|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zeck
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jir.ka
|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 9:34 pm Předmět: |
|
|
proc bys nehub, zkratka musis mit vyssi vydej nez prijem (energetickej). Takze pak zarad 20 min aerobky a poleze to dolu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeck
|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 10:03 pm Předmět: . |
|
|
oukej diky ;) to jsem potreboval slyset
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 11:51 am Předmět: |
|
|
Otázka je, jak dlouho vydržíš jet náročnej fullbody trénink na sníženým přijmu energie...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 2:47 pm Předmět: |
|
|
menší váhy, více opakování k tomu kardio...proč by ne _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 2:51 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | menší váhy, více opakování k tomu kardio...proč by ne |
A já zase doporučuju větší váhy a méně op. kvůli co největšímu zachování svalové hmoty (když chce dietit). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 2:55 pm Předmět: |
|
|
Urcite pro zachovani svalove hmoty jsou lepsi prave tezke vahy, alespon u zakladnich cviku bych daval nejakych 5x5, zbytek doplnky klidne lehce treba i v SS. Pokud full body, tak asi 1 cvik na partii bude stacit a tu intenzitu bych v ramci tydne nejak rozumne cykloval. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 3:32 pm Předmět: |
|
|
Zaklad je jídelniček,pokud nejsi stroj jako Draper _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Doorn
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 4:30 pm Předmět: |
|
|
Mluvim o lepsim udrzeni svalove hmoty nikoliv o rysovani jako takovem. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 6:37 pm Předmět: |
|
|
Dle mě nebude problém, základ je hlídat žrádlo a přísun/výdej.
Já tohle řešil před nějakou dobou a skončil jsem u mixu, který mě hodně baví. Nicméně je trochu problematický co do sladění jídeláku a výdrže, tak jak zmiňuje YUD.
Cvičím třikrát týdně, po, st, pa. Základ jsou nohy, záda, prsa. V pondělí jedu na menší váhy s více opáčkama (12-15), dynamika. Ve středu klasický trenál na cca 8 opáček. V pátek mám před sebou víkend na regeneraci, takže těžká silovka (3-5 opáček). Cviky jsou dřepy, bench (osa či jednoručky), mrtvola, přítahy činky v předklonu, prostě "základní" celotělové cviky. Od každé partie jeden cvik (5-6 sérií). Jeden den akorát přidám ramena, druhej biceps, třetí triceps. Dle pocitu, bo stejně dostanou tyhle části pokouřit během obyč trenálu.
Po tréninku nějakou veselou variantu na HIIT, cca 10-15 minut.
Cvičení je zábavné, ale po pár týdnech jsem čím dál unavenější. Rychlé hubnutí není moje priorita, nicméně pas se lehce zmenšuje zatímco záda, ramena a celkově vršek mohutní. Takže já doporučím tohle.
Pokud bych si měl ale vybrat, zda více opáček nebo právě silovka s méně opakovaníma, jdu do silovky spojené s pořádnou aerobkou. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeck
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 7:12 pm Předmět: |
|
|
No v podstatě jo. Ale spíš je to o tom, že už jsem měl nějaký cvičební kopr, málo času na posilku a tak jsem tam vrazil jen základní cviky.
A svete div se, ono na tom tisíckrát omílaném názoru, že "v jednoduchosti a základu je síla" něco bude.  tohle kdybych si uvědomil před x lety, když jsem se svými pubokamarády začal chodit do fitka (necvičil bych pi*oviny jako milion sérií na bench, incline bench, decline bench, peck deck a rozpažky za jeden trenál), tak jsem mohl vypadat ´plně jinak, než vypadám teď.
Ale neber to jako zázračný trenál, prostě me to jen baví, kluci tady ti každý napíšou zas něco jiného. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeck
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 1:49 pm Předmět: |
|
|
Když už tu byla řeč o fullbody, tak by mě zajímal Váš názor na tenhle trénink. Mohlo by to tak vypadat? Jsem z toho docela jelen
Pondělí
Dřep -nohy
príťahy v předklone -záda
bench rovná -prsa
Tlaky s rovnou tyčí před hlavou -ramena
Roná tyč -biceps
Bradla -triceps
Výpony ve stoji
Trapézy
Středa
Mrtvola -záda -
předkop -nohy
tlaky hore hlavou -prsa
tlaky s rovnou tyčí za hlavou -ramena
EZ -biceps
úzký bench -triceps
+ zápěstí,předloktí
Pátek
Legpress -nohy
príťahy A -záda
tlaky dole hlavou -prsa
motýlek -ramena
scotowka -biceps
lana -triceps _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|