| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pecan007
|
Zaslal: so říjen 01, 2011 9:12 am Předmět: MMA + kickbox? |
|
|
Zdravím..
Dělám něco přez rok kickbox a taky tomu bych se chtěl věnovat naplno!
Ted jsem se chtěl dát ješte na MMA ve svem volnem case (tak 2x tydne) a chci se zeptat zda si myslíte jestli by to pro kickbox mělo být přínosem (rychlost,síla....) nebo zda by mi to mohlo naopak uškodit třeba tím, že bych udělal nepovolený uder (př. loket). Pokud je tu někdo kdo dělá takhle 2 sporty, tak jen jestli nema tendenci používat jednu techniku i v tom druhem sportu kde se tato technika neprovádí :) Díky za odpovědi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
c87

|
Zaslal: so říjen 01, 2011 11:03 am Předmět: |
|
|
s tymto problem mat nebudes, dolezite je na akej urovni chces ten kickbox robit, ak k tomu pridas iny styl tak sa ochudis z hladiska casu o treningy kickboxu co moze byt neskor znat  ak chces nieco v tom dosiahnut a nemas moznost trenovat profesionalne tak sa venuj len jednomu stylu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pecan007
|
Zaslal: so říjen 01, 2011 11:33 am Předmět: |
|
|
Tak kickbox je na prvním místě a mám to rozvržené na tréninky kickboxu (3x tydně) a mma (2x tydne) a mma se mi jednou kříží s posilkou, takže to mma nejedu naplno jako kickbox... Jinak na jak vysoké urovni to chci dělat ? Tak na takové na jakou budu mít, jeden z mých cílu je zkusit příští rok MČR k1.... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pecan007
|
Zaslal: ne říjen 02, 2011 9:44 am Předmět: |
|
|
Co teda myslíš ? Beru to mma jen tak okraově naučit se nějaké ty páky,škrcení... na sebeobranu ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne říjen 02, 2011 9:58 am Předmět: |
|
|
Stylove ublizit by ti to nemelo, nicmene byt tebou zamerim se na neco co mi primo pomuze s tim kickboxem - box. To je podle me nejlepsi doplnek, ale jestli chces delat mma, delej mma. ;) _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: ne říjen 02, 2011 3:11 pm Předmět: |
|
|
tak skusit MCR je nieco ine ako keby si napisal ze ich chces vyhrat :) pre takyto maly ciel ti postaci aj 3 krat tyzdenne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pecan007
|
Zaslal: út říjen 11, 2011 10:08 pm Předmět: |
|
|
Popřemýšlel jsem o tom a to MMA vynechal... Chtěl bych se zeptat zda by muj výkon měl jít nahoru s takovýmto trénováním.
Po- kickbox
Ut- Vytrvalostní běhy
St- Posilovna (většina cviku s vlastním tělem)
čt- Kickbox
Pa- Posilovna (většina cviku s vlastním tělem)
So- dopo. Kickbox (sparing) odpo. Vytrvalostní běhy
Ne- dopo. posilovna (fullbody) odpo. Sprinty
Co si myslíte o tom jak cvičím zda byste mi to nějak zhodnitili,skritizovali.
Pokud by to bylo dobrý, chtěl bych se zeptat co byste mi doporučili do předringové přípravy ráno před školou. Toho času ráno moc není řekněme 30-45 min.
|
|
| nahoru |
|
 |
Footer

|
Zaslal: čt říjen 13, 2011 11:29 pm Předmět: |
|
|
Pokud začneš tohle praktikovat, jak jsi to rozepsal, tak buďto nebudeš dělat pořádně nic, nebo totálně odejdeš co se týče fyzický i psychický stránky. Alespoň jeden den regenerace je povinnost!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pecan007
|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 3:37 pm Předmět: |
|
|
Tak dejme tomu že bych to udělal následovně.
Po-Kickbox
Ut-Běhy (vytrvalostní)
St-Posilovna (fullbody)
Čt-Kickbox
Pa-Posilovna (fullbody) Večer: Nacvičování technik na pytli
So-Dopo.:Kickbox (sparingovy)Odpo.:Běhy
Ne-Volno
Do předringové přípravy (2 měsíce) přidám 3-4x týdne ráno rotoped za učelem snižování váhy.
Snažím podporovat regeneraci jak to jen jde (BCAA, kvalitní strava a co nejvíce spánku)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pecan007
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 10:41 pm Předmět: |
|
|
Chlapi potřeboval bych poradit jak shodit 7kg za 5 týdnu... Videl bych to na trénink asi takovýto
Po- Ráno: rotoped/švihadlo 20-30 min večer: Kickbox
Ut- Ráno:----- večer: box. pytel
St:- Ráno: rotoped/švihadlo 20-30 min Večer: Posilka
Čt: Ráno :----- Večer: Kickbox
Pa: Rano:------ Večer: Posilovna + box. pytel
So: Ráno: sparing večer: běh/bazén/box. pytel
Ne: Ráno: Běh/bazén Večer: Box. pytel
PS: UT je regeneracni den nejedu to intenzivně jen si zkouším kombinace a pod....
Doplnky:Protein,BCAA,hořčík, vitamíny C
Jídelníček : Rano: Ovesne vločky + voda
svačina: Protein
svacina: kuřecí šunka (80g)+ 1ks tmaveho peciva
obed: kuřecí/rybí/krutí maso + sáček rýže/ zelenina
svačina: protein
svacina: protein/zelenina
večeře: viz. oběd , menší porce
Kolik mám za den vypít ? Piju čistou vodu,zelene čaje a kávu (použito jako spalovače)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ultimater
|
Zaslal: so říjen 22, 2011 8:52 am Předmět: |
|
|
podle me by jsi mel mit aspon dva regeneracni dny...
|
|
| nahoru |
|
 |
Reprotek
|
Zaslal: so říjen 22, 2011 9:01 am Předmět: |
|
|
podle me bys mel jet spiz tezsi intervalove treninky nebo tabatu 2-3x tydne + zbytek a mit ty 2 dny volna _________________ No Pain, No Gain
|
|
| nahoru |
|
 |
Pecan007
|
Zaslal: so říjen 22, 2011 11:14 am Předmět: |
|
|
Ty intervalové tréninky myslíš konkrétně u běhání ? Běhám ve stylu např. 20s sprint a 30-40s vyklus a opakuju to!
Mohli byste mi někdo poradit ještě nějaké cviky na rychlost ? Zatím používám pouze udery s činkama....
Jinak co si myslíte o otužování holení přejížděním nějaké tyče ? Pomáhá to ?
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 11:57 am Předmět: |
|
|
ci to pomaha je otazne ale je to megablbost, holene otuzis na pytli, nic ine nedoporucujem!
Co sa tyka rychlosti, zavazie nieje moc dobra varianta, iba ked sa pouziva kratkodobo (1-2 kola) a v kratkych intervaloch aj to len pri niektorych typoch uderov. Ked chces byt rychli mal by si zacat pri nohach :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pecan007
|
Zaslal: so říjen 22, 2011 12:10 pm Předmět: |
|
|
Jsou na tu rychlost nějaké extradobré cviky nebo stačí když budu dělat aktivity typu (sprinty, běhání do schodu, švihadlo...)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |