po roce (a neco) cviceni jsem se dopracoval k 100kg MT,BP i Drep. a u toho uz asi zustane.... :)
Dpc zavist. Ja som sa sice k 100 MT dopracoval v prvy den, ked som si MT vyskusal. Ale k 100 BP mi to trvalo niekolko rokov...
ja cvicim s ohledem na sve zdravi. vetsina veci se zpravila - ramena, kolena, horni cast zad, ale spodni zada mam stale v neporadku. je mi 41 a o moc lepsi uz to nebude. 20 let bez sportu je na tele znat. navic pri vysce 194cm, ty zada dosti trpi. takze dal ty vahy nijak zvysovat nechci, MT delam v hodne upravene podobe a vse je podrizeno tomu, co na to rikaji zada...:)
BP pro me byl defacto tim nejsnadnejsim cilem, potom MT a nakonec drepy neb ty moje spejle na nejakou zatez nebyly zvykly. navic vse cvicim sam doma, takze to delam tak, abych mel 99% jistotu, ze to ze sebe vzdy zvednu ... mit sparinga, tak bych skusil i vic, ale sem rad, ze sem rad ...
Zaslal: po říjen 24, 2011 10:49 am Předmět: Re: mrtvola s 200 na počet opak
Vůbec jsem neměl v úmyslu zkoušet "max", ale nakonec se mi povedlo za sebou:
dřep 10x100kg (myslel jsem, že tam je 90kg, ale říkal jsem si, že je to nějaký těžký :-D)
pauza 40s 8x110kg
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Tak jsem to dneska zkusil a dal jsem 29 opakovani se 100kg na mrtvole, bez toho aby si cinka odpocinula ve spodni poloze, pouzite jen magnezko, vaha dnes rano 70,5 kg.
Video se po 5 sekundach otoci.
Offtopic: kliknete mi nekdo prosim na reklamu ve videu (staci par lidi), yt mi povolil google adsense, tak by me zajmalo kolik to priblizne vynasi
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
na vejšku bych kašlal - taky někdo obdivoval někoho - kdo dřepnul 300kg a vážil asi 55kg - ale to se lehce řekne když měří sotva 1.40 ale samozřejmě výkon dobrej
konecne se posunul svuj BP na krasnou hodnotu 104kg
za par tydnu zkusim posunout i mrtvolku, premisteni a drep :)
pekny... kde cvicis v otrokach nekde ?
bud ve svoji posilce v otrokach, nekdy zajedu do Slavie do Napajedel (ted mi to uz vubec nevychazi), jinak do zlina do univerzitni posilovny
Frozz. napsal:
Lord_matas - to jsem zvědavej
to i ja :-D
drep by mohl byt slusny, i kdyz nevim jak to sam bez jisteni zvladnu, jen te mrtvoly se bojim, prece jen se zatim na prekonavani te vahy moc necitim :-D
LM - kolik bys chtěl dát na dřep? A pro 1 op chceš vyzkoušet? To bych se asi bál, a sparing za mnou by byla nutnost.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru