protože ta demonstrace je nahovno dokud jich pár veřejně nezlinčujou...nejsem pro takovýhle zacházení s lidma ale jiný řešení neexistuje...
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt září 08, 2011 3:18 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | takovýhle zacházení s lidma |
to má s člověkem málo společnýho
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
Zaslal: čt září 08, 2011 5:04 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | ShawnRay napsal: | | Mě udivuje to, že když byly ty demonstrace tak, aby držely hubu a krok, tak ty kundy asi týden po tom dojdou a zase vyskakujou a chcou výpalný. To je na regulerní šibenicu. |
A proč? Protože ta demonstrace je nahovno dokud jich pár veřejně nezlinčujou...nejsem pro takovýhle zacházení s lidma ale jiný řešení neexistuje... |
Chlapi, ikdyby se stal zazrak a vlada nejakym zpusobem povolila vetsi bic na neprizpusobivy, lync neprojde protoze EU. Staci se podivat jak (ne)ostre zasahli v Londyne a co kolem toho bylo kecu vseljakejch prizdi--acu, jestli to nebylo neumerny a kdesi cosi. A to horelo pul mesta. Tady je to nejaka mala knajpa 4. Cenovy. Po tomhle obecne ani pes nestekne. Leda by se demonstrovalo co druhej den. Ale stylem demonstraci jako v Seattlu :) _________________ Squat: Because somewhere out there a girl is warming up with your max.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: čt září 08, 2011 5:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá září 09, 2011 12:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá září 09, 2011 9:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá září 09, 2011 9:59 am Předmět: |
|
|
Acab tohle si dokazu zive predstavit.. Pomahat a chranit amen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|