Budu chlapisko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 95, 96, 97  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Budu chlapisko  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Budu chlapisko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: st září 07, 2011 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Žeprej cestou dolu mam jet pomalu a že to nemam pokládat a že střídavej úchop je nutnost a podobný věci. Já měl problém jenom že sem neprohnul záda .. Ale snažil sem se, fakt :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 07, 2011 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to at si vy*erou woči, jestli jim vadíš :D
Moocha

PříspěvekZaslal: st září 07, 2011 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak není divu, že má majitel totálně odsraný spodní záda. To se asi řídil svýma radama. Ale nechci bejt zlej, má to tam hezký, to zas jo..
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 07, 2011 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale ty si cvič, máš od toho to cvičení zaplacený... pokud neporušuješ pravidla posilky, tak je vše ok. Se nenech omezovat a mrtvolu si odvič příště, pač ti ted chybí v logu :D
Mablung

PříspěvekZaslal: st září 07, 2011 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:

Franc. tlaky - bolest ramene se stupňovala, tak jsem si 5 kg ubral
Docela mam strach o klouby tyjo. Nejdřív kyčle, potom zápěstí a teď rameno. Doufam že to nemá nějakou společnou příčinu.

Nechci ti do toho kecat, ale bolest kloubů znamená že děláš něco blbě. A pokud děláš něco blbě, můžeš si to také zkurvit. Třeba si v rameni vohoblovat nějakou šlachu která si ti pak odmění krásnou rupturou . Cviky které ti nevyhovují prostě necvič.
Co se artrozy týče, má jí hodně lidí. Skoč si za ortopedem ať ti udělá RTG.
Moocha

PříspěvekZaslal: st září 07, 2011 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ono je to teď s progresem u těchle těžších cviků stejně nějaké všelijaké. Dřepoval jsem minule s pouhými 60kg a doteď mam rozsekaný nohy a hýždě namaděru.. Prostě chůze z kopce = očistec.
Mrtvolka bude přespříště, určitě na ni nezapomenu, zkusim už normálně jet sérky s rozumnýma vahama :)

A trénink techniky je taky trénink, tak si to nech
Moocha

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2011 6:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mab: No ono se mi to s ramenem stává výhradně v tomhle tréninku, co jsem jel včéra. Když jedu trénink na ramena tak jsou v největším pořádku. Takže jestli si je takhle dycky oddělám na benchi a tlacích, nevim

Každopádně k ortopedovi nepudu, zas mi zakáže posilvonu, blbeček.

Ale díky za rady.. :)
Moocha

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2011 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:8.9.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,9kg (↑)

Nohy pořád rozbité, uvidím zítra jestli dám dřepy.
Moocha

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2011 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:9.9.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:77,6kg (↑)

HOBBY TRÉNINK PRO KRÁSNÁ RAMENA A RUCE

NOHY
Dřep 5x6 [70kg]
RAMENA
Tlaky vsedě 2x8 [18kg], 3x8 [16kg]
Rozpažování 4x8 [9kg]
Zapažování vsedě v předklonu 3x8 [6kg]
BICEPS
Zdvihy EZ 3x8 [30kg], 2x8 [27,5kg]
Rumbakoule na biceps 4x8 [24kg]
Bicepsostroj 3x8 [26kg]

Tak dnešní zhodnocení bych rád započal konstatováním, že jsem unavenej člověk a na posilce se to projevilo.
Dřepy - sice pořád nejsem na váze jako dřív, ale tak radost
Ramena - jsem doufal v 5x8 s 18kg, ani jsem si nelajznul. Na druhej cvik už byly totálně kaput.
Biceps - buď jsem dřív špatně počítal a nebo teda nechápu, proč mi 30kg dalo zabrat stejně jako 35. nevím.
Přes víkend makám, ale pokusím se nějak zmátořit, aby pondělní trénink za něco stál..

Naposledy upravil Moocha dne pá září 09, 2011 7:19 pm, celkově upraveno 1 krát
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2011 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5 serií na nohy a 12 na ramena i biceps =) Just saying
Moocha

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2011 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřepy, MT na nastartování anabolických procesů a aby mě ten trénink taky bavil. Jinak je to hobby, vždyť to čteš v nadpise :)

EDIT: Hlavně teda je to pro splnění toho velkého snu, mít pořádné hnáty... a ramena jsou můj nejoblíbenější sval a to i přes to, že je to moje nejzaostalejší partie.
Moocha

PříspěvekZaslal: so září 10, 2011 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:10.9.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:77,1kg (↓)

Konečně jsem jednou přišel z práce spokojen :)
Draper

PříspěvekZaslal: so září 10, 2011 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Datum:10.9.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:77,1kg (↓)

Konečně jsem jednou přišel z práce spokojen :)

To ja jednou taky (ale opravdu asi jen jednou) a to, kdyz jsem prisel s dyskem 2 litry :-)
Moocha

PříspěvekZaslal: so září 10, 2011 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na WC kase v mekáči nedýškujou, bohužel , jinak se tam k penězům nedostanu. To mě vlastně nikdy nenapadlo, že velký Draper taky pracuje, co děláš?

Tipy: Džigolo nebo obsluha ve fitku
Moocha

PříspěvekZaslal: ne září 11, 2011 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:11.9.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:77,2kg (↑)

První výplatní páska, asi budu muset přehodnotit své investice

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Budu chlapisko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 95, 96, 97  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: