|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Culda13
|
Zaslal: so říjen 08, 2011 7:52 am Předmět: |
|
|
to nebyla rada ,ale sranda . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
bikon
|
Zaslal: so říjen 08, 2011 9:01 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | dvakrát jsem byl ve fitku a jel jsem tam s 90kg (maxko 100 - 105kg) a stalo se mi, že jsem poslední opáčko nedotáhnul do konce - neni problém si činku skulit |
doufej, ze nezesilis. musel bys prehodnotit nazor na "je problem" ;)
btw. naposledy sem roloval nekdy pred sesti rokama a k mymu stesti to byl decline bench :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 9:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
bikon
|
Zaslal: so říjen 08, 2011 9:06 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | nechápu? |
co presne? jinak se po zebrech vali 50, jinak 100, jinak 150, jinak 200, ..
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 9:07 am Předmět: |
|
|
jo to jo - ale v tom případě jestli dotyčný zvedá víc jak já tak snad nemá zapotřebí se ptát na takový "debilní" otázky co mám dělat?
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 10:05 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Jeste by me zajimalo, jak bysme frajersky rolovali pri decline BP
|
Divil by ses ale mam známýho kterýmu se to povedlo. Vyroloval činku až na stehna a pak jí převrátil na stranu ale prej mu to trvalo asi pět minut a měl z toho rozmačkaný břicho
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 1:45 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | to nebyla rada ,ale sranda . |
ale ale culdiku nekecej
| bikon napsal: |
btw. naposledy sem roloval nekdy pred sesti rokama a k mymu stesti to byl decline bench :) |
To mne tedy rekni, jak jsi to udelal, protoze jsem na to zatim neprisel. I kdyz ono zalezi, jak moc declined jsi. Ja si ten sklon nastavuji celkem hodne.
Jinak zatim jsem nejvice roloval a nebo lepe receno premistoval 115kg a bez problemu. Nekdy si to asi vyzkousim jen tak z prdele, kolik bych zvladl :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
bikon
|
Zaslal: so říjen 08, 2011 2:05 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | To mne tedy rekni, jak jsi to udelal, protoze jsem na to zatim neprisel. I kdyz ono zalezi, jak moc declined jsi. Ja si ten sklon nastavuji celkem hodne. |
To byla lavica s pevnym sklonem a uz ju u nas nemame, tak ti nepovim detaily. Ale docela urcite tam byla moznost uchyceni noh -> dostrkat cinku k pasu a kdyz uz tam nebyla takova paka, dalo se s tim se zaprenyma nohama zvednout a nasledne do stoje :). Dobrovolne bych si to uz radsi neopakoval :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 2:19 pm Předmět: |
|
|
To jsem tocil ja ze jo? Si pomatuji, jak ten Mira za barem na to cumel jak puk _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 3:17 pm Předmět: |
|
|
mám dotaz, je špatný, když jedu každou sérii na benchi shazovanou? např. 5x100kg a vzápětí po odebrání kotoučů 7x85kg.? Takhle jedu třeba 5 sérií... Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 4:01 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | mám dotaz, je špatný, když jedu každou sérii na benchi shazovanou? např. 5x100kg a vzápětí po odebrání kotoučů 7x85kg.? Takhle jedu třeba 5 sérií... Díky |
se unavíš zbytečně...klasika je schazovačku jet nakonec
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|