|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 9:32 am Předmět: |
|
|
míval jsem úplně stejný problém, posilka neděle + úterý normál a v pátek ve škole a potom samozřejmě večer hospoda.. a já osobně jsem pociťoval zhoršenou regeneraci, kolikrát mě ještě v neděli odpoledne před tréninkem bolely svaly cvičené v pátek...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lotto
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 9:34 am Předmět: |
|
|
je to sranda číst reakce typu bud cvičení nebo alkohol :). Jestli se z toho má stát každotýdenní rituál, osobně bych páteční trénink vyřešil krátkým (30-40min.) nízkoobjemovým tréninkem s vyšší intenzitou. Ani bych se nepouštěl do nějakých cviků typu mrtovly a dřepu. Spíš pusshpressy, benche apod. komplexní cviky, které tak nezatíží tělo a něco přinesou....
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 9:38 am Předmět: |
|
|
hlastá většina sportovců _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 9:41 am Předmět: |
|
|
| lotto napsal: | | je to sranda číst reakce typu bud cvičení nebo alkohol :). Jestli se z toho má stát každotýdenní rituál, osobně bych páteční trénink vyřešil krátkým (30-40min.) nízkoobjemovým tréninkem s vyšší intenzitou. Ani bych se nepouštěl do nějakých cviků typu mrtovly a dřepu. Spíš pusshpressy, benche apod. komplexní cviky, které tak nezatíží tělo a něco přinesou.... |
takze benc a pushpress jj ale mrtvoly a drepy ne dik za radu ale vickrat to uz prosim nezkousej
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 9:45 am Předmět: |
|
|
| elrubio napsal: | | tady je to samej puritán a moralista.. |
Ne, to je otázka odříkání a pokory :-). Holt prostě ten, co to nebere vážně, ať si prostě chlastá po treninku co chce, daleko to nedotáhne.
Ti ostatní, co to myslí vážně, chtějí něčeho dosáhnout, chtějí výsledky, ví, co mají a nemají dělat. Toť asi vše.
edit pro rejpaly: mluvím o několika pivech, panácích po treninku, 1 pivo jednou za čas asi neuškodí a proti tomu nic nemám. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne pá říjen 21, 2011 9:47 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
lotto
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 9:46 am Předmět: |
|
|
mám za to že trénink mrtvoly a dřepů je pro cns a následnou reneraci větší záhul než třeba výše zmíněné benche. V momentě kdy na regeneraci nemá vhodné podmínky se mi nezdá rozumné tělo zbytečně zatěžovat takto těžkými cviky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 10:18 am Předmět: |
|
|
Co je lepší?
1) necvičit + zajít na pivo
2) cvičit + zajít na pivo
Myslím že jednoznačně možnost č.2
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 11:01 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Myslím že jednoznačně možnost č.2 |
+1
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 12:30 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | ... lepší je 3) cvičit + nejít na piv a |
V 99,9% nikoho cviceni zivit nebude, uz jen z toho duvodu, mi prijde zbytecny, brat to az tak striktne a delat si z posilovny celozivotni reholi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 12:56 pm Předmět: |
|
|
Je pravda, že regenerace je po pořádné kalbě úplně na nic, takže trénink v den, kdy se chlastá je zbytečnej. Na druhou stranu nechápu řeči typu když cvičíš, nemůžeš chlastat. Znám spoustu lidí. co chlastaj jako totální dobytci a výsledky mají daleko lepší než někdo, kdo abstinuje, počítá proteiny a sacharidy s přesností na jeden gram, utrácí tisíce za suplementy atd. _________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
|
|
| nahoru |
|
 |
elnino

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 1:08 pm Předmět: |
|
|
politolog: presne ! vemte si priklad ze samce _________________ Fanaticzny styl życie
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 1:13 pm Předmět: |
|
|
Politolog - na ně taky dojde :-) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
g3rtrud
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 1:13 pm Předmět: |
|
|
suhlasim s politologom.. a určite je lepšie ísť do posilky, najesť sa, vyspať a večer ísť von ako sa na to cvičenie vysrať. Tiež poznám plno ludí čo majú celkovo na hovno stravu, trénink, cez víkend pijú a nejaké výsledky toho posilovania na nich aj tak vidieť.
|
|
| nahoru |
|
 |
TimbaCZ
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 1:48 pm Předmět: |
|
|
Zatím díky za názory (hlavně ty věcný ), je to celkem výživný čtení.
Ještě teda pro ty kteří přesně nepochopili, tak chlastám zpravidla opravdu jen jednou týdně, do posilky chodím 3x týdně .
Moje cíle nejsou nějak vysoký. Zkrátka jsem mladej a chci trochu kultivovat tělo, zároveň se chci po po těžkym týdnu sejít s přáteli. Nechápu, proč by se ze mě měl stát pecivál, jen protože se jdu 1x týdně bavit s přáteli (jak něktěří naznačují). Toto bych už neřešil.
Budu rád když ještě někdo přispěje svým názorem ohledně: 1x týdně: Ráno slabší posilka- odpoledne odpočinek- večer hospoda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|