Tady člověk koukne na začátek logu, na konec logu a vidí parádní pokrok.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Opět všem moc díky... snad se bude dařit dál přihazovat kilíčko po kilíčku a poleze to nahoru ... těch 200kg dřep si beru jako výzvu, ale +15kg je ještě dost práce, uvidíme, třeba ho tam do Vánoc pošlu :)
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Dost dobře jsi tu hloubku za posledních pár týdnů pořešil.
Mě se líbí, že si vždycky něco usmyslíš, dáš si nějakej cíl a postupně systematicky za tím jdeš.
Když si ještě vemu, že jsi to dal jenom v neoprenech bez wrapsů
Dost dobře jsi tu hloubku za posledních pár týdnů pořešil.
Mě se líbí, že si vždycky něco usmyslíš, dáš si nějakej cíl a postupně systematicky za tím jdeš.
Když si ještě vemu, že jsi to dal jenom v neoprenech bez wrapsů
Gratulace.
Díky, ale máš v tom prsty i ty, chtěl jsem dát prostě víc než ty :)
Když jsme u těch bandáží na kolena ... jaký byste mi doporučili pro začátek? Slyšel jsem chválu na modrý titany, ale nemám s tím zkušenosti a nevim, který se "hodí" vzhledem k mojí výkonnosti ... ale ty modrý titanium vypadají podle popisu dobře.
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
CG Benchpress :
☞ 5x55kg
☞ 5x70kg
☞ 3x82.5g
☞ 5x105kg ~ purple-small band
☞ 3x117,5kg ~ purple-small band
☞ 3x132.5kg - PR ~ purple-small band
☞ 1x115kg - úplně lehoučký, měl jsem sice v plánu přihodit na 125kg abych překonal svůj už prastarý PR 120kg ... ale víc jsem bez badnu dneska nezkusil, protože jsem byl dost unavenej a něco mi říkalo, ať už toho necham, tak jsem to poslech :-)
Floor Press + Kliky na bradlech s dopomocí bandu (purple-small) : supersérie
☞ 8x60kg + 10x
☞ 8x80kg + 10x
☞ 8x80kg + 10x
☞ 8x80kg + 10x
- dlouho jsem takhle nenapumpoval hrudník a tricepsy, paráda
Strečing
Když jsme u těch bandáží na kolena ... jaký byste mi doporučili pro začátek? Slyšel jsem chválu na modrý titany, ale nemám s tím zkušenosti a nevim, který se "hodí" vzhledem k mojí výkonnosti ... ale ty modrý titanium vypadají podle popisu dobře.
Člověče v tomhle ti asi moc neporadím. Já se v těch bandážích nevyznám. Sám pro sebe jsem si koupil obyčejný bandáže v běžným fitness shopu. Jsou od FIT PRO, jsou černý s bílejma pruhama. Nevím jak moc jsou tvrdý nebo měkký oproti lifterskejm bandům, každopádně mi trochu pomáhaj a hlavně když mi hodně přeskakuje to levý koleno, tak držej stabilitu kloubu.
Každopádně se snažím jet maximálně bez bandů, protože pak mi dávaj při maximálkách víc, ale zase okolo 85-90% maxka je dávám, protože jistota je jistota.
Člověče v tomhle ti asi moc neporadím. Já se v těch bandážích nevyznám. Sám pro sebe jsem si koupil obyčejný bandáže v běžným fitness shopu. Jsou od FIT PRO, jsou černý s bílejma pruhama. Nevím jak moc jsou tvrdý nebo měkký oproti lifterskejm bandům, každopádně mi trochu pomáhaj a hlavně když mi hodně přeskakuje to levý koleno, tak držej stabilitu kloubu.
Každopádně se snažím jet maximálně bez bandů, protože pak mi dávaj při maximálkách víc, ale zase okolo 85-90% maxka je dávám, protože jistota je jistota.
Já mam doma tyhle bandy z ronnie shopu: https://obchod.ronnie.cz/s-1814-zpevnujici-bandaze-na-lokty-kolena-a-zapesti.html, který jsem dostal jako dárek asi před 2 roky ... zkoušel jsem je kdysi ale přišly mi právě dost měkký, jakože spíš mi přestala téct krev do nohou, ale zpevnění kloubo nic moc, neměl jsem je teda na sobě od tý doby, takže možná že to nemělo tenkrát u menších vah smysl, takže možná bych jim moh dát šanci, spíš jsem chtěl názor někoho, kdo se v tom vyzná, jestli má cenu investovat do nějakých pořádných, např. těch modrých titanů nebo budou více méně stejný jako tyhle...
Warm-Up:
◇ švihadlo
◇ krátký statický a dynamický strečink
◇ Hang Power Snatch 3x5 (45kg), Pendlay Rows 3x5 (65kg) - velmi dynamicky a s důrazem na techniku
Mrtvý tah :
☞ 5x65kg
☞ 5x87.5kg
☞ 5x110kg
☞ 3x132.5g
☞ 5x165kg
☞ 3x187.5kg
☞ 2x210kg - PR (pásek) - That was light! :D ... masakr, song z Derekovo "The Viper" videa zafungoval :) 1 opak. dost možná v rezervě, ale technika dost prasácká, tak jsem do toho nešel ... nicméně přesto jsem dneska nejspíš konečně přišel na to, jak ty záda udržim snad pořádně rovný i u maximálek, takže po deloadu někdy příště uvidíme jestli bude moje teorie pravdivá ...
Úklony s osou do strany - koutouč jen na jedné straně (osa + 7,5kg) + Kolečko :
☞ 10x (obě strany) + max
☞ 10x (obě strany) + max
☞ 10x (obě strany) + max
Strečing
- mam teď ten trénink strašně roztahanej, vůbec jsem nějak nestíhal ... tenhle týden už měl bejt deload, ale ještě mi chybí jeden trénink, takže ten dam buď zítra a nebo pozítří a deload dam poctivě následující týden a pak až se najede na novej cyklus ...
Ty vole.
Nechapu, jak se muzes takhle porad zlepsovat ve drepu i mrtvole. Ja kdyz chci jedno nebo druhy zlepsit, tak to druhy musim jenom tak šmrdlat.
Musíš šmrdlat obojí
Naposledy upravil Morico dne st říjen 05, 2011 7:35 am, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru