|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
marash
|
Zaslal: so září 24, 2011 4:58 pm Předmět: |
|
|
24.9. Stronglifts 5x5 A
Fitness U Pešků, Liberec
Dřepy
5x5x95 kg
Pauzy cca 150 sek. Všechny série probíhaly asi takhle: 1. opakování pohoda, 2. cajk, 3. hmmm, 4. kurva, 5. do píči, uuuuuuuuuuhhh, grrrrrr, fůůůůůůůůůů, eeeeeeeeee, je to tam...
Bench
5x5x72,5 kg
Pauzy cca 120 sek. Nebyla síla, těžký.
Přítahy v předklonu s T-tyčí
5x5x42,5 kg (plus konstrukce tyče)
Pauzy cca 120 sek. Už i tenhle cvik začíná těžknout.
Kliky na bradlech
x8, x9, x8
v supersérii s
Biceps scottovka (stroj)
3x13-15x něco
Na nic víc nebyl čas. Na hovno, těžký.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
marash
|
Zaslal: po září 26, 2011 2:24 pm Předmět: |
|
|
26.9. Stronglifts 5x5 B
Fitness U Pešků, Liberec
Dřepy
5x5x97,5 kg
Pauzy cca 180 sek.
Ještě to šlo. Příště stovka taky snad ještě půjde, ale dál už asi ne, tak budu muset zvážit, jestli jednou dvakrát nepřidám nebo rovnou deload.
Military press
5x5x42,5 kg
Pauzy cca 120 sek.
Vlastně to bylo 5,5,5,5,4x - poslední série poslední opakování fail, musel jsem si dopomoct nohama, takže příště nezvedám váhu, ale celkově o moc už to asi nepůjde, takže pak budu pokračovat pushpressem.
Mrtvý tah
Pauzy cca 90 sek.
3x5x85 kg
Výpony v sedě
4x13x něco
v supersérii s
Shyby nadhmatem
x3, x3, x3, x2 (3 fail)
Prone bridges
3x60 sekund, 60 sekund pauza
Vyklepanej jak ratlík
Dneska celkem dobrý, hlavně jsem konečně zvážil osu, takže už vím, který maj dvacet kilo a skutečně ty, se kterýma jsem jezdil dřív mi subjektivně přijdou o 3-4 kila těžší (ty jsem nevážil), protože jsem se řídil myšlenkou "radši to odjedu s těžší vahou než s lehčí".. Takže mám radost
A koupil jsem si dvě kila mléčný rejže. Ale je to málo
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po září 26, 2011 3:41 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Ještě to šlo. Příště stovka taky snad ještě půjde, ale dál už asi ne, tak budu muset zvážit, jestli jednou dvakrát nepřidám nebo rovnou deload. |
Samozrejme ze neni nutne pridavat v kazdem treninku, to je jen takove dogma, co tu na foru koluje. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: čt září 29, 2011 2:23 pm Předmět: |
|
|
29.9. Stronglifts 5x5 A
Fitness U Pešků, Liberec
Dřepy
5x5x100 kg
Pauzy cca 2,5 - 3 min. Moje maxko pro 5 opakování než jsem začal se stronglifts bylo tuším 100 kg, dnes jsem si to teda dal pětkrát, takže nějakej posun tam je, ale na druhou stranu dělám dřepy teprve krátce a tohle maxko je snad hned z prvního tréninku dřepů v životě. Každopádně od třetí série to bylo dost na krev, u pátý série pátýho opakování jsem při pohledu do zrcadla myslel, že mi snad praskne krkavice, ale padlo to tam. Nicméně bylo to moc těžký, technika tim dost trpěla, takže příště nepřidávám.
Bench
5x5x75 kg
Pauzy cca 2 min. Až na poslední sérii to docela šlo.
Přítahy v předklonu s T-tyčí
5x5x45 kg (plus konstrukce tyče)
Pauzy cca 100 sek.
Kliky na bradlech
x10, x9, x8
v supersérii s
Biceps JČ
13x10 kg JČ
2x10x15 kg JČ
Prone bridges
3x45 sekund, 15 sekund pauza
Uff, horší než minule, hlavně ruce...
Jinak dnes dobrej trénink řekl bych, dost náročnej. Škoda, že to poslední dobou vůbec nevychází s tou aerobkou, ale asi bych na to neměl ani sílu, i kdyby byl čas.
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: ne říjen 02, 2011 10:38 am Předmět: |
|
|
2.10. Stronglifts 5x5 B
Fitness U Pešků, Liberec
Dřepy
5x5x100 kg
Pauzy cca 2,5 - 3 min.
Stejně těžký jako minule, rozmyslím se, co příště, ale na přidávání to nevidím.
Military press
5x5x42,5 kg
Pauzy cca 2 - 2,5 min.
Hrozně těžký, ale je to tam. Příště ještě zkusím 45 kg a pak asi přejdu na pushpress.
Mrtvý tah
3x5x90 kg
OK.
Dneska zase nebyl čas (ačkoliv jsem původně plánoval, že odjedu i nějakou aerobku), takže jen základní kostra stronglifts. Jinak už je to celkově dost těžký, vím, že bych mohl natáhnout pauzy až na těch 5 minut, ale to neni nic pro mě odjet si sérii a pak tam 5 minut čumět, navíc by se to všechno zas hrozně protáhlo. To radši zauvažuju nad deloadem a zkrátit pauzy.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: ne říjen 02, 2011 11:43 am Předmět: |
|
|
Taky se dostávam na hranice u některých cviků ve stronglifts, tak jsem zrovna včera četl, co dělat při stagnaci. Např u dřepů doporučujou ještě jet nahoru s váhou, ale ubrat počet sérií na 3x5.
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: ne říjen 02, 2011 8:12 pm Předmět: |
|
|
Fakt? To by mohlo snad chvíli fungovat. Zítra budu muset tu příručku ještě pořádně pročíst.
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: po říjen 03, 2011 6:09 pm Předmět: |
|
|
3.10. Běh/Kardio
Obora Hvězda, Praha
Před výběhem jsem zjistil, že mi nejde sporttester, takže čas ani tepovku nevim.
Vzdálenost celkem: 8,59 km
Běžel jsem takový dvě kola, v každým kole jsem zastavil a dal jsem si na trávě:
3x 10 burpees, 30s plank, 45s pauza (časy orientační, počítal jsem si to v duchu)
(toto celý tedy dvakrát)
No, měl jsem dost. Dlouho jsem vlastně nedělal žádnou aerobku, běhat jsem naposled byl ani nepamatuju. Navíc včera dopoledne posilka, ze který mě bolely stehna a spodní záda, to jsem potom dodělal odpoledne na cca 16 km tůře po horách. Takže dneska při běhu hrozná bolest spodních zad, při těch plankách se to trochu protáhlo a už to bylo lepší.
Zítra mám v plánu navštívit LA Gym a okusit crossfit trénink. Už dlouho mi to vrtalo hlavou, že bych si to někdy chtěl vyzkoušet, pod dohledem někoho, kdo tomu rozumí. Jestli mě to bude bavit, tak u toho snad nějakou chvíli vydržím.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: po říjen 03, 2011 6:27 pm Předmět: |
|
|
Hehe, to já taky, ale možná i trochu bát (to podle toho, jak zejtra budu nebo nebudu po dnešku a včerejšku rozlámanej  )
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: út říjen 04, 2011 5:38 pm Předmět: |
|
|
4.10. 2011 Crossfit
LA Gym, Praha
Warm up - 3 kola:
10x dřep
10x klik
10x wall balls
10x v-ups
5x shyb (s gumou)
WOD
50x box jump
40x release pushups
30x sedleh
20x kettlebell swing (16 kg)
10x mrtvý tah (tady si nejsem jistej, myslím, že to bylo 70 kg)
Jelo se od výskoků na bednu k mrtvýmu tahu a pak zase zpět až k výskokům.
čas 19:39
Tak jsem zkusil zase něco novýho. A bavilo mě to, i když teda dneska jsem se uplně necejtil. Nejvíc mi daly zabrat výskoky a kliky. Na konci jsem byl totálně vyřízenej a propocenej durch, ale tak to má bejt. Dojmy z LA Gymu velice pozitivní, chtěl bych ještě jednou poděkovat cocmanovi za to, že mi vše vysvětlil a ukázal, po wodu jsem ještě zkoušel techniku mrtvol a přemístění, ale to mi zatim moc nešlo a ani už nebyla síla. Ve čtvrtek jdu zas a zřejmě u crossfitu teď nějakou chvíli vydržím. Doporučuju každýmu, aby si to zkusil.
Jo a taky musim pochválit muziku v gymu, i když teda během toho wodu jsem ty AC/DC a pak ještě myslim Blinky ani moc nevnímal  .
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: st říjen 05, 2011 11:52 pm Předmět: |
|
|
5.10. 2011 Volejbálek
1,5 h
Hrozná plácaná to byla, ale aspoň jsem se trochu zpotil a nějakej pohyb. A co jsem před asi dvěma rokama skočil s hraním na úrovni, tak výskok šel totálně doprdele, takže pozitivní je, že jak jsem teď pořád jel dřepy, tak mi to už zase i s těma o dost kilama navíc celkem skáče .
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 5:26 pm Předmět: |
|
|
6.10. 2011 Crossfit
LA Gym, Praha
Warm up
500m běh
20x klik
20x dřep
20x sedleh
10x shyb (s gumou)
20x box jump
WOD
4 kola:
25x burpees
25x sedleh
25x pushpress (37,5 kg)
čas 31:17
S časem nejsem spokojenej, ale jsem holt hrozně hamižnej na ty angličáky. Sedlehy ok, pushpress taky celkem šel, v posledním kole to bylo asi nejlepší. Jinak to bylo super a co teprve ten pocit, když to člověk dokončí, akorát jsem teda po konci skoro nemohl zvednout ruce
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|