|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 11:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 12:00 pm Předmět: |
|
|
| opicoid napsal: | | přepadaj tě chuťě, co? |
no dalo by se rict, navodilo me to takovy stav, kdy jsem byl uplne jako nakoply, po par hodinach z toho byl i celkem dojezd. No a pri takovem stavu jsem samozrejme vzpominal a premyslel o tom dat si skutecnou pecku. NAstesti mam silnou vuli, tudiz jsem to prekonal bez vetsich problemu.
|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 12:17 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | opicoid napsal: | | přepadaj tě chuťě, co? |
no dalo by se rict, navodilo me to takovy stav, kdy jsem byl uplne jako nakoply, po par hodinach z toho byl i celkem dojezd. No a pri takovem stavu jsem samozrejme vzpominal a premyslel o tom dat si skutecnou pecku. NAstesti mam silnou vuli, tudiz jsem to prekonal bez vetsich problemu. |
Tak co... Tak se zas staneš jednou lepším člověkem... Co je na tom špatnýho? ... Z toxický psychózy už seš venku, ne?
Dás čáru, a chytneš zásek na učení a misto spánku se naučíš 10kapitol dopředu a pak budeš ve škole všechny ohromovat vědomastma budeš dostávat samí jedničky, uděláš si dva doktoráty, pak tě zlanaří harvard a nakonec budes přednášet na MIT ... atd atd :-) stači si udělat čáru a..... :-)
Naposledy upravil opicoid dne so říjen 15, 2011 12:22 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 12:19 pm Předmět: |
|
|
| opicoid napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | opicoid napsal: | | přepadaj tě chuťě, co? |
no dalo by se rict, navodilo me to takovy stav, kdy jsem byl uplne jako nakoply, po par hodinach z toho byl i celkem dojezd. No a pri takovem stavu jsem samozrejme vzpominal a premyslel o tom dat si skutecnou pecku. NAstesti mam silnou vuli, tudiz jsem to prekonal bez vetsich problemu. |
Tak co... Tak se zas staneš jednou lepším člověkem... Co je na tom špatnýho? ... Z toxický psychózy už seš venku, ne? |
nerozumim, toxicka psychoza byva z dusledku velkych nebo dlouho trvajicich davek Pervitinu, ten jsem nemel 3 a pul roku
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 12:38 pm Předmět: |
|
|
| opicoid napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | opicoid napsal: | | přepadaj tě chuťě, co? |
Tak co... Tak se zas staneš jednou lepším člověkem... Co je na tom špatnýho? ... Z toxický psychózy už seš venku, ne?
Dás čáru, a chytneš zásek na učení a misto spánku se naučíš 10kapitol dopředu a pak budeš ve škole všechny ohromovat vědomastma budeš dostávat samí jedničky, uděláš si dva doktoráty, pak tě zlanaří harvard a nakonec budes přednášet na MIT ... atd atd :-) stači si udělat čáru a..... :-) |
Ty to nejak znas :)
Skoda ze to tak nefunguje, sice se zaseknes do uceni ale treba do veci ktere jsou ti k hovnu a celkove cely system uceni na perniku mi prijde uplne zamotany, asi tak ze nakonec zjistis ze ses nenaucil nic nebo same picoviny. Ale tak zalezi na zpusobu aplikace, davce a taky jestl jsi uz predtim nekdy lajnu mel. No a kazdy jsme jiny, takze nekomu to fakt pomuze jak rikas a nekdo se do toho zaseka tak ze uz se neodsekne XD
Ja se jednou zkousel ucit nastreleny a zkoncil jsem 4- hodinovym hledanim propisky.
Ale tak lajna treba za kilo s tim zes nekolik dni nemel nekolik po sobe jdoucich davek a nekombinoval to treba s THC muze pomoct vetsine lidi, pak si myslim ze tech treba 6-8 hodin uceni muze vysledky prinest.
Naposledy upravil 70mMyW!53 dne so říjen 15, 2011 12:41 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 12:39 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | opicoid napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | opicoid napsal: | | přepadaj tě chuťě, co? |
Dás čáru, a chytneš zásek na učení a misto spánku se naučíš 10kapitol dopředu a pak budeš ve škole všechny ohromovat vědomastma budeš dostávat samí jedničky, uděláš si dva doktoráty, pak tě zlanaří harvard a nakonec budes přednášet na MIT ... atd atd :-) stači si udělat čáru a..... :-) |
Ty to nejak znas :)
Skoda ze to tak nefunguje, sice se zaseknes do uceni ale treba do veci ktere jsou ti k hovnu a celkove cely system uceni na perniku mi prijde uplne zamotany, asi tak ze nakonec zjistis ze ses nenaucil nic nebo same picoviny. Ale tak zalezi na zpusobu aplikace, davce a taky jestl jsi uz predtim nekdy lajnu mel. No a kazdy jsem jiny, takze nekomu to fakt pomuze jak rikas a nekdo se do toho zaseka tak ze uz se neodsekne XD
Ja se jednou zkousel ucit nastreleny a zkoncil jsem 4- hodinovym hledanim propisky. |
neměl... zkus si nechat předepsat Ritalin
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 12:45 pm Předmět: |
|
|
sorry nemam potrebu zkouset jine stimulacni drogy, i kdyz to muze byt legalni.
|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 12:49 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | sorry nemam potrebu zkouset jine stimulacni drogy, i kdyz to muze byt legalni. |
To si jenom nalháváš... Před chvílí si napsal, že tě přepadaj chutě, což automaticky naznačuje, že to chceš a myslíš na to... Ale pouze tomu odoláváš...
Naposledy upravil opicoid dne so říjen 15, 2011 12:53 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 12:51 pm Předmět: |
|
|
| opicoid napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | sorry nemam potrebu zkouset jine stimulacni drogy, i kdyz to muze byt legalni. |
To si jenom nalháváš... |
Jo ty me znas, ze si to myslis?
Opravdu nechcu.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 12:55 pm Předmět: |
|
|
| opicoid napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | sorry nemam potrebu zkouset jine stimulacni drogy, i kdyz to muze byt legalni. |
To si jenom nalháváš... Před chvílí si napsal psal, že tě už přepadaj chutě, což automaticky říká, že to chceš a myslíš na to... Ale pouze tomu odoláváš... |
sry ale ses mimo, ty chute byly zpusobene jak jsem napsal tou kombinaci kofeinu, Nitro Xplodem a alkoholem, takze to zpusobilo stav ktery se proste flashnul do stavu ktery byl jako na P-cku. Jinak nejake abstaky uz skoro nemam, nebo jen nejake vzpominky. Takze kdyby se ta udalost vubec nestala zadne chute by ani nebyly.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 12:59 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | tommy , za dobu co sem na foru sem snad jeste ani nevidel tvoji formu (myslim), nechces to napravit ? |
ted ani neni co ukazovat protoze necvicim, jedu uz tak mesic a pul jen takovy lehky trenink abych uplne vse neztratil. Chodim totiz na brigadu ktera je od rana do vecera a jde o celkem fyzicky narocnou praci.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 1:07 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | uznavam vsechny co tezce manualne pracuji .. ja sedim u prace jen u kompu a to jeste k tomu doma a i tak sem rozlamanej vic nez dost jak bych robil na sachte kdybych mel jit nekde na osmicku nebo dvanactku a pak jeste do fita ... |
no ted uz to nejtezzsi snad je za nama, snad se pres zimu vykopy kopat nebudou. Ale mel sem toho opravdu dost, cely tyden jak byly ty vedra sem kopal krumpacem a lopatou vykopy do hlobky az jsem z toho onemocnel. Asi su sracka ale proste sem to nedal cely tyden takto makat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|