Budu chlapisko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 95, 96, 97  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Budu chlapisko  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Budu chlapisko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:29.9.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,9kg (↑)

Shyby na ribstolích podhmat

4x5, 1x4

Zítra v posilovně 5x5, snad to zmáknu.. A chci si to natáčet, abych to měl krásně zdokumentované. Opět samozřejmě 60 sekund pauzy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2011 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:30.9.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:78kg (↑)

5x5

Posilovnu jsem nestihl, stejně jako minulý pátek. Zaprděný taneční : ( snad příště. Každopádně 5x5 po příchodu z hospody výbornej výkon pauzy kolem 2 minut

A ranní váha, velká radost.
Reiben

PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2011 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taneční jsou shit, ještě, že už to mám za sebou
Moocha

PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2011 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to peklo. A navíc je tam i horko jako v pekle. A nejhorší je, že když už posilovnu před nima stihnu, tak si stejně nezadřepuju.
Moocha

PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2011 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:1.10.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,9kg (↓)

5x5

Dokonalost, minutový pauzy. Zkoušel jsem se dostávat nahoru výbušně a dolu spouštět pomalu, to mě bavilo. Zítra to natočím a pozítří budu přidávat opáčka.

A ranní váha.. Ani se tomu kilu dole nedivím :)
Moocha

PříspěvekZaslal: ne říjen 02, 2011 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:2.10.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,8kg (↓)

5x5

Tak jsem udělal i video, něco tam vidět je, ale je nějaký hrozně tmavý a zkreslený, vypadam na něm jako bubák a v ještě zkreslenějších momentech jako čtverec. znova už to natáčet nebudu a pojedu prostě dál podle plánu. Pauzy 40-60 sekund
Moocha

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:3.10.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:77,2kg (↑)

HOBBY TRÉNINK PRO KRÁSNÁ RAMENA A RUCE

NOHY
Dřep 4x8, 1x12 [65kg]
ZÁDA
Shyby podhmat 1x6,4x5
RAMENA
Tlaky vsedě 5x8 [16kg]
BICEPS
Zdvihy EZ 5x8 [27,5kg]
TRICEPS
Stahování kladky na triceps 5x8 [40kg]

Dřep + 5kg, už zase začínám u dřepů cítit ten mírný pocit na zvracení.. To znamená, že mám naloženou adekvátní váhu. Na konci poslední série v posilce naskočila hezká písnička, tak jsem se hecnul a dal o 4 opáčka víc. Překvapil jsem sám sebe, ale když se na to podívám zpětně, tak 2-3 bych ještě dal..
Shyby - minuta pauzy, šlo to v cajku
Ramena - už začínaj být konečně trochu vidět, mrchy :)
Biceps - příště 30kg, tohle bylo easy
Triceps - no comment, prostě to musí časem jít někam kupředu, tohle mě akorát tak kaká
Moocha

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:4.10.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,8kg (↓)

Tak je to 2,5 měsíce, co jsem začal po nucené čtvrtroční pauze cvičit a zároveň poprvé v životě, co jsem vkročil do normálního fitka. 2 měsíce z toho už mám rozumný jídelníček. Tak kam jsem se zatím dostal..

Dřep 5x8 [45kg] na 5x6 [80kg] + 35kg
BP 5x8 [40kg] na 5x8 [60kg] + 20kg
MT 5x8 [50kg] na 5x6 [90kg] + 40kg
Tlaky na ramena 5x8 [12kg] na 5x8 [18kg] + 12kg
Zdvih EZ 5x8 [25kg] na 30 + 5kg

Z tlaků mám největší radost, chci aby se ramena stala mou nejvýraznější partií, ikdyž momentálně jsou tou nejslabší. Tohle vše by nebylo tak zlé (až na zdvih EZ). Co mě ale vytáčí je, že jsem za ty 2 měsíce nepřibral ani deka. To je věc, která mě skutečně iriruje a to hlavně kvůli tomu, že kamarádi nežerou a roste jim to :D že se plácam pořád na místě a že do toho dávam prachy je sice taky zlý, ale co mě dostává je, že všichni okolo rostou aniž by se s tím nějak moc srali. Vim, že to nikoho nezajímá, ale musel jsem to pustit někam do éteru, páč se s tim nedalo dál žít :D

EDIT:
Shyby podhmat na ribstolích
2x6, 3x5

Naposledy upravil Moocha dne út říjen 04, 2011 7:43 pm, celkově upraveno 1 krát
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shut up and eat :D

zlepšení supr, hlavně na benchi.. u toho ostatního je to pochopitelný =)
Turakam

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

len vydrž, prijde to vekom a zrazu zažiješ pekné skoky, ako svalové tak hmotnostné.
Moocha

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík, to jsem docela potřeboval slyšet (číst).
Moocha

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2011 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:5.10.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:77,4kg (↑)

NOHY
Dřep 4x8, 1x12 [65kg]
ZÁDA
Shyby podhmat 3x6,2x5
RAMENA
Tlaky vsedě 5x8 [16kg]
PRSA
Tlaky vleže hlavou hore 5x8 [18kg]
BICEPS
Zdvihy EZ 5x8 [30kg]

Dřep - krásná poslední série, na doraz. Jinak dneska byly opravdu těžké.. proč, to nevím.
Shyby - naopak extrémně lehké, pauzy i půl minuty
Prsa - hodně špatnej nápad jet kozy po ramenech, tohle už neudělam
Biceps - moc hezký pumping, příjemný pocit :)
Moocha

PříspěvekZaslal: čt říjen 06, 2011 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mám v mrazáku 2,5kg na řízky nakrájených kuřecích řízků a 3kg pangase. A taky jsem nakoupil jogurt hollandia, snad mi bude chutnat. Vim, že tu na něm pár lidí ujíždí, tak jsem ho chtěl zkusit :)
Moocha

PříspěvekZaslal: pá říjen 07, 2011 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:6.10.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,9kg (↑)

4x6, 1x5

Těžké, velmi těžké.

Naposledy upravil Moocha dne so říjen 08, 2011 8:32 pm, celkově upraveno 1 krát
Moocha

PříspěvekZaslal: pá říjen 07, 2011 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:7.10.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:77,2kg (↑)

ZÁDA
Shyby podhmat 5x6
RAMENA
Tlaky vsedě 5x8 [14kg]
TRICEPS
Francouzské tlaky vleže 5x8 [25kg]

Dřep - mam taneční, dřepovat nesmím. Ani jsem se v tom tréninku nespotil, nuda
Shyby - hooodně lehké
A pak jsem ještě zkoušel shyby se závažím, konkrétně 10 kg, 5 opáček jsem tam vytlačil.. Kdybych předtím nejel shyby v sériích, tak dám snad i víc :)

Ale víceméně to byl krátký a nudný trénink.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Budu chlapisko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 95, 96, 97  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: