Vyfasoval jsem služební telefon s úplně nahovno foťákem a kamerou, tak jsem požádal ženu ať mi něco pro kontrolu natočí :)
Číselné údaje tam mám jen abych věděl o co šlo - na machrování fakt ne
Btw, doporučí mi někdo free jednoduchý soft na editování videí, abych to mohl alespoň otočit? :)
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
heh jak s tim capne a dole si da jeste pauzu :) Tady na foru je to urcite cool, ale podle me uplne zbytecny, nehlede na to, ze u vetsich vah si takhle capnes jen jednou :))
Těch pauz jsem si všimnul až na videu, při dřepování mi to ani nepřijde..nedělám to naschvál, prostě to je pro mě přirozený. Příště se budu snažit jít hned nahoru.
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
Nácvik trhů z polo + dřepů s činkou na hlavou, 40kg:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
dneska byl se mnou cvičit bratr, tak mi měl aspoň kdo natočit mrtvolu, takže tady je:
- myslim, ze staci uchop tak siroky, ze mas dlane kousek od kolen, 30-40cm mezi obema rukama, mozna trosku vic, dokonce bych i rekl, ze muzes dat kolena vic k sobe
2) Proc nadhmatem?
- pokud nejedes nadhmatem naschval, tak at potahnes vetsi vahy, je lepsi tahat stridavym uchopem a stridat ruku, ktera je v podhmatu/nadhmatu
3) Proc tak male kotouce?
- celkove jedes mrtvoly z hodne nizkeho bodu a kdybys tam mel normalni kotouce, tak se to da prirovnat mrtvole z boxu
Neco z toho treba delas schvalne tak se ptam :) a taky vypada, ze se strasne moc snazis, at je to perfektni :P
1) nevím, úchop jsem nikdy nějak neřešil, tak příště dám užší
2) na nadhmat jsem zvyklej, střídavej jsem nikdy nejel, ale je mi jasný, že při větších vahách budu muset dát střídavej
3) tahám to ze dvacek, větší kotouče už tam nemáme
Mozna, ze ten uchop nemas zas tak siroky, ale pripada mi to aspon z toho uhlu ze ktereho jsi tocil, ruce by podle me mely byt jakoby rovnobezne a na cince svirat pravy uhel. U tebe mi pripada, ze je mas spise do takoveho obraceneho V. Jinak k pohybu zad, moc nevim, sam se snazim drzet rovne, ale na tom videu, co jsem tu dal, si myslim, ze tomu tak moc neni.
A jak muzes videt na videu, Misha ma sice ruce pekne daleko od sebe, ale to je taky tim, ze ma pres ramena tak 5x vic jak normalni cvicici a stale je ma jakoby rovnobezne ty ruce
jj, vím, co myslíš, teď když koukám na ty videa, tak ten úchop je o dost užší, takže příště to tak zkusím. Jinak tady ještě mrtvola se 70 kg točeno z boku, kde jsou vidět lépe ty záda.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru