|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 4:17 pm Předmět: |
|
|
ty dřepy jsou slabota naproti tomu benči
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 4:28 pm Předmět: |
|
|
Draper: áno prvá séria je vždy peklo, nohy sú ako z dreva, dynamika neexistuje, a to si fakt dávam záležať na správnom strečingu dynamickom etc etc., ale so zvyšujúcim sa závažím je to lepšie a lepšie, väčšia váha ma pekne stiahne dole a celý som pevnejší, dobre sa mi ide nahor.
Opicoid: uvedomujem si, že to nie je zatiaľ nič extra, ale keby si si pozornejšie prešiel log, videl by si, že som tento rok toho vskutku veľa nenadrepoval, bo som mal problémy s úponom kvadu, tak mierne s kyčlami, ale teraz klop klop všetko drží, čo pripisujem sčasti určite aj trom mesiacom funkčne zameraného trenálu v lete, sčasti oddychu. Inak moje all time best je 160 x 3, čo však chcem tento rok, samozrejme, navýšiť. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po říjen 10, 2011 4:53 am Předmět: |
|
|
Zdar Turakame
nenech se znechutit. Nahodou jedes na tech drepech nahoru jak raketa, kdyz si vezmu, ze 30.9. si zacal nekde na 70 kilech a za tyden tam mas 2x tolik.
Drzim ti palce a doufam, ze padne nejaky PR.
Akorat bych ti mozna doporucil trochu zvolnit a odjet u tech drepu nejdriv nejakej objem, treba na mesic nejaky 5x5 s postupnym zvysovanim vahy nebo tak neco a pak teprve peakovat maximalky. Prijde mi, ze s tim tvym uponem trochu riskujes. Ale je to na tobe.
Kazdopadne ja kdybych takhle dlouho pauzoval, tak takovejhle raketovej nastup na drepech bych nedal ani nahodou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po říjen 10, 2011 9:18 am Předmět: |
|
|
hehe máš pravdu, bude tam treba poslať nejaké 5kové série s rozumnou váhou, noha drží, skôr chrbát som zodral do krvi, to sa zas bude hojiť sto rokov, jak to každým ďalším drepovaním opäť rozodieram. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po říjen 10, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
mŕtvy ťah
60 x 6
100 x 6
140 x 1
160 x 1
190 x 1
190 x 1
200 x 1 + držanie 10s.
zhyby nadhmat naširoko
ja x 6
ja x 6
ja x 6
ja x 6
príťahy s jednoručkou v predklone
40ka x 8 každou
40ka x 8 každou
40ka x 8 každou
sťahovanie hornej kladky nadhmat naširoko spoza hlavy
3 série x 6 reps v každej
benč na úzko
60 x 6
80 x 3
80 x 3
100 x 3
110 x 2
110 x 2
110 x 2
110 x 2
60 x 8 stopky
bicepsové zdvihy s ezkou
12,5 x 12
35 x 8
55 x 5
55 x 5
55 x 5
skotovka
jednoruč:
3 série x 8 reps v každej každou
brucho
7 sérií
pullovrik s 5kou
1 séria x 21 reps
pohodový večerný trenál vo svižnom tempe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út říjen 11, 2011 7:02 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
drepy
60 x 6
80 x 5
100 x 5
120 x 3
130 x 2
140 x 1
140 x 1
140 x 1
100 x 6
100 x 6
pushpress
60 x 5
70 x 3
80 x 3
90 x 3
tlaky s jednoručkami na ramená v stoji
30ky x 6
30ky x 6
30ky x 6
striktne
rozpažky s jednoručkami v sede
2,5ky x 12
5ky x 12
7,5ky x 12
brucho
6 sérií
pullovrik s 5kou
1 séria x 25 reps
tréning celkovo masaker v relatívne svižnom tempe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út říjen 11, 2011 7:29 pm Předmět: |
|
|
pěknej tréning! Já po push pressu na ramena už dávat nic nemůžu, natož jednoručky ve stoje. To si je tam vždy přemístíš sám? A ty opáčka jsou do pravýho uhle, nebo až dolů a začínáš z mrtvýho bodu? Já tak zkoušel asi 22ky a i to bylo až až
A na ty PP máš bandáže na zápěstí, nebo to zvládáš i bez nich?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út říjen 11, 2011 7:45 pm Předmět: |
|
|
Takže po poriadku, bandáže ja, žiaľ, nemám žiadne, ani na kolená, tobôž nie na zápästia, nemám ani kolenné návleky, jediná pomôcka ktorú používam je opasok:) jednoručky v stoji idem pekne každé opáčko úplne dole od ramena, ktorého sa dotknem a potom úplne nahor - úplné opáčka, vyhodím si ich sám, už mi to nerobí problém, vyhodil by som aj 35ky ešte, ale 40ky už nie, ale musím uznať ísť čisté tlaky či už s osou alebo jednoručkami po pushpresse je brutus, to mám ako taký finisher, vôbec dnes som nemal ďaleko od _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st říjen 12, 2011 5:04 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Takže po poriadku, bandáže ja, žiaľ, nemám žiadne, ani na kolená, tobôž nie na zápästia, nemám ani kolenné návleky, jediná pomôcka ktorú používam je opasok:) |
Pokud máš problémy s úponem na noze, tak ti vřele doporučuju neoprenový návleky na kolena. Mě to dost pomohlo, dřív jsem jezdil dost dřepy s klasickejma omotávacíma bandážema, momentálně se snažím jezdit maximum dřepů bez wrapsů a díky těm neoprenům to jde bez problémů a bez bolestí.
Druhá věc která mi neuvěřitelně pomohla jsou neoprenový šortky. Při velký frekvenci cviků jako dřepy, mrtvola, přemko jsem měl dost problémy s bolestma kyčlí, který teď díky šortkám jsou v pohodě.
Ono ty návleky oceníš i při pushpressech, kde hnáty dostanou taky svůj díl, obzvláště když jsou unavený po dřepech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 6:21 am Předmět: |
|
|
To si veru uvedomujem, ale momentálny stav finančný mi podobné záležitosti zakúpiť, žiaľ, neumožňuje:), Takže vítam každý prípadný sponzoring, ako čo sa týka výživy tak equipu hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 7:06 am Předmět: |
|
|
A já ti je zase vůbec nedoporučuju si dávát takový věci na nohy jindy než na závody/PR pokusy :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st říjen 12, 2011 7:15 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | A já ti je zase vůbec nedoporučuju si dávát takový věci na nohy jindy než na závody/PR pokusy :-) |
mi vysvětli čemu vaděj neoprenový návleky na kolena při tréninku
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 11:57 am Předmět: |
|
|
Pokud mají zajistit teplo kolenu, stačí tepláky. Pokud mají jakkoli pomoci zpevněním kolene, je to jen obezlička jak učinit něco, čeho by člověk bez nich nebyl schopen, například jen přes bolest. A to je ten problém. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 6:01 pm Předmět: |
|
|
V tomto sa prikláňam skôr ku spekounovi, v návlekoch fakt nevidím nejaký problém, ale v mojom prípade je to aj tak jedno, bo žiadne nemám, nikdá som nepoužíval (čo bolo možno aj na škodu) a v najbližšej dobe tak skoro ani nebudem:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 6:09 pm Předmět: |
|
|
Ač jsem neoprenový návleky na sobě ještě neměl, určitě jsou výbornym pomocníkem. Jedinej problém možná může nastat když si na ně člověk příliš navykne a pak je z nějakýho důvodu přestane používat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|