|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
petr616
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: čt září 22, 2011 7:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: čt září 22, 2011 8:00 am Předmět: |
|
|
Idoli jsou v pohodě, to budu používat. Něco jako "já mám rád mládež, mám rád pionýři" _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt září 22, 2011 8:13 am Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | Tak to je smutne, chudak hovnivalek, co ted bude delat Celej jeho zivot bylo sledovani vsechn videi na netu s jeho idoli, pozovani doma pred zrcadlem a pak rozdavani neocenitelnych rad tady na foru, konkretne o jidle toho vedel urcite hodne, nebo jak udelat z male vahy velkou no me tady urcite chybet nebude...mimochodem nechce se jeste nekdo, konkretne mistni vseznalek a rozumbrada co postuje o par prispevku vis, pustit do nejakejho ban smrdiciho prispevku ??? |
Ty rozumbrado, hovnival byl pro tohle forum 1000x větší přínos než 99% osazenstva (včetně mě a tebe) dohromady.
Jinak bych ti doporučil odbornou literaturu, něco ve smyslu Český Jazyk pro 1. třídy základních škol, pravidla českého pravopisu a tak podobně.
| trenal napsal: | Tohle fórum Když vydím tyhle fakebookový keci je mi k blití *a18*Ronnie.cz je OK!,ale to duspidní fórum je horror.Chtěl sem se dotázat,ale když sleduju co a kdo (věková skupina 17let většinou) tady probíra Končím s tímto duspídním fórem |
Známe se krátce a chybět mi nebudeš. Hlavně se drž slova a na tohle duspidní forum už nelez.
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: čt září 22, 2011 8:23 am Předmět: |
|
|
Tady je to samej ucitel cestiny jak koukam  ja uz sem tady na foru videl lecos, rekl bych ze vetsi perly, no stane se
Samozrejme Gohan, kterej by si toho ani nevsim, neupozornit na to dva lidi pred nim, ale zase a jako klasicky je z neho v minute nejchytresji trouba z fora  ze ty si potrebujes porad neco dokazovat...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt září 22, 2011 8:25 am Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | Tady je to samej ucitel cestiny jak koukam ja uz sem tady na foru videl lecos, rekl bych ze vetsi perly, no stane se
Samozrejme Gohan, kterej by si toho ani nevsim, neupozornit na to dva lidi pred nim, ale zase a jako klasicky je z neho v minute nejchytresji trouba z fora ze ty si potrebujes porad neco dokazovat... |
Já si nic dokazovat nepotřebuju, tady hlavně není co dokazovat, protože analfabeta jako ty pozná každý.
Hlavně nezapomeň skočit do knihkupectví poptat se na ty knížky.
|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: čt září 22, 2011 8:33 am Předmět: |
|
|
Když někomu dojdou argumenty, začne do toho montovat gramatiku. Ubohé
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt září 22, 2011 8:37 am Předmět: |
|
|
| opicoid napsal: | | Když někomu dojdou argumenty, začne do toho montovat gramatiku. Ubohé |
Ubohé je spíš to že dospělý člověk píše jako předškolák.
A víš ještě co je ubohé? Vydávat cizí fotky za svoje.
A víš co ještě? Sypat a pak říkat že jsi naturál.
|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: čt září 22, 2011 8:48 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | opicoid napsal: | | Když někomu dojdou argumenty, začne do toho montovat gramatiku. Ubohé |
Ubohé je spíš to , že dospělý člověk píše jako předškolák.
A víš ještě co je ubohé? Vydávat cizí fotky za svoje.
A víš co ještě? Sypat a pak říkat že jsi naturál. |
tak zaprvý, nikde jsem nepsal, že jsem naturál, ale abstinující ,,feťák,, , což nemá s naturalismem nic společnýho.. Lépe čti a více používej mozek. Zadruhý, tvoje zaujatost je ubožejší než něčí gramatika.. Ano,fotky jsou stažené z netu, najdi mi zdroj, takovej internetovej špión určitě dokáže najít zdroj, odkud jsou fotky stažený. (pro google to určitě není problém)
Opakuješ se s těmahle argumentama jak zaseknutá deska, zapoj mozek a zkus vytáhnout nějakou špínu u který to máš stoprocentně prověřený...
A jestli si myslíš,že sem budu posílat kvůli jednomu nedůvěřivýmu blbovi OP, tak to se hluboce pleteš... Pokud mi za to zaplatíš, tak klidně, ale zadarmo radši budu ,,stažená fotka z netu,,
Já se z jednoho blba neposeru
EDIT: A když už si chceš hrát na pana učitele gramatiky, měl bys vědět, že většinou se před ,,že,, píše čárka.
Doporučoval bych Ti opět zajít do školy a doučit se interpunkce.
Naposledy upravil opicoid dne čt září 22, 2011 9:09 am, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt září 22, 2011 8:49 am Předmět: |
|
|
gohane o nic min ubohe mi nepripadne furt omyvat jedno tema furt dookola
|
|
| nahoru |
|
 |
trenal
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: čt září 22, 2011 9:00 am Předmět: |
|
|
Psal jsi sem 2x a už končíš ? _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt září 22, 2011 9:15 am Předmět: |
|
|
| kid napsal: | A to mají zas kde vycházky? |
antidoping.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt září 22, 2011 9:18 am Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | Psal jsi sem 2x a už končíš ? |
tamto byl jeho vůbec první post...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|