|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út říjen 25, 2011 5:24 pm Předmět: |
|
|
Asi jo :) A to jeste peclive vybiram, co napsat a co radeji ne a pisu jen ty veci, co povazuji jeste za celkem normalni nebo jen mirne se vychylujici z normalu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st říjen 26, 2011 9:04 am Předmět: |
|
|
26/10 AEROBKA
kolo
120 minut (84,75m, 42,37km/h)
-na fitko jsem se nakonec vykaslal, na 2 hodiny to nema cenu  takze jsem si s radosti dal opet 2 hodinovku na rotopedu, ten spek ze spodnich zad preci musim nejak dostat dolu  Byla to takova prijemna ranni podzimni projizdka :D Od 10. minuty az do konce intervaly, do 30. minuty po 1 minute, od 30. do 120. 2-3 minuty na max HI, 1 minuta o stupen mene ale zase vetsi rychlosti. Celkove dnes myslim vice casu pod HI  a abych drzel tempo, musel jsem se na kazdou minutu poradne soustredit, obcas se uz noham nechtelo, obcas se mne opet chtelo zvracet, zvlast druha hodinovka uz pekne ztezkla a o to vice jsem se musel koncentrovat na tempo, ale bylo to predevsim v hlave. Neskutecnej masakr. Vzhledem k tomu, jak se u toho potim, tohle bych si v posilovne nikdy asi dovolit nemohl  To jak me nekteri znaji jako zpoceneho, to se da rict, ze jsem jeste relativne suchej oproti tomuhle  Zitra uz snad posilovna.
-jinak sachry porad uz skoro tyden na +/- 1000g  a to se jeste drzim, protoze bych zral mnohem vic _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 6:40 am Předmět: |
|
|
To je krize, zase ma byt fitko a zase se mne tam nechce. Nechce jit nekdo se mnou odpoledne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 8:18 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | To je krize, zase ma byt fitko a zase se mne tam nechce. Nechce jit nekdo se mnou odpoledne? |
měls jít včera dopoledne s gurkem =) teď si doma vysekávej spodní záda :D
Naposledy upravil guruhonza dne čt říjen 27, 2011 10:29 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 10:04 am Předmět: |
|
|
gurku  dobre ti tak, to mas za to, ze jsi nepockal na me :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 10:13 am Předmět: |
|
|
27/10 AEROBKA
kolo
120 minut (85,15km, 42,57km/h)
-uz vim, proc se mne nechce chodit do posilovny
-od 10. minuty az do konce intervaly, dnes opet vice casu na max zatez (celkove odhaduji tak pres 80 minut) a i presto PR na ujetou vzdalenost, i kdyz opet jsem se musel cele 2 hodiny maximalne soustredit a prakticky neslo ani na nic myslet  . Zase se mne chvilema chtelo blit, ale za to to stoji  Posledni 4 minuty jsem se hecl a poradne to osolil, kdy jsem mel tepovku po skonceni 240/min, jinak po celou dobu opet tempo, ze jsem plynule nerekl dve slova. Doufam, ze je po tomhle alespon poradne afterburn.
-jinak uvazuji, ze od zitra (mozna  ) nebo proste az se do posilovny dokopu dam nejake full body obden + veslo a ve volnych dnech aerobka, protoze ta me ted bavi jako nikdy. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne čt říjen 27, 2011 12:02 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 10:29 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | ...tepovku po skonceni 240/min... |
to jde? A jestli jo, to jde přežít?
Já jsem se jednou při běhu dostal na nějakých 190/min, což by mělo být dost dost blízko k mojí maximálce a málem to se mnou seklo.. Ty fakt nejseš z tohohle světa
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
RAT

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 11:45 am Předmět: |
|
|
Kurňa, změníš název logu a člověk to pak tady ani nemůže najít prosimtebe  Bóže, jak já ti ty 3 pytle vloček závidím!  Btw. nechtěl bys sem hodit svůj vzorovej jídelák na jeden den? Mě by to fakt hodně zajímalo  Tak z tebe se stává vytrvalec jo? No ještě víc než těm dvěma hodinám v tomhle tempu se divím tomu, jak u toho nemůžeš padnout nudou. Kdyby to bylo někde venku, tak prosím... ale čumět doma na kole dvě hodiny do blba? To je moje noční můra _________________ When you repeat a mistake, it´s not a mistake anymore. It´s a decision...
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 11:51 am Předmět: |
|
|
určitě bere nějaké otupovače mysli..nebo silná vizualizace..uplně vidím jak vali v obýváku horskou prémii pro extra pytel vloček^^
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 11:52 am Předmět: |
|
|
RAT:
To je dost, ze se taky ozves, uz jsem myslel, ze na me uplne se*es
Ja jidelak opravdu nemam, jim hodne spatne, co se nacasovani tyka a take mnozstvi jidla v jednorazovych davkach, ale mam pro to sve duvody a nijak to menit nehodlam, protoze to evidentne funguje.
Jinak co se tyka nudy, tak ta u toho opravdu nehrozi. Mozna to zni, ze prehanim, ale ja mam u toho opravdu uplne prazdnou hlavu a soustredim se jen na to tempo. Obcas nejaka ta myslenka prolitne, ale proste u toho myslet nejde  a uz vubec ne poslouchat hudbu nebo se divat na film, to by me akorat brzdilo :). A navic hodne pomaha to, ze stridam ty intervaly, protoze takto to utika jednou tak rychle nez kdyz jedu porad stejne a opravdu mne ty 2 hodiny neprijdou nijak dlouha doba. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 2:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RAT

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 8:30 pm Předmět: |
|
|
Ae to bych si opravdu nedovolila  Vážně to tu průběžně sleduju, ale mám toho teď moc víš. Však já vím, že nemáš jídelák ani na objem ani na dietu, ale prostě jíš tak, jak ti to chutná. Jen by mě zajímal rozpis za jeden takovej den, co všechno se do tebe vejde  . Dietáře by z toho asi jeblo  . A taky by se tu moh objevit nějakej zajímavej recepis na nějaký oblíbený jídlo a určitě to bude dobrý, protože takovej labužník jako ty by určitě nejed nic špatnýho :)
Mimochodem to tvoje sladkoslaný PJ ve stylu "nemůžu se rozhodnout, tak si dám voboje" mě taky pobavilo
Šílený...prostě šílený...2 hodiny rotoped - přesně takhle si představuju peklo  Mě stačí 45min a jsem otrávená až na půdu. Kdyby sis k těm intervalům aspoň naprogramoval nějaký mp3ky (rychle/pomalu)...mno ale když ti to nevadí... :) _________________ When you repeat a mistake, it´s not a mistake anymore. It´s a decision...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|