|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 1:52 pm Předmět: |
|
|
podle toho jak dřeš, jsem si představoval trošku jinou postavu, aspoň mírně vyrýsovanější. 4/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 2:01 pm Předmět: |
|
|
V poho, dík, bohužel strava není moc dobrá od té doby, co jsem zase na bytě  , takže sem tam pizza, činani atd. Ale jinak se snažím jíst normálně. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 2:02 pm Předmět: |
|
|
Frozz: Jelikoz ti nejde primarne o svaly a nejsou tak ani zamerene tve treninky, tak moc pekna forma _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 2:06 pm Předmět: |
|
|
Dík, na 1. místě je pro mě funkčnost. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 2:10 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Dík, na 1. místě je pro mě funkčnost. |
A tomu odpovida i forma a myslim, ze je pro tento ucel idelani. Pro me rozhodne sympatictejsi nez namakana bedna z posilovny :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 3:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 3:57 pm Předmět: |
|
|
Dík eschia, bohužel mi to taky tak připadá, co se takhle koukám po okolí, co znám kámoše ze střední, z výšky, z klubů, tak jen na pár z nich je vidět, že něco dělají :-/. Za to holky na naší škole, to je jiná ....  , i když většina z nich to opravdu nemá ze cvičení. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 4:22 pm Předmět: |
|
|
Mária mladneš _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: so říjen 08, 2011 4:25 pm Předmět: |
|
|
frozz vypadas jako obycejnej kluk co si jde zabehat nebo na box,tak dvakrat tydne,nic svetobornyho,takhle vypada spousta 15 letych sportujicich kluku,libi se mi jak nikomu nejde o svaly,ale vsichni se nakrucuji pod ruznymi uhly jak kaceny,trosku se musim pousmat a myslim si o tom svoje,ale jinak "respekt"
,pokud delas jinej sport a mas vysledky
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 4:29 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | libi se mi jak nikomu nejde o svaly,ale vsichni se nakrucuji pod ruznymi uhly jak kaceny,trosku se musim pousmat a myslim si o tom svoje |
Nejde mu primarne o svaly, coz neznemena, ze mu o ne nejde vubec. Stejne tak treba mne. ( Jo a pokud tu ze same lasky ke me zacnes neco o AS, jak to mas ve zvyku, tak s tim jdi rovnou do prdele ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|