Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 400, 401, 402 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
opicoid
(ban)

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2011 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přepadaj tě chuťě, co?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

opicoid napsal:
přepadaj tě chuťě, co?

no dalo by se rict, navodilo me to takovy stav, kdy jsem byl uplne jako nakoply, po par hodinach z toho byl i celkem dojezd. No a pri takovem stavu jsem samozrejme vzpominal a premyslel o tom dat si skutecnou pecku. NAstesti mam silnou vuli, tudiz jsem to prekonal bez vetsich problemu.
opicoid
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
opicoid napsal:
přepadaj tě chuťě, co?

no dalo by se rict, navodilo me to takovy stav, kdy jsem byl uplne jako nakoply, po par hodinach z toho byl i celkem dojezd. No a pri takovem stavu jsem samozrejme vzpominal a premyslel o tom dat si skutecnou pecku. NAstesti mam silnou vuli, tudiz jsem to prekonal bez vetsich problemu.

Tak co... Tak se zas staneš jednou lepším člověkem... Co je na tom špatnýho? ... Z toxický psychózy už seš venku, ne?

Dás čáru, a chytneš zásek na učení a misto spánku se naučíš 10kapitol dopředu a pak budeš ve škole všechny ohromovat vědomastma budeš dostávat samí jedničky, uděláš si dva doktoráty, pak tě zlanaří harvard a nakonec budes přednášet na MIT ... atd atd :-) stači si udělat čáru a..... :-)

Naposledy upravil opicoid dne so říjen 15, 2011 12:22 pm, celkově upraveno 1 krát
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

opicoid napsal:
70mMyW!53 napsal:
opicoid napsal:
přepadaj tě chuťě, co?

Tak co... Tak se zas staneš jednou lepším člověkem... Co je na tom špatnýho? ... Z toxický psychózy už seš venku, ne?

nerozumim, toxicka psychoza byva z dusledku velkych nebo dlouho trvajicich davek Pervitinu, ten jsem nemel 3 a pul roku
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

opicoid napsal:
70mMyW!53 napsal:
opicoid napsal:
přepadaj tě chuťě, co?

Dás čáru, a chytneš zásek na učení a misto spánku se naučíš 10kapitol dopředu a pak budeš ve škole všechny ohromovat vědomastma budeš dostávat samí jedničky, uděláš si dva doktoráty, pak tě zlanaří harvard a nakonec budes přednášet na MIT ... atd atd :-) stači si udělat čáru a..... :-)

Ty to nejak znas :)
Skoda ze to tak nefunguje, sice se zaseknes do uceni ale treba do veci ktere jsou ti k hovnu a celkove cely system uceni na perniku mi prijde uplne zamotany, asi tak ze nakonec zjistis ze ses nenaucil nic nebo same picoviny. Ale tak zalezi na zpusobu aplikace, davce a taky jestl jsi uz predtim nekdy lajnu mel. No a kazdy jsme jiny, takze nekomu to fakt pomuze jak rikas a nekdo se do toho zaseka tak ze uz se neodsekne XD
Ja se jednou zkousel ucit nastreleny a zkoncil jsem 4- hodinovym hledanim propisky.

Ale tak lajna treba za kilo s tim zes nekolik dni nemel nekolik po sobe jdoucich davek a nekombinoval to treba s THC muze pomoct vetsine lidi, pak si myslim ze tech treba 6-8 hodin uceni muze vysledky prinest.

Naposledy upravil 70mMyW!53 dne so říjen 15, 2011 12:41 pm, celkově upraveno 2 krát
opicoid
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
opicoid napsal:
70mMyW!53 napsal:
opicoid napsal:
přepadaj tě chuťě, co?

Ty to nejak znas :)
Skoda ze to tak nefunguje, sice se zaseknes do uceni ale treba do veci ktere jsou ti k hovnu a celkove cely system uceni na perniku mi prijde uplne zamotany, asi tak ze nakonec zjistis ze ses nenaucil nic nebo same picoviny. Ale tak zalezi na zpusobu aplikace, davce a taky jestl jsi uz predtim nekdy lajnu mel. No a kazdy jsem jiny, takze nekomu to fakt pomuze jak rikas a nekdo se do toho zaseka tak ze uz se neodsekne XD
Ja se jednou zkousel ucit nastreleny a zkoncil jsem 4- hodinovym hledanim propisky.

neměl... zkus si nechat předepsat Ritalin
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sorry nemam potrebu zkouset jine stimulacni drogy, i kdyz to muze byt legalni.
opicoid
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:

To si jenom nalháváš... Před chvílí si napsal, že tě přepadaj chutě, což automaticky naznačuje, že to chceš a myslíš na to... Ale pouze tomu odoláváš...

Naposledy upravil opicoid dne so říjen 15, 2011 12:53 pm, celkově upraveno 2 krát
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

opicoid napsal:
70mMyW!53 napsal:

To si jenom nalháváš...

Jo ty me znas, ze si to myslis?
Opravdu nechcu.
AHOLA

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
pravicovu stranu na slovensku nemame (ale bratia v cechach tiez nie ) takze sme v perdeli.

Lavicovu uz vobec nie
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

opicoid napsal:
70mMyW!53 napsal:

To si jenom nalháváš... Před chvílí si napsal psal, že tě už přepadaj chutě, což automaticky říká, že to chceš a myslíš na to... Ale pouze tomu odoláváš...

sry ale ses mimo, ty chute byly zpusobene jak jsem napsal tou kombinaci kofeinu, Nitro Xplodem a alkoholem, takze to zpusobilo stav ktery se proste flashnul do stavu ktery byl jako na P-cku. Jinak nejake abstaky uz skoro nemam, nebo jen nejake vzpominky. Takze kdyby se ta udalost vubec nestala zadne chute by ani nebyly.
kubaz

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tommy , za dobu co sem na foru sem snad jeste ani nevidel tvoji formu (myslim), nechces to napravit ?
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
tommy , za dobu co sem na foru sem snad jeste ani nevidel tvoji formu (myslim), nechces to napravit ?

ted ani neni co ukazovat protoze necvicim, jedu uz tak mesic a pul jen takovy lehky trenink abych uplne vse neztratil. Chodim totiz na brigadu ktera je od rana do vecera a jde o celkem fyzicky narocnou praci.
kubaz

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uznavam vsechny co tezce manualne pracuji .. ja sedim u prace jen u kompu a to jeste k tomu doma a i tak sem rozlamanej vic nez dost jak bych robil na sachte kdybych mel jit nekde na osmicku nebo dvanactku a pak jeste do fita ...
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
uznavam vsechny co tezce manualne pracuji .. ja sedim u prace jen u kompu a to jeste k tomu doma a i tak sem rozlamanej vic nez dost jak bych robil na sachte kdybych mel jit nekde na osmicku nebo dvanactku a pak jeste do fita ...

no ted uz to nejtezzsi snad je za nama, snad se pres zimu vykopy kopat nebudou. Ale mel sem toho opravdu dost, cely tyden jak byly ty vedra sem kopal krumpacem a lopatou vykopy do hlobky az jsem z toho onemocnel. Asi su sracka ale proste sem to nedal cely tyden takto makat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 400, 401, 402 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: