|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kernel

|
Zaslal: po říjen 10, 2011 10:30 pm Předmět: |
|
|
Nemám rád lidi co se stydí najíst kvalitním jídlem. 9x denně.
Ektomort nemože pribrať 34kg za 2,5 roku.
Ranní směna
5:00-5:40 Snídaně
150g vloček, vejce 60g, mléko 500g, 450 hrušky
Svačina 1 Kefír, Musli tyčinka 40g, musli tyčinka 40g
Svačina 2 Kefír, Musli tyčinka 40g, musli tyčinka 40g
Oběd
Kuřecí stehno bez kůže, rýže 7-6 kopečků, salát 150g, 70g oliv
Svačina 3 Dalamánek 2x90g, 100g balené šunky
Svačina 4 Dalamánek 2x90g, 30% Madeland
Svačina 5 Gainer 75g
Svačina 6 Gainer 75g
Večeře
Roštěná 200g, rýže 225g (300g fakt už ne, 9g, černé koření, pepř pravý rudý,oleje (řepka+avokádo+,lněný, mandlový, olivy).
Bez gaineru
Bílkoviny (g) Uhlohydráty (g) Tuky (g) Energie (kJ) Energie (kcal)
302,6 817,8 169,3 25194 6027,3
S gainerem 857 cukr, 352 bílkoviny, 186 tuky.
Energie 27832kJ/27,83MJ
Sypka: Rybí tuk, pangamin, mumio, Zn, Mg, česnek kaplse, Geladrink Forte, betakaroten, ženšen, echiacea, kozlík lékařský (miluji placeba).
Tyrosine, Amina (hovězí nebo vaječná) uprostřed noci tak 3tbl, a BCAA.
Mám v plánu stáhnout tuky. Na eidamu 20% to něco hodí. A asi i odtučněné mléko, ale to se mi moc nezdá.
Mám novou práci a nachodím asi o 6-8km týdně méně, vypustil jsem cvičení ráno a v práci. Už Žádných 120-180 kliků obden. Nabral jsem dle kolegů z z tělocvičny nějaké sádlo,ale dřepnu a vytlačím více a lehčeji.
-------------------------------------------------------------------------------------
Jinak snídani jako základ mám vločky nebo musli. Pokud je v něm ovoce, stáhnu cukr. Jinak střídám vejce s jogurty (kozí, ovčí, kravské) sem tam kefírové nápoje a podmáslí
Ke svačině míst jedné tyčinky třeba sojový rohlík na stažení cukru na úkor škorbu.
193/108,5kg
Tlak 115, dřep 155, tah 205. _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Doofy

|
Zaslal: út říjen 11, 2011 4:42 am Předmět: |
|
|
prepichovej jidelnicek... Pri takovy vaze se to da snist.. Sam na sobe pozoruju ze se " rozeziram" a misto standartnich 3rohliku (kdysi) jich jim normalne vklidecku 12:D _________________ fotky si nevsimejte to je z dob kdy mi bylo 15let..
motto? zivot neni o tom co chces.. Ale o tom co vydrzis
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út říjen 11, 2011 8:05 am Předmět: |
|
|
Kernel:
K tomu z mojho pohladu len tolko: nezavidim ti to cele. Mysliet kazdu chvilu, ze uz musim jest, 6 nadob s jedlom v praci, mozno problem byt "niekde", pretoze uz uplynulo 5 hodin od jedenia a ja som nemal svoju porciu kazde dve hodiny... Proste 18 hodin denne vlastne mysliet len na jedlo a pozerat na hodinky, ci "uz je cas". Predpokladam, ze spis tych 6 hodin. Pretoze ak spis dlhsie, tak intervaly medzi jedlami su mensie ako 2 hodiny. Jasne, ak mas neuveritelne rychly metabolizmus a spaluje ti to "ako svina", urcite kompromisy su nutne. Ale toto? Nikdy. Uvedom si, ze po 2 hodinach predchadzajuce jedlo este neopustilo zaludok (samozrejme nie v absolutnom zmysle) a uz tam tlacis dalsie. Cely traviaci system, pankreas, zlcnik, zaludok atd atd si neoodychne ani na chvilu, pretoze ak tam posles o 23-tej vecer 200g rostenky a 1/4 kila ryze, telo maka do rana.
Ja som mal 108 a nieco pri vyske o 13cm menej ako mas ty...a v slusnej kvalite. Nie extra sixpack, ale stale bol slusne viditelny. A na udrzanie vahy stacilo radovo menej. Nastastie. Ja vas chlapi normalne lutujem s tym jedenim.
Doofy:
Tak chvalit sa tym, ze namiesto 3 rohlikov zjem 12.... _________________ EQ20002:
na svou váhu mám teoreticky spotřebovat 100g proteinu, spočítám si to... ok
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út říjen 11, 2011 8:51 am Předmět: |
|
|
Epste tvoje nazory se mi cim dak vic libi... i ja to tak vidim cim dele cvicim tim vic vidim krasu v jednoduchosti
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
Zaslal: út říjen 11, 2011 1:19 pm Předmět: |
|
|
Velmi dobře vím, že je to dost extrém a je to vytěžující, ale jiná cesta se neosvědčila.
Leda kolegyně za mnou jedla 2x denně a váží to samé, asi se jí zeptám :-D
I v dobách kdy jsem neliftoval a jen chodil pěšky, kliky+ dřepy s mojí vahou 2x do týdne tak 16MJ bylo tak nějak udržovací optimum.
Přibrat ze 105 na 108 mi dalo neuvěřitelnou práci.
-Jinak pauzy jsou variabilní dle jídla, množství, živin a pod.
2h je dost málo, dávám pauzy 2-3 (Gourmet nutrition).
-Ne, můj žaludek si oddychne při spaní, protože má méně jídla po třetí večeři.
Nejíst dlouho před spaním má za následek často rakovinu, obezitu, deprese (Gourmet nutrition prolog)
Proč měnit něco co funguje? Lepší nápad mi dát nemůžeš. _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út říjen 11, 2011 3:37 pm Předmět: |
|
|
Kolik že jsi měl, když jsme tehdy skončili ve stejným helpdesku? 75?
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
Zaslal: út říjen 11, 2011 3:45 pm Předmět: |
|
|
Váha ukazovala v únoru 2009 75,9kg.
Tam našem poolu přibrali všichni, ale maso jen dva :) _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt říjen 13, 2011 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Doofy napsal: | | tak poslusne hlasim po 3tydnech objemovky z 73kg na 77kg.. Co myslite mam jet dal ve svem jidelnicku a doplnkach stravy? Co sem psal na zacatku topicu... je to dost nebo malo? Nebo mam jeste pridat sachry ty do sebe rvu ve velkym mnozstvi a zaroven u toho jim kalorie zvyseny pastiky hovezi a tak s dobrym pomerem bilkovin.. Pocitam ze to bude horsi a horsi a pri tyhle vaze coz je u me neskutecny 77kg nejvic sem mel 75 a to sem se fakt moc snazil. takze budu muset jeste asi pridat ze? Sice nevim jak to zvladnu teda ale pokusim se.. Jinac v lese jim kazdy 3hodiny jedno baleni glukopuru denne ktery si sypu do piti a piju ho.. + vydatny svaciny maso hovezi veprove , pastiky , vysocina rizky stravu bohatou na bilkoviny a kalorie.. Jedina lehci komplikace je ta ze co si ho nesypu do pusy ale sypu do piti tak travim sachry a uz neni takova chut na to jidlo jako kdyz sem si ho sypal do pusy.. po praci gainer , vecera a night protein denne pod 8jidel nejdu.. Jinac tuky jsou v norme neleze to do bricha nikam zatim to je ok. Vtomhle smeru zadam o radu jak dal pokracovat jestli v mem tempu nebo nejake zmene..Dekuji za odpovedi.. Hlavne se mi zvysila milionkrat motivace zase.. Bal sem se vahy.. |
nechápu k čemu je dobrý sníst denně tolik glukopuru :) to je zhovadilost paštiky, vysočina, to je k čemu dobré? pod 8 jídel nejdeš? stačí 5 až 6, těmi tvými 8 jídly si akorát zrychluješ spalování
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
Zaslal: čt říjen 13, 2011 7:28 pm Předmět: |
|
|
stačí 5 až 6, těmi tvými 8 jídly si akorát zrychluješ spalování
"Závist je často jediné ocenění od lidí s komplexem"
So here are the 10 rules:
1. Eat every 2-3 hours – no matter what !!
Are you doing this – no matter what? Now, you don’t
need to eat a full meal every 2-3 hours but you do need
to eat 6-8 meals and snacks ...
Gourmet Nutrition
Dr. John M. Berardi
Dr. John K. Williams _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt říjen 13, 2011 10:20 pm Předmět: |
|
|
| kernel napsal: | stačí 5 až 6, těmi tvými 8 jídly si akorát zrychluješ spalování
"Závist je často jediné ocenění od lidí s komplexem"
So here are the 10 rules:
1. Eat every 2-3 hours – no matter what !!
Are you doing this – no matter what? Now, you don’t
need to eat a full meal every 2-3 hours but you do need
to eat 6-8 meals and snacks ...
Gourmet Nutrition
Dr. John M. Berardi
Dr. John K. Williams |
a co ti mám prosímtě závidět? že celý den neděláš nic jiného než že do sebe láduješ jídlo? a proč? abys měl 2 kila tuku navíc ? to snad ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt říjen 13, 2011 10:43 pm Předmět: |
|
|
Tak to jsem taky nepochopil. Kernel si do toho jídla míchá nějaký psychofarmaka, zdá se.
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 4:18 am Předmět: |
|
|
Prolog z knihy Gourmet Nutrition, jinak pěkná kuchařka. Nemá cenu citovat Honzu "Jurgena" Květa, když tu mám knihu od dvou doktorů, a velmi dobrou.
5 jídel denně je pro dost lidí zoufale málo. Bych solidně zhubnul. A to nechcem. _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Doofy

|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 5:41 am Předmět: |
|
|
kolik je bílkovin v paštice? asi moc ne, ale soli a různých sraček tam je dost :) kalorie to jsou , ale prázdné a tvému tělu nic nedají. jo a s tím glukopurem v mega dávkách budeš mít tak leda v pozdějším věku cukrovku, to je tak vše, svaly ti po něm určitě nevyrostou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Doofy

|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 6:01 am Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | kolik je bílkovin v paštice? asi moc ne, ale soli a různých sraček tam je dost :) kalorie to jsou , ale prázdné a tvému tělu nic nedají. jo a s tím glukopurem v mega dávkách budeš mít tak leda v pozdějším věku cukrovku, to je tak vše, svaly ti po něm určitě nevyrostou. | ok dobre co potom mi radis? V jidelnicku za zmenyy a kolik a casovy intervaly mezi jidly.. _________________ fotky si nevsimejte to je z dob kdy mi bylo 15let..
motto? zivot neni o tom co chces.. Ale o tom co vydrzis
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|