|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
petr616
|
Zaslal: čt září 22, 2011 6:00 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | A to jsi mel predmnou nejake komplexy, ze jsi v tom Blue Gymu ani neotevrel hubu, kdyz se zname tady z fora? Asi jo
Ma reakce na tebe byla hlavne kvuli prispevku k hovnivalovi, kde jsi v radoby vtipnem duchu akorat ukazal svoji povysenost. Nic ve zlem.
cau |
Uprimne nechapu co te prekvapilo na tonu jakym jsem napsal post o hovnivalovi, myslim ze je celkem znamo jakej na nej mam nazor, nevim co je na tom povyseneho ale dobra, neresim.
No prave ze v tom BG to nebylo tak, ze bych prisel a rekl si "je hele to je draper", prave sem si rikal, ze to ty asi nebudes, videl jsem jenom dve fotky a na nich si vypadal trosku vic nabusene a ne tak vysokej, pak jsem te videl porad nekde posedavat 5 minut mezi serkama, tak sem si rikal to nemuze byt on, kdyz ma log na deeset stranek, to jsem ale nevedel, ze cvicis 3 hodiny vsechno me to doslo az pri pohledu na tvuj log z toho dne...
Nic mej se, trosku si me nasral tim tvym postem, ale to je asi jedno, zdar.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: čt září 22, 2011 6:03 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | Draper napsal: | A to jsi mel predmnou nejake komplexy, ze jsi v tom Blue Gymu ani neotevrel hubu, kdyz se zname tady z fora? Asi jo
Ma reakce na tebe byla hlavne kvuli prispevku k hovnivalovi, kde jsi v radoby vtipnem duchu akorat ukazal svoji povysenost. Nic ve zlem.
cau |
Uprimne nechapu co te prekvapilo na tonu jakym jsem napsal post o hovnivalovi, myslim ze je celkem znamo jakej na nej mam nazor, nevim co je na tom povyseneho ale dobra, neresim.
No prave ze v tom BG to nebylo tak, ze bych prisel a rekl si "je hele to je draper", prave sem si rikal, ze to ty asi nebudes, videl jsem jenom dve fotky a na nich si vypadal trosku vic nabusene a ne tak vysokej, pak jsem te videl porad nekde posedavat 5 minut mezi serkama, tak sem si rikal to nemuze byt on, kdyz ma log na deeset stranek, to jsem ale nevedel, ze cvicis 3 hodiny vsechno me to doslo az pri pohledu na tvuj log z toho dne...
Nic mej se, trosku si me nasral tim tvym postem , ale to je asi jedno, zdar. |
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: čt září 22, 2011 6:11 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: |
Nic mej se, trosku si me nasral tim tvym postem , ale to je asi jedno, zdar. |
[/quote]
Ty me nenaseres, tebe mam nekde kamo, takze v klidu vystydni...
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt září 22, 2011 7:08 pm Předmět: |
|
|
Zvrhává se to zde někam, kde by to nemělo být : (
Házení po sobě nečím špinavým, je to vážně zapotřebí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt září 22, 2011 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | Zvrhává se to zde někam, kde by to nemělo být : (
Házení po sobě nečím špinavým, je to vážně zapotřebí. |
To je jenom taková klukovina arnie, kdysi jsme se dohodli s petrem že na sebe nebudeme reagovat, když ono mu to nějak asi chybí tak se do mě zase párkrát obouvá.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt září 22, 2011 8:15 pm Předmět: |
|
|
Souhlasim s ostatníma. Hovnivál jako jeden z mála dokázal poradit a osobně jsem si snim vyměnil několik PM.
Je to škoda, zrovna nedávno jsem mu chtěl napsat "jak válčí" jestli ještě drží dietu atd....
Nemá na něj někdo kontakt? ICQ, FB, cokoliv? Kdyžtak hoďte do PM. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt září 22, 2011 8:16 pm Předmět: |
|
|
Serou mě lidi, kteří mají nějaký svoje osobní komplexy a ty pak hází na někoho jinýho... je to pak celý o to víc komický, když pak napíšou takovou blbost, že má někdo pauzu mezi sériema 5 minut, když půlka fóra ví, jaká to je blbost :D Gratulka, pokud už lžu, tak pořádně
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt září 22, 2011 8:19 pm Předmět: |
|
|
Mastere, najdeš ho jako sacharidacka na rxmuscle a MD foru... jinak jsem ho nikde jinde neviděl
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: čt září 22, 2011 11:21 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Serou mě lidi, kteří mají nějaký svoje osobní komplexy a ty pak hází na někoho jinýho... je to pak celý o to víc komický, když pak napíšou takovou blbost, že má někdo pauzu mezi sériema 5 minut, když půlka fóra ví, jaká to je blbost :D Gratulka, pokud už lžu, tak pořádně |
Nevim proc bych lhal, pisu jak to bylo, tot cele, jestli se ti to nezda, nijak ti to netlacim. Byla to reakce na to, proc jsem se k nemu nahlasil, na dokazovani si neceho jsou tady na foru tady jini. Urcite to nebylo mysleno jak utok. To ze nezveda zadne extra vahy, na tom taky neni nic co by nebyla pravda. Ze se vzdycky ozvou ti, kterejch se to vubec netyka, myslim ze draper se umi obhajit sam.
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: čt září 22, 2011 11:31 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Arnie_one napsal: | Zvrhává se to zde někam, kde by to nemělo být : (
Házení po sobě nečím špinavým, je to vážně zapotřebí. |
To je jenom taková klukovina arnie, kdysi jsme se dohodli s petrem že na sebe nebudeme reagovat, když ono mu to nějak asi chybí tak se do mě zase párkrát obouvá. |
ze tebe se tady ta diskuze vubec netyka si evidentne moc nepochopil, nevadi...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 23, 2011 4:47 am Předmět: |
|
|
Pred tebou se, Petanku, nepotrebuji obhajovat, protoze to, co jsi napsal, je jen dalsi sranec. Pokud v mem pripade zminujes vahy a jestli jsem nebo nejsem nabusenej, tak evidentne nevis, o co v mem cviceni jde a urcite to neni honeni se za tezkyma vahama a velkyma objemama. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: pá září 23, 2011 6:33 am Předmět: |
|
|
petr616:
Jen se te zeptam, o Draperovi rikas, ze nema svaly a podobny srance.
To co mas vyfoceno v profilu jsi ty ?
Jen tim chci rict, pokud nevypadam lip, nez ten, na kteryho kydam, mel bych spis drzet hubu.
Ze ma Hovnival BAN, te snad nemuze tesit.
Kam se tenhle svět řítí
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá září 23, 2011 7:04 am Předmět: |
|
|
chtěl bych zvedat to nic co Draper _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|