|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spazik

|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 9:36 am Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | kámoš bere AS chodí 2x týdně chlastat a vypadá dost dobře : ( a cvičí cca 1 rok ,ale né pravidelně ) |
To mají jeho játra určitě velkou radost. Nedržet na AS dietu myslím dost zvyšuje rizika a zátěž na tělo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jir.ka
|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 11:36 am Předmět: |
|
|
| woid napsal: | taky bych v ten pátek dával jenom intenivnější trénink s lehčíma váhama.
Těžkej trénink s chlastem mi nedělá dobře .. přesně mě pak všechno bolí tři dny, místo jednoho. |
pane kolego nepletme si pojmy! intenzita = zatez (obvykle udavana % z maxima). Asi si mel na mysli mensi objem treninku s lehcima vahama (s nizsi intenzitou). Ale v podstate si myslim ze je to uplne sumak
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 1:11 pm Předmět: |
|
|
no ja mam zase kolikrat pocit ze ostatni co chodi chlastat o vikendu a vsel jak to vsecko omrdavaj ze maji vetsi vysledky nez ja a to to celkem hrotim ... _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 4:00 pm Předmět: |
|
|
Omg, to jsou zas kecy, "bud chlastej nebo cvic, oboje dohromady nejde"..
A ze jde, at uz mluvim z vlastni zkusenosti (s alkoholem s tykam uz nakej ten patek:)), tak ze zkusenosti svych znamych, mezi kterymi jsou i velmi solidni sportovci, kteri se pohybuji vykonnostne pod hranici CR spicky...
Spis je to o tom, zda tomu clovek dava vsechno a zije v zivote jen pro sport nebo mu jde o to, aby si zacvicil, vyplavil endorfiny a vypadal dobre, pricemz druha varianta je pripad 99 % cvicich. A tam skutecne nevidim zadny problem s alkoholem, jen si to kazdy musi vyvazit tak, aby se mohl napit a mel i nejake vysledky.
edit: jo, jeste si neodpustim jednu poznamku, za 4 roky na vejsce jsem nepotkal nikoho, kdo by nepil a za neco stal:) _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 4:25 pm Předmět: |
|
|
| Darion napsal: | ... kteri se pohybuji vykonnostne pod hranici CR spicky...
edit: jo, jeste si neodpustim jednu poznamku, za 4 roky na vejsce jsem nepotkal nikoho, kdo by nepil a za neco stal:) |
tedka tu lidi zacnou psat ze kdyby nepili tak jsou na spici :D a s tim editem souhlasim, kdo nepije, tak vetsinou ti lidi stojej za prd...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 4:41 pm Předmět: |
|
|
Aha, takže člověk, aby za něco "stál", musí pít. Dobře vy, bavíte mě  .
Abych vám trochu rozšířil obzory, tak sice mnoha lidem alkohol opravdu chutná, ale najdou se i tací, kteří prostě nepijí, nepotřebují to, nechutná jim to, dokáží se bavit i bez toho. Jedno pivko za delší dobu si třeba dají, aby netrhali partu, ale nic víc. Jak tak koukám, tito lidé jsou jaksi utiskováni.
Tvrdá realita je ovšem v tom, že mnoho lidí (každý takové známe) si bez alkoholu nedovede představit zábavu, nedokáží se bavit jinak, než s panákem v ruce, a pak je problém.
Už se těším na tu vlnu odporu :o)
edit: díky *něčemu*, že mi alkohol nechutná, nevyhledávám ho, dokážu žít bez něj a nemusím utrácet zbytečné peníze _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 4:52 pm Předmět: |
|
|
V dnešní době, kdy nikdo nikomu nevěří a lidé jsou si navzájem tak vzdáleni, jak jen to jde, se bez pití alkoholu málokdy dočkáš upřímného slova :) Určitě rád posedím s kamarády v hospodě a rád se seznámím. Seznamování bez alkoholu v krvi je pro mě velmi obtížné. Zase nebuď takový puritán.
|
|
| nahoru |
|
 |
cmtr2©®
|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Aha, takže člověk, aby za něco "stál", musí pít. Dobře vy, bavíte mě .
Abych vám trochu rozšířil obzory, tak sice mnoha lidem alkohol opravdu chutná, ale najdou se i tací, kteří prostě nepijí, nepotřebují to, nechutná jim to, dokáží se bavit i bez toho. Jedno pivko za delší dobu si třeba dají, aby netrhali partu, ale nic víc. Jak tak koukám, tito lidé jsou jaksi utiskováni.
Tvrdá realita je ovšem v tom, že mnoho lidí (každý takové známe) si bez alkoholu nedovede představit zábavu, nedokáží se bavit jinak, než s panákem v ruce, a pak je problém.
edit: díky *něčemu*, že mi alkohol nechutná, nevyhledávám ho, dokážu žít bez něj a nemusím utrácet zbytečné peníze |
Jestli tady někdo někoho utiskuje, tak jsi to ty. Utiskuješ lidi kteří pijí a cvičí + šíříš nepravdy a negativní nálady.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 5:03 pm Předmět: |
|
|
Já jen vyslovil svůj názor na cvičení + pití, žádné utiskování :-)
Radši jdu na trenink, už mě nějak tyhle dohady nebaví. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Aha, takže člověk, aby za něco "stál", musí pít. Dobře vy, bavíte mě .
edit: díky *něčemu*, že mi alkohol nechutná, nevyhledávám ho, dokážu žít bez něj a nemusím utrácet zbytečné peníze |
Nepřekrucuj moje slova, tohle jsem neřek, já pouze konstatoval, že za ty roky, co jsem na VŠ, jsem nepoznal nikoho, kdo by byl abstinent a s kým bych si zároveň rozuměl. Ale možná by bylo přesnější, že jsem nepotkal nikoho, kdo by byl abstinent:D
Dokonce si myslím, že kromě sociálního lubrikantu má alkohol (a konec konců i drogy, ale o těch se teď nebavím) poměrně důležitou antistresovou funkci, protože občas prostě potřebuješ vypnout. Samozřejmě se tohle nedá vztáhnout na všechny studenty, ale ta skupina překvapivě není tak malá. Jasně, někdo to dokáže substituovat třeba kafem, ale těch lidí je sakra málo (a že by závislost na kofeinu byla zrovna lepší než lehkej alkoholismu, tim si taky nejsem jistej)
Nicméně abych se ještě dostal k věci, já rozhodně nikoho neutiskuju a taky si občas hraju na Toma řidiče. Naopak mám spíš zkušenost, že abstinenti bejvaj největší hřebíci v zadnici:) _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
Puritania
|
Zaslal: po říjen 24, 2011 5:42 am Předmět: |
|
|
| Lord_Martas napsal: | ohledne te regenerace je to proste fakt, po posilovani v tele vznikaji kyseliny, ktere se snazi telo zneutralizovat a posleze dostat pryc, jenomze kdyz se vecer ozerete jako prase, tak tomu telo pridavate dalsi kyseliny.
takze podle selskeho rozumu je jasne, ze regenerace je delsi a z meho pohledu vysledek z toho patecniho posilovani nulovy.a to neberu este potaz z dlouhodobeho hlediska...
Jinak ja jsem zastancem bud sport nebo alkohol/koureni. bud jedno nebo druhe. priklanim se k 1.
2Puritania: posiluje 3x tydne, viz 1. post ;-) |
Omlouvám se, asi jsem to nedočetl do konce. Řešil jsem spíš to, že na cvičení 1x týdně se výsledky udělat prostě nedají, pokud cvičí 3x do týdně, tak je to o něčem jiném.
Ohledně toho, jestli je lepší chodit cvičit 1x týdně nebo vůbec, je to snad ze zdravotního hleska jasný a není potřeba to rezebírat.
A co se toho chlastu týká, tak neznám nikoho kdo cvičí a je to úplný abstinent. Já jsem na VŠ chodil do fit 4x týdně a každý druhý víkend na sračky a nepociťoval jsem ani zhoršenou regeneraci (ale je fakt, že vždycky jsem se snažil chlastat až druhý den po tréninku, tzn. v pátek fitko, v sobotu večer chlast).
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po říjen 24, 2011 10:20 am Předmět: |
|
|
| Darion napsal: |
Nepřekrucuj moje slova, tohle jsem neřek, já pouze konstatoval, že za ty roky, co jsem na VŠ, jsem nepoznal nikoho, kdo by byl abstinent a s kým bych si zároveň rozuměl.
|
To víš, abstinenti si s alkáčem moc nerozumí;)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
Zaslal: út říjen 25, 2011 9:48 am Předmět: mam dost |
|
|
Ale ty nebavis mne,
asi to bude tim ze cvicim 3x dele nez ty, ale rozhodne to tak nehrotim jako ty a vypadam 10x lip jako ty, s pivem ci bez piva, jointem ci bez, pro mne je rozhodujici vysledek a muj laxni a tvuj precizni pristup by byl pred zrcadlem ver mi nebo ne, v rozdilu sokujici (s profitem pro mne)
takze hups do studii, pocitani promile a zase sem posli sve foto, s minimem svalu a drzicim tukem.
edit: díky *něčemu*, že mi alkohol nechutná, nevyhledávám ho, dokážu žít bez něj a nemusím utrácet zbytečné peníze | _________________ Winner, winner, chicken dinner ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út říjen 25, 2011 7:09 pm Předmět: Re: mam dost |
|
|
total-magor:
Tvůj nick mluví za vše, k tvému komentu se netřeba vyjadřovat.
Spíš radši napíšu: poď si zaběhat ty "nádhero", a pak si promluvíme, bereš? :o)
btw: nedá mi to, kdybys cvičil (posilovna) 3x déle, bylo by to zhruba 15 let, tak nějak ale budeš starý, to ti moc nevyšlo, i když to zřejmě byla hyperbola.
Běž si radši dát ten svůj
PO: hrudnik zada
ST: nohy, ramena, ruce
PA: hrudnik, zada, nohy
trenink. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|