Jo vy dementi jedni.... mam namysli ty fetaky na nadrazi co jen kradou a ohrozuji lidi... injekcni strikacky na detskych mistech a nekde na sedadlech v mhd a tak. Je jasne, ze ti bohaci delaji ruzne zverstva, ale ti jsou za vodou a neohrozuji ostatni, jen sebe.
sere mě i-vysílání čt, je to uplně na hovno, věčně to nejde! pamatuju si, že dřív to běželo v jiným rozhraní a nebyly problémy, ale teď se to furt ne a ne načíst, vždycky tak desetkrát musim refreshovat stránku, než to naběhne a to ještě v tom nejhorším rozlišení...
jj taky mě to pěkně sere, a hrozně se kouše obraz - jiný videa, filmy a streamy mi jdou v pohodě, ale na čt se to furt zasekává a dělá to nesmysly fakt jsem si užil, když jsem se na těch stránkách nedávno díval na čtyřhodinový finále české nohejbalové ligy
To chce sehnat ilegalni zbrane a zacit je strilet. A nemyslim jen cigany, ale i ty dementni fetaky a jine sracky
Názor blba..... co tím myslíš dementní feťák? Myslíš že fetujou jen ty špíny na ulici? Myslíš že na privat akcích kde si podnikatelíci pozvou na noc kurvy a pořádají štafety s babkama a tetkama vlastních manželek který se jim doma starají o prachanta jsou uplně jiný lidi? Ty myslíš že ti fetujou něco extra posvátnýho? Že ti to mají jinak? Že jsou hovada ale lepší a čistší hovada? Že těch se to týká miň? Že v protialkoholních lečebnách muže skončit akorát bezdomovec ale rozumnej,pro společnost duležitej nebo zajimavej člověk v žádným případě?
Ano, mají prachy a zázemí proto mají ke dnu trošku dál než boreček z rozvrácené rodiny ale to je jinej faťáček? Horší, lepší? Kolik myslíš že denně vidíš v tv lidí, kolik myslíš že lidí fetuje s tvých oblíbených kapel, filmů a tak dále.....to jsou jiní feťáci ty magore vylízanej?
Mám rád tyhle prachanty co vědí uplnou mindžu..........ted mě díky tobě pozná dost lidí , já BANovec ale tak si mi vyhnal tlak ......
sere mě, co udělali s 27. turnajem Sasuke (ninja warrior)... všechny 4 úseky směšně lehký, ve 4. stage (dokonce jenom samotný šplh na laně) přidali hromadu času, že by to stihl dokončit aj bezrukej... a 3. stage je taky výsměch, kromě ultimate cliff hanger tam nebyla pořádná překážka :/
kde jsou ty časy kdy to byl úchop-drtící úsek (3. úsek - 17. turnaj oproti nejnovějšímu 27. turnaji )
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru