Mam názor..Mě se to mostování úbec nelíbí a když to vidim na jutubku tak si rikam,
"to je benč?" , "že si nepřelomí páteř" , "já to zkoušel jen s tyčí a hrůůůza z toho mi křupe v bedrech hnusně jakoby na pateři..
Poctivej benč podle mě je, čistej pohyb rukama dolu a nahoru a ležet na lavici ne tam dělat most..ale používá se to na těch závodech tak to nikomu neberu.
Jestli ti z toho křupe v bedrech a páteři tak to na 99% děláš špatně.
Mě křupe v zádech a bedrech pořád, ii když se otočim tak mi křupe něco na zádech, nebo prokřupuju furt prostě zada vršek mezi lopatkama...zničeho nic jakoby prokřupnu a ulevi se na chvili a pak znova...někdy to boli celkem...křupe mi cely tělo, kolena při dřepování, ramena...lokty...prsty na nohou, rukou, krk. A techniku mostovacího benče ubec neumim.
Nejhorší to je po mrtvých tazích nebo přítahách...tam kde musim držet záda rovný tak tam je to nejhorší, po mrtvolách mam druhý den strašně ztuhlé záda že to ani nedokážu prokřupnout.
Nekulatim je při cvicích tak tžko říct.
Naposledy upravil Mravenec1 dne ne září 25, 2011 8:19 pm, celkově upraveno 1 krát
Jestli ti z toho křupe v bedrech a páteři tak to na 99% děláš špatně.
Tohle si myslim neni az tak o tom, ze by se nekdo blbe nebo dobre prohybal, ale o tom jak kdo je ohebny. Ja zas nejak extra moc nemostuju, protoze jsem z toho pak bolavej na tyden dopredu a vim ze je to stopro tim, ze jsem proste prkenej.
Trochu zhubnul a trochu zlepsil, ale porad to neni ono.
BW 88,5kg
bench 145kg
pushpress 85kg
dips BW+40kg v seriich po deseti
MT kvuli kycli dlouho nic, ale vim, ze 165kg by tam slo, maxko je 170kg
drepovani ukonceno ve 2005, maxko 140kg
Kdyz je tady tenhle topic, tak to pisnu i sem. Vcera mrtvolka 262.5 kg raw. Potesilo me to o to vic, ze to bylo pri trojboji a uz jsem byl dost vystavenej.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru