Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 404, 405, 406 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: ne říjen 16, 2011 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 16, 2011 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ženy a jejich načasování :D taky musej psát až dyž je člověk ve vlaku
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne říjen 16, 2011 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
https://forum.ronnie.cz/post844026.html#844026

24 vteřin hledání

Už jsem to našel, já hledal pořád zacha atd a pal jsem si vzpomněl, že to měl zachy
Draper

PříspěvekZaslal: ne říjen 16, 2011 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
ženy a jejich načasování :D taky musej psát až dyž je člověk ve vlaku

Kdyby ti za to stala, tak z toho vlaku vyskocis
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 16, 2011 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D psala na icq a ja net ve vlaku nemám...
MAST3R

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 5:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Za chvilku k zubařce....
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
jinak kdyz uz sme u toho co me leze na nervy , tak me leze na nervy ze prijdu na ten zkurveny facebook pokecat s pritelkyni a vidim tam ty statusy 16+ decek , klasicke sobotni rano vsichni joooo super akcicka vcera sice me boli hlavinka uplne sme se namrdali (jako kazdy patek a sobotu) z cuca a coly

si vypni odběr
CIZO

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
jinak kdyz uz sme u toho co me leze na nervy , tak me leze na nervy ze prijdu na ten zkurveny facebook....

Jak používat FB? Všechny upozornění na mail zakázat, profil nevyplnit, všechno všem z nepřístupnit, i těm co je dáte do přátel a je to. FB jsem si roky odmítal založit, ale byl jsem k tomu donucen a nyní se řídím výše uvedenými pravidly a jsem spokojený uživatel Jo a zásadně tam nepíšu kde jsem, nebo co dělám, posílám jen odkazy (přesněji řečeno spamuju politickou agitkou a hudbou ).

Derek Poundstone

Naposledy upravil CIZO dne út říjen 18, 2011 9:50 am, celkově upraveno 3 krát
Rachela

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
všechno všem z nepřístupnit

To je velmi zaujimave, pretoze ma nemas v priateloch, a tak som to nahmatkovo skusil a zistil som, ze si viem pozriet tvoje info, profile pictures a citat tvoj Wall
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
CIZO

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rachela napsal:

To je velmi zaujimave, pretoze ma nemas v priateloch, a tak som to nahmatkovo skusil a zistil som, ze si viem pozriet tvoje info, profile pictures a citat tvoj Wall

viz můj upravený příspěvek - wall jsem nechal, aby se můj spam neminul učinkem :) fotku tam mám jedinou - profilovou a v info najdeš akorát to že mám rád spánek a kreslený filmy, že jsem z Číny a bydlím v Emirátech... což jak jistě uznáš jsou informace zásadní

Derek Poundstone
Rachela

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mne je to jedno, len som si chcel rypnut
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
CIZO

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kdepak, já to mám zcela neprůstřelný

Derek Poundstone
Diana

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
kubaz napsal:
jinak kdyz uz sme u toho co me leze na nervy , tak me leze na nervy ze prijdu na ten zkurveny facebook....

Jak používat FB? Všechny upozornění na mail zakázat, profil nevyplnit, všechno všem z nepřístupnit, i těm co je dáte do přátel a je to. FB jsem si roky odmítal založit, ale byl jsem k tomu donucen a nyní se řídím výše uvedenými pravidly a jsem spokojený uživatel Jo a zásadně tam nepíšu kde jsem, nebo co dělám, posílám jen odkazy (přesněji řečeno spamuju politickou agitkou a hudbou ).

Ani já FB nemám a k životu opravdu nepotřebuji. Jeden "mladý, nadějný chlapec" se mě s údivem zeptal, jak tedy komunikuji s přáteli, když nemám profil na FB
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
CIZO

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Di, mě takhle před nějakym tim měsícem řekl jeden "kamarád" že mi dává 20 minut a jestli si FB nezaložim, tak mi ho založí na moje jméno on. A to jsem opravdu nechtěl riskovat Nepoužívám ho vcelku k ničemu, občas kouknu když se tam někdo podělí o nějakej zajímavej odkaz, ale to je všechno.

Derek Poundstone
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už si nikdy nedám v deset večer večeři, která obsahuje vajíčka natvrdo, eidam, tatarku, kečup, máslo... probděná noc s lavorem u postele. Dělá se mi blbě ještě teď Nejhorší je, že nemám průjem, ani nezvracím, ale furt mám celej GIT jak kdyby se chystalo něco fakt velkýho (oběma směry). Silou vůle tu tlačím jako první jídlo od rána piškoty s čajem, abych aspoň rozpohyboval GIT a glykémii, jejíž rozhýbání způsobí aspoň nějakej pocit hladu a chuť k jídlu. Zřejmě v tom je i nějakej bacil, kterej jsem dostatečně "nevyklidnil" v minulém týdnu. No nic, týden nuceného volna. Sbohem a šáteček nová svalová hmoto a nabraná kondice.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 404, 405, 406 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: