|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
thaarm

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 2:07 pm Předmět: |
|
|
TimbaCZ
Ked som bol mladsi nemal som s tym vobec problem, cvicit som chodil vacsinou aj den po "akcii" aby som sa skor dostal z opice - co perfektne fungovalo.
Teraz si to uz neviem celkom predstavit a ked idem von, tak cvicit nejdem a ani na druhy den - parkrat som to skusil a bolo to skor na skodu...
Ak si mlady a zvladas to, tak kludne rob tak - ako ti to vyhovuje
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 2:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 2:24 pm Předmět: |
|
|
Já souhlasím s FroZzem, když člověk něco dělá tak ať to dělá na 100% (posilka) jinak je to k ničemu. Pokud chce pít ať si to dělá, sám časem pozná, že je to k ničemu, je to prostě metla lidstva a největší manipulant.
Dej si otázku: k čemu je dobrý pít alkoholy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 2:26 pm Předmět: |
|
|
Podle tyhle rovnice by clovek, co nechodi v patek cvicit a ten stejnej den de vecer jenom do hospody, tzv. odsiloval coz je samozrejme hovadina (a nezohlednuju tady ted patoligickyho alkoholika pokud by to napadlo nekoho prekrucovat).
Ve skutecnosti pokud bude pres ten den kvalitne jist tak ve vysledku to i s tim pivem bude porad lepsi nez kdyby cvicit nesel rano vubec. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
elnino

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 2:30 pm Předmět: |
|
|
 jejda vy naděláte. Je mladý,baví ho byt s kamarady,chutna mu pivo, at si da. Je taky rozdil pit a pit. Dat si 6piv jednou tydne nepovazuju za piti nebo nejaky velky ulet. Chodit se ozirat panakama a nevim cim vsim 3 x tydne je o necem jinem. Takze treba zrovna tech par piv te z dlouhodobeho hlediska nijak neovlivni,pokud u toho sportujes apod. Jinak je podle me lepsi nejit v den hospody zaroven do posilky. Dej si to treba na ctvrtek ne? alespon ja to tak delam,kdyz vim ze si zajdu na pivka. _________________ Fanaticzny styl życie
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 2:31 pm Předmět: |
|
|
A co jako ze to nedela na 100% kdyz mu ani nejde o 100% vysledky.
Ona totiz hromada lidi cvici predevsim jenom proto, ze je to bavi a to ze chtej "nejak vypadat" neznamena, ze musej mit hned pod 10% tuku a 45 pres pracku a ze je bude bavit pocitat sachry a bilkoviny. Nekteri to tady ale moc nedokazou pochopit a cokoliv co je min nez 100% je automaticky 0 0 prd, zbytecnost, jako kdyby dotycnej necvicil. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 2:53 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | Já souhlasím s FroZzem, když člověk něco dělá tak ať to dělá na 100% (posilka) jinak je to k ničemu. Pokud chce pít ať si to dělá, sám časem pozná, že je to k ničemu, je to prostě metla lidstva a největší manipulant.
Dej si otázku: k čemu je dobrý pít alkoholy? |
Dej si otázku: K čemu je dobrý posilovat?
Subjektivní názory, někoho baví pít "alkoholy" a někoho baví cvičit. Někoho baví oboje, tak proč by nedělal oboje.
Zdá se mi že zde na foru existuje jakési dogma, které říká že když nejíte na 100% a necvičíte na 100% tak to neponese výsledky, to je ale blbost.
Pokud někdo nechce v kulturistice závodit, nevidím důvod proč by měl do sebe cpát přesné počty gramů bílkovin,tuku a sacharidů jenom ze strachu že nebude mít výsledky.
Nevidím problém v tom že někdo chodí posilovat, jí rohlíky s máslem, pije a kouří. Jasně že nebude mít výsledky jako kdyby to dělal na 100%, ale není pravda že výsledky mít nebude. Zároveň to je jen a jen na dotyčném jak moc se tomu chce věnovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
|
| nahoru |
|
 |
Vikio
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 8:37 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: |
Nevidím problém v tom že někdo chodí posilovat, jí rohlíky s máslem, pije a kouří. Jasně že nebude mít výsledky jako kdyby to dělal na 100%, ale není pravda že výsledky mít nebude. Zároveň to je jen a jen na dotyčném jak moc se tomu chce věnovat. |
Jsou lidi který maj neuvěřitelný výsledky i při evidentně "špatný" stravě .. prostě sáhnou na činku a rostou jak z vody. Osobně si myslim že genetika má obrovskej význam, 60-70% úspěchu je určitě genetika, ač neni občas jednoduchý si to přiznat.
//EDIT: Je nutno dodat že drtivý procento na tom bude geneticky tak nějak průměrně, takže pak už ta strava hraje větší roli
|
|
| nahoru |
|
 |
cmtr2©®
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 9:08 pm Předmět: |
|
|
Když jsem ještě na střední chlastával jenom jednou týdně v pátek jako ty, ale po zbytek týdne si dával bacha a jedl a cvičil, měl jsem si myslím hodně dobré výsledky. Že se člověk zbombí v pátek nic neznamená. Respektive podle některých tady evidentě jo, ale to jsou psychopati. A jestli to chceš fakt vidět, tak si dej od chlastu třeba 3-4 týdny pauzu, zajdi s kámošema na kofolu jenom, všechno ostatní dělej jako doteď a uvidíš. Třeba tě to skutečně katapultuje do jiné dimenze a budeš se tlouct do hlavy, jak jsi to dělal celou dobu špatně a tvoje "chlastání" ti bránilo ve skutečném, ďábelském rozvoji.
Edit: Jo a cvičíval jsem i v pátek, abych odpověděl na to co chceš vědět. Rozhodně to zbytečné úplně není. Jak už někdo psal. Optimální ne, ale zbytečné taky ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
woid

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 11:41 am Předmět: |
|
|
taky bych v ten pátek dával jenom intenivnější trénink s lehčíma váhama.
Těžkej trénink s chlastem mi nedělá dobře .. přesně mě pak všechno bolí tři dny, místo jednoho. _________________ tak prej budu chlapák :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so říjen 22, 2011 1:30 pm Předmět: |
|
|
Tak víš jak.. Když zajdeš !občas! s kámošema na pár piv, tak se hovno stane.. Klidně můžeš jít před tim i po tom cvičit, když to samozřejmě nepřeženeš, pak si akorát kurvíš tělo a je lepší dát pauzu. Nicméně se Ti jako mě může stát, že si zaděláš na pěknej náběh alkoholismu. Vím, o čem povídám, pár let jsem lil cca 5 - 15 piv denně (a to nekecam, starší na Ronniem ví) a můžu Ti říct, že nebyla prdel se kousnout a vysekat se z toho (svépomocí). Je to tak, že pokavaď nejsi závodník, kterej sype a dává vše do přípravy, tak v tom nevidim problém. Sám si taky občas zajdu - hospoda a s ní spojená zvýšená konzumace alkoholu je místní drogověspolečenská událost jako např. kouření opia, hašiše, či žvýkání koky, katu, atd. v jiných 1částech světa. Je ale čistě na Tobě, jestli chceš dávat do cvičení 100% nebo chodit kondičně jako např. já. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 1:32 pm Předmět: |
|
|
kludne si daj ťažký tréning aj v den ked ideš chlastať, svalovka na druhý den skoro vôbec nebude, minimálne táto pseudovýhoda ťa môže tešiť heh _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: so říjen 22, 2011 1:39 pm Předmět: |
|
|
osobne bych v tom taky nevidel nic spatneho obcas se vylejt,ale pokud je to pravidelne kazdy tyden tak z dlouhodobeho hlediska to asi nebude nejlepsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: so říjen 22, 2011 3:15 pm Předmět: |
|
|
kámoš bere AS chodí 2x týdně chlastat a vypadá dost dobře : ( a cvičí cca 1 rok ,ale né pravidelně ) _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|