|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
spider1029

|
Zaslal: po srpen 15, 2011 1:51 pm Předmět: |
|
|
| Hlavicze napsal: | | anebo je lepší 3 vejce, 2 rýžové chlebíčky a 40g proteinu? cca hodinu a půl před tréninkem.. |
2 je zase malo. Dal by som aspon pol balika... nejakych 50g sacharidov. Ked su to ranajky tak kludne cele balenie.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spider1029

|
Zaslal: po srpen 15, 2011 1:54 pm Předmět: |
|
|
S vlockami mam aj problem pred treningom. Nemohol by som dobre cvicit skor ako po 3 hodinach. Obecne sa vlocky pred a po treningu neodporucaju koli vysokemu obsahu vlakniny a s tym spojenyn pomalsim uvolnovanim zivin.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hlavicze
|
Zaslal: po srpen 15, 2011 2:25 pm Předmět: |
|
|
a kdybych do toho šoupnul 40g gaineru?.. hoďku a půl před tréninkem....
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: po srpen 15, 2011 3:24 pm Předmět: |
|
|
To by mohlo byt vpohode. Vela veci v ramci vyzivy je individualnych. Musis skusat. Kazdopadne gainer doobeda a potom trening by nemusel byt problem ani pre endomorfa.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 05, 2011 9:01 pm Předmět: |
|
|
jdu do diety, ptám se:
k snídani budou samozřejmě vločky.
zhruba 100g, do vody.
Je lepší dát umělý sladidlo rovnou do toho (1-2 "kostky") nebo to dát až ráno ?
večer k tomu dám vodu a ráno to jen sním. A ohříváte to ráno? díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st říjen 05, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
Já je dával před konzumací. A neohříval jsem to. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st říjen 05, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
| BruceBlbstajn napsal: | jdu do diety, ptám se:
k snídani budou samozřejmě vločky.
zhruba 100g, do vody.
Je lepší dát umělý sladidlo rovnou do toho (1-2 "kostky") nebo to dát až ráno ?
večer k tomu dám vodu a ráno to jen sním. A ohříváte to ráno? díky. |
1-2 kostky? to snidas 5g vlocek?
Na to ohrivani se ptas kvuli sladidlu? jinak je jedno, kdy ho tam das. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 6:17 am Předmět: |
|
|
poslední dobou ujíždím na snídani:
Rejže + protein + jogurt + orechy ... vyzkoušel sem, ale i vlocky + protein + jogurt a muzu rict, ze taky dobry, sice jsem zkousel ovesny (mekci), ale i tak mi to docela chutna, byl sem prekvapenej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 9:03 am Předmět: |
|
|
Nechcem vam do toho nejak vstupovat a posudit si to musis aj ty sam vzhladom na svoj organizmus, vek, metabolizmus, vahu, kolko chces schudnut, typ planovaneho treningu atd...
Ale v zmysle uvedeneho sa u mna dieta a 100g vlociek na ranajky uplne vylucuje.
Isiel som dietu viac ako dva mesiace, minimalny ubytok objemu (teda okrem tuku), -10kg, sila lepsie ako pred dietou.... tak snad viem, co pisem _________________ EQ20002:
na svou váhu mám teoreticky spotřebovat 100g proteinu, spočítám si to... ok
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 10:58 am Předmět: |
|
|
co je na tom špatně? málo? či co?
je mi 16 btw :)
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 11:05 am Předmět: |
|
|
Aky mas dovod na dietu? _________________ EQ20002:
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 11:34 am Předmět: |
|
|
Já mám teď objemovku a dávám na snídani 100g sice né vloček ale musli.
Tak do diety 100g trochu fejst ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 12:22 pm Předmět: |
|
|
Co máte za vločky? Já mám od EMCA a těch 100g je cca 60g sachrů což podle mě neni moc.
Já jel teda rovnou vlny, takže tam jsem si ty porce přizpůsoboval dle vln no.
Jinak já třeba teď jedu objemovku:
K snídani mám 170g vloček s vodou a proteinem. Teď budu místo vody a proteinu dávat 500g jogurt. Jsem zvědavej jak to do sebe narvu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 12:22 pm Předmět: |
|
|
Dal jsem to jako příklad, to se omlouvám.
Důvod: zhubnout do kategorie na zápas muay thai, cítít se dobře, jíst zdravě, žít zdravě. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 12:32 pm Předmět: |
|
|
Ja som isiel aj CKD aj vlny aj vsetko mozne. Co sa mi ale osvedcilo najlepsie a podla coho sa dokazem riadit a stravovat dlhodobo a korigovat svoju vahu je vylucenie sacharidov pocas tyzdna. Od soboty rana do nedele obeda jem ale na co mam chut... A od nedele vecera opät bezsacharidovy system. A kedze organizmus si zvykne na cokolvek, menim to. Niekedy v stredu pridam 200 sachrov. Alebo to proste menim podla toho ako ma napadne. Ale zakladom je pracovny tyzden bez sacharidov. Dokazem si takto regulovat vahu doslova v zmysle dekagramov... Casom, ked prides na to ako sa drzat na rovnakej urovni, staci malo a dokazes nabrat. Napr. staci pridat 50g malty do PTN...alebo zaradit nejake sachre na ranajky. Proste system, ktory mam ja na sebe vyskusany, premakany a funguje. _________________ EQ20002:
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|