|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 9:15 am Předmět: |
|
|
Nikolaj, predpokladam, ze vahu potravin uvadzas v surovom stave, samozrejme. Opacne by to asi bola riadna blbost, vsakze?
A teraz konkretne: takmer cele balenie vlociek na ranajky? Stvrt kila ryze k mäsu? Predpokladam, ze vies, ze 2 rychlovarne balicky ryze (240g) po uvareni maju asi kilo... A to by som mohol pokracovat dalej. 5 a pol tisic kcal, tak ty si teda frajer.
A ten zaver s bobulami _________________ EQ20002:
na svou váhu mám teoreticky spotřebovat 100g proteinu, spočítám si to... ok
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 9:23 am Předmět: |
|
|
náhodou to napsal pěkně docela... gramáž teda třeba ne, ale jinak...
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 9:35 am Předmět: |
|
|
Honzo, ja som ani nekritizoval zostavenie jedalnicka. Proti tomu nemam nic, je skutocne fajn. Gramaze su prosty nezmysel. Moja nie prilis asertivna reakcia vyplyvala aj z nedavneho topicu, ked tu niekto odporucal jedalnicek, kde po letmom zratani zivin sme boli na 400g bielkovin, 700g sachrov a 150g tuku. To 80kg cloveku skutocne pomoze...otazne ale je, k comu?
Mnoho prispievajucich by si malo uvedomit, ze sa tu castokrat bavia s ludmi, ktori cvicia mnoho rokov, ktorí vedia ake je to cvicit v 20-tke, ale aj vo veku dvojnasobne vyssom. Ktorí si presli vsetkymi moznymi fazami cvicenia a nieco vedia. Mnoho veci je proste v rozpore s tym, co sa tu vseobecne uznava. Kto to ale neskusil v praxi, nema o tom ani ponatie...ale nebudem filozofovat. Ak to ten chlapik uzerie podla odporucania a danymi vahami, klobuk dole. A o chvilu ho mozu privitat v klube 120kg s 35% tuku. _________________ EQ20002:
na svou váhu mám teoreticky spotřebovat 100g proteinu, spočítám si to... ok
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
nikolaj
|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 5:26 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | Nikolaj, predpokladam, ze vahu potravin uvadzas v surovom stave, samozrejme. Opacne by to asi bola riadna blbost, vsakze?
A teraz konkretne: takmer cele balenie vlociek na ranajky? Stvrt kila ryze k mäsu? Predpokladam, ze vies, ze 2 rychlovarne balicky ryze (240g) po uvareni maju asi kilo... A to by som mohol pokracovat dalej. 5 a pol tisic kcal, tak ty si teda frajer.
A ten zaver s bobulami |
ten jedálniček je pre 100 kg vážiaceho kulturistu,takže to bol len príklad. Samozrejme že si to už človek prispôsobí podľa seba
a tie bobule,ak vieš čo a ako tak neni problém už nejakú dobu sa tomu venujem
|
|
| nahoru |
|
 |
Doofy

|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 7:40 pm Předmět: |
|
|
tak poslusne hlasim po 3tydnech objemovky z 73kg na 77kg.. Co myslite mam jet dal ve svem jidelnicku a doplnkach stravy? Co sem psal na zacatku topicu... je to dost nebo malo? Nebo mam jeste pridat sachry ty do sebe rvu ve velkym mnozstvi a zaroven u toho jim kalorie zvyseny pastiky hovezi a tak s dobrym pomerem bilkovin.. Pocitam ze to bude horsi a horsi a pri tyhle vaze coz je u me neskutecny 77kg nejvic sem mel 75 a to sem se fakt moc snazil. takze budu muset jeste asi pridat ze? Sice nevim jak to zvladnu teda ale pokusim se.. Jinac v lese jim kazdy 3hodiny jedno baleni glukopuru denne ktery si sypu do piti a piju ho.. + vydatny svaciny maso hovezi veprove , pastiky , vysocina rizky stravu bohatou na bilkoviny a kalorie.. Jedina lehci komplikace je ta ze co si ho nesypu do pusy ale sypu do piti tak travim sachry a uz neni takova chut na to jidlo jako kdyz sem si ho sypal do pusy.. po praci gainer , vecera a night protein denne pod 8jidel nejdu.. Jinac tuky jsou v norme neleze to do bricha nikam zatim to je ok. Vtomhle smeru zadam o radu jak dal pokracovat jestli v mem tempu nebo nejake zmene..Dekuji za odpovedi.. Hlavne se mi zvysila milionkrat motivace zase.. Bal sem se vahy..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
priberas?priberas.leze to do tuku?pises ze neleze.tak to asi robis dobre,ne? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Doofy

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 4:41 am Předmět: |
|
|
asi jo.. Jeden dotaz kdyby se mi stalo za 14dni co naberu dal ze mi to poleze do tuku tak ubrat trochu kalorii a pridat sachry rikam to dobre? Jinac sem zvedav za 14dni pocitam ze takovej narust uz nebude.. A potom co sem cetl ze pri udrzeni nadstandartni vahy je potreba jeste vic jist to nevim teda :D uz tak se na me vsici divaj jak na blazna :D _________________ fotky si nevsimejte to je z dob kdy mi bylo 15let..
motto? zivot neni o tom co chces.. Ale o tom co vydrzis
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 8:35 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | Sníst 20dkg hnědé rýže a k tomu čtvrt kila masa tak nevim jako...to bych mohla mít na snídani a celý den nic nejíst :)
|
Kdybych já jedl dvojnásobek tvých porcí, umřel bych hladem.
Jinými slovy, neber se coby etalon
| Doofy napsal: | | asi jo.. Jeden dotaz kdyby se mi stalo za 14dni co naberu dal ze mi to poleze do tuku tak ubrat trochu kalorii a pridat sachry rikam to dobre? Jinac sem zvedav za 14dni pocitam ze takovej narust uz nebude.. A potom co sem cetl ze pri udrzeni nadstandartni vahy je potreba jeste vic jist to nevim teda :D uz tak se na me vsici divaj jak na blazna :D |
Ty cukry skutečně uber, podle mě jsi to dost přepálil. Ale to je věc zkušenosti, za chvíli si laťku nastavíš správně. 4 kg svalů jsi určitě za tři týdny nenabral, většina z toho ti šla do tuků. Nejsem odborník, takže můj laický tip je že ti to šlo do meziorgánového či podkožního rozloženého po celém těle, tudíž to na břiše nepozoruješ. Zatím.
8 jídel denně je moc. Drž se na 5 - 6.
Naposledy upravil Mablung dne ne říjen 09, 2011 9:09 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 8:41 pm Předmět: Re: nabrani vahy delam to dobre? |
|
|
| eSko napsal: |
Když si to tak čtu, tak asi nově diagnostikuji chorobný strach z katabolismu. Vypadá to na novou nemoc. |
Spíše mám dojem, že by se měla diagnostikovat nová psychická nemoc, kdy se jedinec za každou cenu snaží najít na chování druhých známky psychického postižení a pojmenovat to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Doofy

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 9:04 pm Předmět: |
|
|
mablung i tomuhle dost verim a neco na tom bude taky urcite.. Ale beru to takhle kdyz naberu tady 90kg a rysnu se tak to lehce zhodim ten tuk a urcite toho dost zustane.. Ps : jinac 4kg za 3dny se v lese daj zhodit fakticky lehko.. vlastni zkusenost mam to vyzkouseny.. ( a to jsou jen hazeni vetvi nepocitam motorovou pilu ) Tezko se veri mozna tu vam budu za blazna , ale kdyz si prectete zacatek kde sem psal tak pochopite.. _________________ fotky si nevsimejte to je z dob kdy mi bylo 15let..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Doofy napsal: | | mablung i tomuhle dost verim a neco na tom bude taky urcite.. Ale beru to takhle kdyz naberu tady 90kg a rysnu se tak to lehce zhodim ten tuk a urcite toho dost zustane.. Ps : jinac 4kg za 3dny se v lese daj zhodit fakticky lehko.. vlastni zkusenost mam to vyzkouseny.. ( a to jsou jen hazeni vetvi nepocitam motorovou pilu ) Tezko se veri mozna tu vam budu za blazna , ale kdyz si prectete zacatek kde sem psal tak pochopite.. |
Já ti věřím že se to dá lehce shodit. Jenže proč do sebe cpát něco co budeš pak vyhazovat? Teď jsi udělal nástřel toho co jíst a teď bys to měl optimalizovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | Nikolaj, predpokladam, ze vahu potravin uvadzas v surovom stave, samozrejme. Opacne by to asi bola riadna blbost, vsakze?
A ten zaver s bobulami |
Hele to je normální porce mimo cvičební dny.
Stylem 240g obilnin k snídani obědu večeři a 120 k druhé večeři, s masem, zeleninou a olejem a rozumnými svačinami se dá v pohodě docílit
22MJ denně.
Pokud zvýšíš porce na 250-300g tak to hodí 30MJ denně.
Samozřejmě je dobré střídal obilí jako rýže, kukuřičný kuskus, semoliné těstoviny, bulgur, jáhly...
Dělám to tak mi věř že to jde. _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
[/quote]
Ty cukry skutečně uber, podle mě jsi to dost přepálil. Ale to je věc zkušenosti, za chvíli si laťku nastavíš správně. 4 kg svalů jsi určitě za tři týdny nenabral, většina z toho ti šla do tuků. Nejsem odborník, takže můj laický tip je že ti to šlo do meziorgánového či podkožního rozloženého po celém těle, tudíž to na břiše nepozoruješ. Zatím.
8 jídel denně je moc. Drž se na 5 - 6.[/quote]
Aby jsi měl nějaký příměr k tomu tvému teoretizování tak tohle je moje denní spotřeba.
S gainerem 857 cukr, 352 bílkoviny, 186 tuky
Energie 27832kJ/27,83MJ = 6626.67kcal
Tak a teď čaruj :D _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Doofy

|
Zaslal: po říjen 10, 2011 4:03 am Předmět: |
|
|
ty jo to je super co vsechno jis? Abych mel nejakej prehled na takovy hodnoty bych se chtel taky dostat sladeny pekne _________________ fotky si nevsimejte to je z dob kdy mi bylo 15let..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po říjen 10, 2011 9:30 am Předmět: |
|
|
On je latentní ektomorf. Asi před dvěma lety jsem mu poslal odkaz na The art of velkovýkrm, a je zářným příkladem toho, že aj Peter Korda može pribrať...
Co všechno sežere radši nechtěj vědět.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|