|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: so září 10, 2011 8:37 am Předmět: Re: :-) |
|
|
| Ing. Milan Kusal napsal: | | powr napsal: | to hovno : prober se ty a netykej mi :-)
to majesty : vím jak vypadaj 50 tky ruce neb je mam :-) |
ve vámi prezentované "formě" měly takové 50 cm ruce i všechny kuchařky na základní škole a má je i každý podobně obézní člověk |
+1
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: so září 10, 2011 2:56 pm Předmět: |
|
|
Já potřebuji ještě tak minimálně 10kg nabrat ... mě třeba hodně kazí postavu slabé nohy .. o proti vršku bych měl mít daleko lepší nohy tudíž mi kazí i celkovou hmotnost, ale jak jsem psal, makám na nich, ale rostou hold pomalu... jinak o ty ruce mi nejde .. ruce jsou hovno, mi jde hlavně o slabý hrudník a hlavně ty nožiska ... které radši ani nefotím bo mi je hanba. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: so září 10, 2011 2:57 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | 42cm? to je pekny , to mam ja a to mam o 10kg vic nez ty samec , ale taky oba vime v cem tech 10kg navic mam ze |
Aspoň máš hmotu ... já chci nabrat klidně i tuk :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so září 10, 2011 3:12 pm Předmět: Re: :-) |
|
|
| Majesty napsal: | | Ing. Milan Kusal napsal: | | powr napsal: | to hovno : prober se ty a netykej mi :-)
to majesty : vím jak vypadaj 50 tky ruce neb je mam :-) |
ve vámi prezentované "formě" měly takové 50 cm ruce i všechny kuchařky na základní škole a má je i každý podobně obézní člověk |
+1 |
Pobavilo
|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: so září 10, 2011 7:56 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | On ty ruce fakt má, už jsem kolikrát váhal, že mu plácnu do logu nějakou otřelou pochvalu a k ní pár uslintaných smajlíků :) | který je to log?? díky
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: so září 10, 2011 8:16 pm Předmět: |
|
|
posledné moje skúsenosti s ľudmi ma len utvrdzujú v tom , že so stúpajúcim vekom stále viac kondičných športovcov nejde po objemoch
idú po kvalitnejšom vzhľade a hlavne po lepšej kondičke _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
burti
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: so září 10, 2011 8:21 pm Předmět: |
|
|
to sú lýtečká _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so září 10, 2011 8:22 pm Předmět: |
|
|
a co je jako na tom, ze tak nabral ? On neni soutezni kulturista. Proste se rad naji a neomezuje se, tak nabral a pak se rozhodl to vysekat. Kde je problem ?
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: so září 10, 2011 8:24 pm Předmět: |
|
|
neviem o žiadnom _________________ maria
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so září 10, 2011 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | | Já potřebuji ještě tak minimálně 10kg nabrat ... mě třeba hodně kazí postavu slabé nohy .. o proti vršku bych měl mít daleko lepší nohy tudíž mi kazí i celkovou hmotnost, ale jak jsem psal, makám na nich, ale rostou hold pomalu... jinak o ty ruce mi nejde .. ruce jsou hovno, mi jde hlavně o slabý hrudník a hlavně ty nožiska ... které radši ani nefotím bo mi je hanba. :D |
Holt každý chce to, co nemá :)
Továrník: https://forum.ronnie.cz/samec-fullbody-t24985-300.html :)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út září 20, 2011 3:23 pm Předmět: |
|
|
Malá ochutnávka ze společného tréninku s jedním "bláznem", co udělal za 8 týdnů parádní formu. Více fotek v mém logu.
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|