Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 389, 390, 391 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubaz

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 7:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

asi tak , az by me z toho nic-draperovyho-zvedani odvezli na jipku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

peter sa uvedom, nepoznám nikoho v ČR/SR, kto by dokázal zvládnuť napríklad podobný tréning chrbta s rovnakými váhami bez toho, aby na niečom extra šmakóznom fakt šlapal. Osobne ani neviem kedy si sa tu zjavil na fóre, ale ludia, ktorí tu robia len zlú krv a k veci nemajú vobec čo povedať, otázka znie načo ich tu držať, však ti to môže dojsť aj samému, tvoje múdra/nemúdra sa akiste úspešne uplatnia o dom ďalej...
ygg

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sousedovic Toníček napsal:
Upřímně, nemyslíš si (stejně jako třeba já), že s těmi rozbory proteinů je to jenom taková šaškárna?

Ty raději nemysli, bo kdo má pak hádat, kterej z novejch nicků ty zase jsi
petr616

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Pred tebou se, Petanku, nepotrebuji obhajovat, protoze to, co jsi napsal, je jen dalsi sranec. Pokud v mem pripade zminujes vahy a jestli jsem nebo nejsem nabusenej, tak evidentne nevis, o co v mem cviceni jde a urcite to neni honeni se za tezkyma vahama a velkyma objemama.

Jsem rad, ze jsi to napsal sam, presne tohle jsem mel na mysli celou dobu, nechapu proc me nekdo napada ve smyslu, ze lzu nebo ze se chci hadat, kdyz preferujes velkoej objem s malyma vahama, je to jenom tvoje vec.
petr616

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Upřímně, nemyslíš si (stejně jako třeba já), že s těmi rozbory proteinů je to jenom taková šaškárna?

[/quote]

Kdyz uz jsem tady

Testy proteinu jsou urcite dobra vec, bohuze ale i zaroven zcela zbytecna saskarna. Evidentne vysledky nemaji takovou vahu, nebi zakazniky jednoduse nezajima jestli je deklarovana 70 ve skutecnosti 60, ale prioritni je urcite cena a potom chut. Ze to takto funguje u nas v CR/SK je asi vec, ktery nikoho neprekvapi, me ale HODNE prekvapuje, ze to tak funguje asi vsude, jinak by Myo uz dano nebyl jednim z nejoblibenejsich a dobre se prodavajicim proteinem po celem svete.

Bohuzel, obsah bilkovin nikoho az tak nezajima, no ve vysedku to neni az tak kriticky faktor, daleko dulezitejsi je kvalita a zdroj pouzite bilkoviny, popr bilkovin. To uz by asi byly testy zajimavejsi a i pro zakaznika uz by to melo jakousi vahu. Bohuzel, takovy test jsem nikde zatim na zadny protein nevidel, coz je pomerne skoda pro zakaznika a otevrene VRATA pro firmy, ktere dobre vi ze nic takoveho jim nehrozi, ze zakaznoku delat blbce, protoze co v te pixle vlastne je, nikdo zjistovat nebude, no a kdyz si spocitaji, ze je vyhodnejsi je odrbat i na tom na co nejpsis diky testu prijdou, ale stejne to diky cene budpu kupovat dal, tak neni co resit. Bohuzel jaky zakaznik takove vyrobky na trhu...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To by nikdo nezaplatil Kjeldahla jsem schopný v laborce udělat i já - tj. stanovit celkovou bílkovinu. Stupeň hydrolýzy nebo původ, to už by byl docela oříšek ( teda pro laika v analýze proteinů jako jsem já:o).

Každopádně, pokud někdo na etiketě něco deklaruje a pak to tak není může člověka snadno dovést k myšlence, že to třeba není micelární kasein, ale kaseinát vápenatý ( produkt používaný dříve k výrobě knoflíků )...to jen můj drobný OT.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To s kazeinatom by som az tak kriticky nevidel, aj ked priznam sa, o tych gombikoch som nevedel (a neviem, ci vobec chcem )
Myslel som to tak, ze aj pri sukraloze sa niektore hydroxylove skupiny nahradzaju chlorom a na jednej bulvarnej stranke som cital argument, ze sukraloza je nebezpecna, pretoze obsahuje atomy Cl a musi to byt ukrutne skodlive, kedze Cl bol zlozkou bojovych plynov v prvej svetovej vojne
Ked uz sme pri OT, niekedy v piatom rocniku sme mali cvicenia z analytickej chemie. Najoblubenejsie bolo, ked sa plynovou chromatografiou stanovoval metanol. Kazdy si doniesol minimalne pollitrovku nejakej domacej (poniektorí aj litrovku pozn.: na stanovenie postacuje uz si nepamätam kolko, ale 1 ml je az az...) a nasledne, po vysledku sme pokojne po cvikach na lavicke za skolou degustovali ovocne produkty
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

Ty raději nemysli, bo kdo má pak hádat, kterej z novejch nicků ty zase jsi

Až přispěju párkrát do společenských témat, tak budeš doma eins zwei
Spazik

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kluci domluvte se, někde se sejděte a přeměřujte si bimbasy tam, tady to nikoho nezajímá
xCROWx

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem to s těma PR v dietě zakřikl, dneska Stronglifts ani jeden cvik neodjetej komplet a ještě mi jeden pán vysvětloval, že ty dřepy nemám dělat tak hluboko.
Draper

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze zadne vysvetleni, i kdyz si o to lid zada :) Hovnivaluv ban tedy zustane asi navzdy zahalen do roucha tajemna. Zrejme v tom bylo neco mimo forum.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Také bych čekal, že přijde vysvětlení. Ten BAN snad mohl byt omezen časovou dobou a tím to mohlo končit.
prochm

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To kvůli čemu dostal ban tu snad už všichni vědí a ty sám drape jsi ten jeho příspěvek kvůli kterému ten ban dostal sem někde dal. Otázka je jestli je to skutečně kvůli tomu nebo něčemu jinému. Ale je jasné, že Ronni ho prostě nemá v oblibě a ten jeho příspěvek byl možná jen záminka, aby ten ban dostal. Pokud je v tom něco jiného tak to hovnival tají a chce si to nechat pro sebe a nebo to sám neví ale myslím, že tu snad mají tolik slušnosti aby dotyčnému dali vědět z jakého důvodu ten ban dostal.
Draper

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
To kvůli čemu dostal ban tu snad už všichni vědí a ty sám drape jsi ten jeho příspěvek kvůli kterému ten ban dostal sem někde dal. Otázka je jestli je to skutečně kvůli tomu nebo něčemu jinému. Ale je jasné, že Ronni ho prostě nemá v oblibě a ten jeho příspěvek byl možná jen záminka, aby ten ban dostal. Pokud je v tom něco jiného tak to hovnival tají a chce si to nechat pro sebe a nebo to sám neví ale myslím, že tu snad mají tolik slušnosti aby dotyčnému dali vědět z jakého důvodu ten ban dostal.

Ronnie napsal:
Draper napsal:
Je pravda, ze dostal hovnival ban za prispevek v topiku o sacharidech?

Ne, pravda to není.

Ale ban dostal, to ano.

Ale ja se v tom stourat nebudu, kdyz to lid vedet nema, tak holt nema :)
Draper

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mimochodem nema ten ban nahodou i citron?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 389, 390, 391 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: