|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Vikio
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 12:22 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | opicoid ted mi rekni v cem ti forma prasopsa prijde lepsi nez karlanase , ktery ma na sobe tak o 10kg svalu vic a kvalita +/- stejna |
asi jsi nepochopil ironii
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 12:24 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | opicoid ted mi rekni v cem ti forma prasopsa prijde lepsi nez karlanase , ktery ma na sobe tak o 10kg svalu vic a kvalita +/- stejna |
asi lepsi vyraz ... btw. zase se tu vy trubky pohadejte kvuli kravine :D
btw. kubaz a to jeste musim min. 1kg zhubnout ,)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 12:27 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | kubaz puvodne jsem myslel ze to psal tomy,nekdy je pomalejsi, ale od tebe bych to necekal |
ja to spis bral tak ze to je dostatecne velky dement aby tohle napsal
prasopes : kua pocvic to bricho kdyz si hubenej tak aspon at ty kosticky sou poradny
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 12:31 pm Předmět: |
|
|
Kuba: pokusím se, ale teď se soustředím spíš na techniku, vytrvalost než na kostky (ty rostou tak nějak samotný :D) Musím dotrénit do konce roku min. o 1-2 obtížnostní stupně (+ shodit to kilo aspoň), abych mohl aspon skusit závody. První už navíc budou teďka před vánocema ...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 12:33 pm Předmět: |
|
|
Ja s tim mel taky problemy pri diete, celkove jsem zhubl a byl relativne vyrisovany, ale kostky ne a ne vylezt.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 12:38 pm Předmět: |
|
|
aké závody chces zkusit? Jinak forma podle mě špatná = ( to břicho vypadá nejlíp asi... ale moc genetiky tam není no. A ten hrudník máš propadlej?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 2:56 pm Předmět: |
|
|
guruhonza: forma v porovnání s lidma, co jdou na prkna určitě špatná, proto na prkna nejdu, co bych tam ukazoval ^.^' hrudník propadlej nemám, proč? :)
závody, jak řekl kubaz, climbing. Resp. první závody, co bych chtěl skusit bude závodní boulder (amatérskéj) a pak nějaký okrajový závody a uvidím jak se umístím :)
Tommy: jj jsem na tom s těma kostkama stejně:) Musel bych hodně máknout aby byli pořádně vidět:) Jinak to kilo dolu nechci kvůli dietě nebo vyrýsovanosti, ale chci shodit ještě zbytky tuku (ikdyz fyzioterapeutka už začíná mrmlat:D), abych mohl mít 75 čistě ve svalech a minimum tuku, abych měl, co nejvíc svalů, který potřebuju :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 6:53 pm Předmět: |
|
|
...tak ještě jedna, slibuju, že sem nehodím žádnou odpověď, nechci, aby se to zase zvrhlo na 2 str. spam  . Beztak tohle je poslední fotka do vánoc.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 7:52 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | shooter: je to daň za neskutečný poměr ramena/pas, vůbec si z toho nic nedělej, protože to vypadá skvěle! |
Díky, potěší
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 5:31 pm Předmět: |
|
|
Vypadá to líp než předtím :) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|