|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 3:33 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | cestinu te v zakladni skole naucili narozdil od slusneho chovani |
Ne tak uplne
| opicoid napsal: |
Dás čáru, a chytneš zásek na učení a misto spánku se naučíš 10kapitol dopředu a pak budeš ve škole všechny ohromovat vědomastma budeš dostávat samí jedničky, uděláš si dva doktoráty, pak tě zlanaří harvard a nakonec budes přednášet na MIT ... atd atd :-) stači si udělat čáru a..... :-) |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 3:41 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | kubaz napsal: | cestinu te v zakladni skole naucili narozdil od slusneho chovani |
Ne tak uplne
| opicoid napsal: |
Dás čáru, a chytneš zásek na učení a misto spánku se naučíš 10kapitol dopředu a pak budeš ve škole všechny ohromovat vědomastma budeš dostávat samí jedničky, uděláš si dva doktoráty, pak tě zlanaří harvard a nakonec budes přednášet na MIT ... atd atd :-) stači si udělat čáru a..... :-) | |
Tam totiž mělo být slovo ,,samé,, ... Jelikož se písmeno ,,í,, nachází hned vedle ,,é,, , proto došlo k záměně písmen a z toho vznikla tato mylná dezinformace. Samozřejmě čárek mezi věty, které jsi už nezmínil, jsem si plně vědom... Dám si pozor, aby se to neopakovalo :o)
Naposledy upravil opicoid dne so říjen 15, 2011 3:44 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 3:45 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | jojo , rejpnul sis a nevyšlo to , možná příště |
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 4:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 4:17 pm Předmět: |
|
|
... spam spam... hovnival ma ban a tenhle idiot tu spamuje a to totálně všude... začal už i u eska v logu ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 4:54 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Opicoide kde bydlis? |
Zkus se zeptat Gohana, ten zná odpovědi na všechny otázky :)
Ten Ti zjistí úplně všechno...Je to takovej ....,,menší,,.... internetovej detektiv :o)
Dokázal přece zjistit moji identitu, tak určitě zná moje jméno nebo aspoň zdroj identity, která mi ,,údajně,, nepatří :o) , ale to on samozřejmě neudělá....., protože žádnej zdroj, kromě tohodle fora není.......
Což nám automaticky říká..., že zdroj fotky pochází z týhle stránky (pátrači typu Gohan určitě umí použivat google k vyhledávání ,,podezdřelých,, fotek) , což nám ,,v podstatě,, říká, že fotka nemohla bejt stažená z jinýho zdroje, než je ronnie... Ale zatim bohužel nic vypátral, pouze se snaží spekulovat nad věcí... A jak já můžu vlastně vůbec vědět , že fotka Gohana, co tady posledně kolovala v aktuálních formách, že je sakra vlastně vůbec jeho? ... Člověk, co předložil stejně nepřímých důkazů jako já, se nemá na mě co povyšovat.
Ty o mě v podstatě tvrdíš, že moje identita je odněkud stažená... Ale ty v podstatě taky nemáš ani nejmenší důkaz, že identita za kterou se ,,vydáváš,, je tvoje? ... Nebo se snad pletu? :) My v podstatě o tobě taky absolutně nic nevíme a kdo se skrývá pod nickem Gohan?
A nebo to může bejt taky tím, že Gohanova forma není ,,až taková,, ,aby to stálo za to zjišťovat si jeho identitu? :))) A takovej člověk se řadí mezi méně zajímavé? :)
Imaginární detektiv Gohan se snaží odhalit imaginárnho opicoida ... Nezní to komicky? ... Jsi stejně nevěrohodnej jako já... Bohužel ty seš ještě k tomu nezajímavej, tak se pokoušíš ze sebe udělat zajímavýho... Ale moc se Ti to nedaří, akorát sis podkopnul tím, že v podstatě o tobě taky absolutně nic nevíme... Imaginární Jógo detektive Holmesi :))
Naposledy upravil opicoid dne so říjen 15, 2011 5:28 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 5:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 6:06 pm Předmět: |
|
|
**
--
Uživatel zabanován.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 8:43 pm Předmět: |
|
|
Že hledám Zacharův log, abych se podíval na jídelníček, když dietil na 300g sachrů a nemůžu ho najít _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|