Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tracey

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2011 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:

Co je to TRX ?

http://www.3dfitness.cz/3dfitness/stranka.php?skupina_id=58&menu=trx
Tracey

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2011 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Takze jen to podstatne:

-V posilovne byla Tracey :)

-dalsi vec k dnesnimu treninku. Nejhodnejsi Traceyinka :)

Hele kroť se s tímhle, jinak mě Tvé fanynky ve fitku, až objeví tyto stránky, ukamenují
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2011 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Tracey

Aha to znám, pěknej hnus na tom cvičit ze svou váhou, zkoušel jsem pod dohledem kliky a přítahy ve stoje. Zabírá to a je to těžký, čili nic pro mě :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2011 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tracey: haha ha ha :) zadne nejsou

Arnie: jo jo, ono si spousta lidi muze myslet, ze je to nejaka sranda, ale i kdyz jsme to jeste nezkousel, tak si myslim, ze je to pekna zabiracka a hlavne uplne neco jineho nez zelezo.
Kua kam to mam povesit

-s vazenim jsem jeste neskoncil :) ty jednorucky prevazim, specialne pro tebe ty 55ky, ale jdi do prcic s tim, ze je to o 10kg lehci

-jo a jinak teda dekuji za pozdrav od Edy.

Naposledy upravil Draper dne st říjen 05, 2011 12:52 pm, celkově upraveno 1 krát
cocman

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2011 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozna k tomu ma Tracey i ten specialni konec, kterej ti to umozni zavrit do dveri...a nebo pokud mas nejaky hnusny oprejskany dvere, tak normalne zacvakni tu karabinu a prostrc na konci nejakej kus neceho...drevo, kus kovu...cokoliv pevnyho. Zavri dvere a muzes cvicit :)
Draper

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2011 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Mozna k tomu ma Tracey i ten specialni konec, kterej ti to umozni zavrit do dveri...a nebo pokud mas nejaky hnusny oprejskany dvere, tak normalne zacvakni tu karabinu a prostrc na konci nejakej kus neceho...drevo, kus kovu...cokoliv pevnyho. Zavri dvere a muzes cvicit :)

jo tak nejaky dvere tomu cvicni klidne obetuji, i kdyz nebudou hnusny oprejskany :) Diky, zkusim to tak nejak
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2011 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pche

jinak :D dneska drejpr cvičil jako normální cvičenec... dlouhý pauzy, s každým (kdo měl dlouhý vlasy ) kecal, furt někam odbíhal... váhy taky nic moc... dneska to rozhodně nebyl ne-člověk/nadčlověk/supermagor ...

A sranda bylo to, jak vážil závaží :D Mě by to bylo drapný, teda trapný... tomu věnoval taky dost času :D
Tracey

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2011 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

jinak :D dneska drejpr cvičil jako normální cvičenec... dlouhý pauzy, s každým (kdo měl dlouhý vlasy ) kecal

a tady to máš

guruhonza napsal:
A sranda bylo to, jak vážil závaží :D Mě by to bylo drapný, teda trapný...
papaya

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2011 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau Drapere,
včera jsem byl poprvé v BG a schválně jsem si říkal, jestli tě tam potkám. Takže - nebyl jsi tam včera kolem půl čtvrté? A nebyl jsi to náhodou ty, který když já jel jednoručky na šikmé, tak ty jsi jel za mnou benchpress? Červená mikina s dlouhým rukávem a sluchátka v uších? Viděl jsem tě na fotkách, ale pak ses s někým bavil (ale nebyla to ženská ) a mluvil jsi slovensky - tak jsem se zarazil a trošku znejistil . Tak proto se ptám .

A ještě jedna věc - pokud jsi to byl ty, tak jsi zapomněl v logu zmínit tvůj pokus s nějakýma 125kg (?) na BP
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2011 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odpoledne? mikina? sluchatka? dlouhej rukav? chlap? slovenština? zapomněl si něco zapsat do logu? BP s 125kg?:D to draper fakt nebyl :D

https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=28574&highlight=blue

tady ho máš
papaya

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2011 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hej tak teď jsem z toho jelen
Draper

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2011 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
odpoledne? mikina? sluchatka? dlouhej rukav? chlap? slovenština? zapomněl si něco zapsat do logu? BP s 125kg?:D to draper fakt nebyl :D

Jojo uz rok jsem necvicil jindy nez dopoledne a v nicem jinem nez v tilku respektive tricku v bez rukavu a zrovna vcera jsem sel odpoledne a na pocest odpoledniho treninku jsem si oblekl rovnou mikinu, zvlast kdyz ja se preci skoro vubec nepotim a k tomu jsem si jeste dal sluchatka, protoze miluji hudbu pri cviceni, zvlast nejaky hard rock, heavy metal nebo techno a pekne na plny kule a jelikoz se vubec nepotim, tak mne ten pot ty sluchatka vubec nevyplavuje z usi :-) Stejne tak jsem dnes dal 6x90 na bench a bylo to kua tezky, ale vcera jsem si tam v ramci regenerace meho dojebaneho loktu prubl o 35kg vic no a v nesposledni rade jsem sice Cech jak poleno, ale v posilovnach bezne mluvim slovensky a ani nevim proc....jo tak to jsem byl ja, poznal jsi me

citace:
jinak :D dneska drejpr cvičil jako normální cvičenec... dlouhý pauzy

jojo ale bud rad, ze jsi nevidel, co se delo pri aerobce. Kdyz jsem se sel po vesle prevlict do satny, byla za mnou pekna stopa vody a po kole to uz jsem mel tak centimetrovou vrstvu stojate vody v botach, coz uz je vzdy znameni i pro me, ze je na case skoncit, protoze uz to fakt neni prijemne :). Jinak silovy trenink ted nikam nezenu, rad chodim do posilovny i kvuli tem lidem a rad si s nekteryma povidam :-) a ani se mne nechce to nejak hrotit, hezky pekne v klidku, coz si pak vykomenzuji u aerobky. Az zase prijde obdobi superserii bez prestavky nebo nebudu delat aerobku, tak nikoho neznam :)

Tracey napsal:
guruhonza napsal:

jinak :D dneska drejpr cvičil jako normální cvičenec... dlouhý pauzy, s každým (kdo měl dlouhý vlasy ) kecal

a tady to máš

Nic nemam Klidne jste se na me mohli domluvit. Ja jsem se plne venoval jen tobe, svemu cviceni a honzovi, pokud zrovna otravoval :-)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2011 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

bla bla Kdyz jsem se sel po vesle prevlict do satny, byla za mnou pekna stopa vody a po kole to uz jsem mel tak centimetrovou vrstvu stojate vody v botach, coz uz je vzdy znameni i pro me, ze je na case skoncit, protoze uz to fakt neni prijemne :) . bla bla

:D:D:D takovej výtlem.... no já bych tam ještě ty dvě hodiny zůstal, abych to viděl, ale asi bych umřel hladem

Bavíš se někdy s tou ženskou na baru? Z tebe musí mít taky srandu :D
papaya

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2011 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je fajn že jsem tě rozpoznal spoléhal jsem na 50 serií BP - nekonalo se, a jizvu na koleni od operace - neviděl jsem

Příště se ti připomenu a běda, jestli těch 125 nedáš
Draper

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2011 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

:D:D:D takovej výtlem.... no já bych tam ještě ty dvě hodiny zůstal, abych to viděl, ale asi bych umřel hladem

Bavíš se někdy s tou ženskou na baru? Z tebe musí mít taky srandu :D

Myslis s Ivetou? jo tak s tou si i tykam :) Oni me tam znaji, cvicim tam 3 roky a uz u me videli hodne extremu, takze se nedivi vubec nicemu v tom jsem klidnej :)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: