Na běh jsem začal používat androidovskou aplikaci Run Keeper . Výborná věcička na motivaci, doporučuju každýmu. Zaznamená trasu kudy jste běželi, jakou rychlostí, čas, km, převýšení a plno dalších statistik. Při běhání stačí GPS modul (netřeba net).
Shyby
10 * já
5 * já + 5 kg
5 * já + 10 kg
5 * já + 15 kg
7 * já
Rozpažky v leže
3 * 12 * 20 kg
Dřepy
5 * 5 * 60 kg
- po 3. sérce sem dostal křeč do stehna, nešlo ani udělat dřep. Nechápu proč, bylo to lehký, asi sem se málo rozehřál . No dal sem military press, znovu se rozehřál a dojel zbytek, naštěstí už to šlo, i když sem to trochu cítil.
Military press
7,7,7,6 * 40 kg
Triceps - jednoruční kladka v supersérce s lýtkama
3 sérky
Výpony na lýtka
3 sérky s 50 kg
- nejel sem je asi tak rok, takže radši hooodně z lehka, jen na protažení :)
Břicho
7,4 * dragon flag
3 sérky jiných cviků
- na trénink sem šel pěkně nasranej, tak sem čekal, že se spíš uklidním, ale po tom failu u dřepů sem byl naštvanej ještě víc . U shybů sem ještě cítil záda z pondělních mrtvol .
Ještě si sem hodím video s dragon flag ama, sice je už v osobákách, ale ať to mám pěkně pohromadě
No tak ja to ještě před rokem a něco taky nedal ani jednou... Nejvíc mi asi pomohly L-shyby (moc výbornej cvik na břicho). Ty dragon flagy sem v podstatě ani nějak zvlášt necvičil, prostě sem to zkusil a najednou sem dal 3, pak sem to zkusil po dalším půlroce a dal sem 6 Pokud to chceš natrénovat tak bych doporučil jezdit ty L-shyby, negativní fázy dragon flagů a nějaký ty core cviky, hlavně asi plank. Ale říkám, cvičil sem v podstatě akorát ty L-shyby...
Video (já to jezdil nadhmatem)
Rád bych někdy dal to Ab wheel ze stoje (zatím se mi to nepovedlo ani jednou) a shyb jednou rukou (taky sem ještě nedal ani jeden ).
- všecko ok, ale jsem nějakej mega unavenej pořád... Možná by bylo lepší dát lehčí tréninky a cvičit víc dní v týdnu. Případně střídat těžkej a lehkej týden.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru