Freimen - návrat

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Freimen - návrat  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Freimen - návrat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2011 12:37 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

trvo napsal:
ale nie pri cvikoch kde je vysia vaha nutna predsa , ked nieco nezatazujes do 80% maxima urcite s malou vahou neporasties , nepoviem ked sa jedna o zranenia rehabilitacie atd.
cipinek , mysli

ty mysli! Topic "mám o 40 kg hmoty a loje více na stejnou výšku a zvedám vyšší váhy než někdo po 12 týdnech tréninku" je založené o téma vedle

PS: s tou radou o 80 % maxima a jak někdo neporoste je to věřím pokus o žoviální přátelské popichování, nechceš mi věřím udílet rady, že ne

to cipinek: sílu mám poměrně slušnou, viz. o několik stránek zpět, ale nyní po začátku semestru jsem se kvůli vypětí s výukou a začátkem doktorského studia vrátil k fullbody, kde samozřejmě pro rozsah 5x5 apod. se musím pohybovat kolem 70 % intenzity pro procvičení celého těla v každém tréninku
trvo

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2011 8:51 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

asi tak
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
johny c

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2011 10:14 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

citace:
chvíli vyrážíme od redakce na GP PEPA Opava

budeš dělat zas nějakej videoreport?
Freimen

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2011 7:51 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Po 6 hodnách spánku jsem si odpoledne nedokázal večerní trénink vůbec představit, ale nakonec se poměrně vydařil a pěkně jsem trénink odmakal. Ještě mě velice bolela ramena a hlavně tricepsy po minulém těžkém tréninku, tak jsem dal tricepsy méně.

Trénink:

dřep
1x12x60 kg
1x8x80 kg
1x5x90 kg
1x3x100 kg
1x2x110 kg

benchpress
1x10x60 kg
8x5x70 kg

biceps s velkou činkou
1x12x30 kg
1x10x40 kg
1x8x45 kg
1x6x50 kg
1x10x40 kg

francouzský tlak s velkou činkou
1x10x30 kg
4x8x40 kg

výpony ve stoje
1x12x60 kg
3x8x80 kg
Freimen

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 12:17 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Tohle už tímto způsobem dál nejde, v úplynulých týdnech jsem po začátku doktorského studia úplně jiným denním režimem ztratil část síly i hmoty, což ukázal i dnešní trénink, takže jsem koncem týdne přemýšlel, co s tím a mám to již celé vymyšlené, jaký nový cíl si stanovím i cestu, po které se k němu vydám. Objednal jsem si opět i pořádnou zásilku suplementů, protože při tomhle režimu to bohužel při stravě z menzy jinak nepůjde. Včera jsem nemohl jít cvičit jako obvykle, protože jsem měl ráno v ateliéru i večer v posilovně focení kontextových fotografií s Milanem Šádkem do mé knihy.

Trénink:

benchpress
1x15x40 kg
1x12x60 kg
1x8x70 kg
1x4x80 kg
1x2x85 kg
1x2x87,5 kg
3x3x80 kg
1x15x60 kg

mrtvý tah
1x15x40 kg
1x10x60 kg
8x5x75 kg

přítahy velké činky k bradě
1x12x40 kg
1x8x50 kg
1x8x55 kg
1x8x60 kg
1x12x40 kg

upažování s jednoručkami v předklonu
3x10x7 kg

břicho
Freimen

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 6:20 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Silová příprava

Minule jsem naznačil, že podobným způsobem už to nejde praktikovat dále. Nikdy mě nebaví nic dělat napůl a přesto, jak miluji kulturistiku, to může znít tvrdě, ale pro mě jako ektomorfa je lepší nic než trénink bez pořádného jídla a pro mě i bez odpovídajícího cíle. Proto jsem poslední 3 týdny přemýšlel, na jakou cestu se nyní vydám a odpověď je jasná - začnu pořádnou silovou přípravu! Venku je již na mé vyrýsování pořádná zima, navíc jsem po 4 týdnech doktorského studia sílu ztratil a trochu i pohubnul (hmotnost nyní 78,5 kg). Čili můj cíl je následující:

Trojboj 450 kg a nabrání dalších 7 kg hmoty na 85 kg

Ačkoliv sice netuším, jaký čas mi to zabere, jelikož mám pochopitelně méně zkušeností s ryze silovou přípravou než s čistým nabíráním co největšího množství svalové hmoty, nechci si dávat konkrétní datum. Chci se do toho ale pořádně opřít a musel jsem tedy přemýšlet, co oproti předešlým týdnům změnit, abych vše zvládal najednou, protože zejména na jídlo nemám vůbec čas. Ráno rychlé vstávání, to jsem vždy stažený a dostanu do sebe max. kafe a croassaint/vločky+actimel a pak nemám absolutně chuť jíst až do oběda na fakultě v menze, pak odpolední část výuky apod. a domů dojedu na 7, kdy většinou večeře opět v menze, pokud jdu teprve na trénink, tak plechovka tuňáka. Někoho by sice mohlo napadnout, proč si jídlo neberu více, že na fakultě je čas, ale není tomu tak. Dnes jsem podepsal pracovní smlouvu a jsem odborný asistent a k tomu mé doktorské studium, čili výuka studentů, vedení diplomek, příprava příspěvků na konference atd. a jako cholerik posedlý prací mám zkrátka stažený žaludek a nemám hlad a prostě nebudu nosit na fakultu smradlavé krabičky. Proto bylo na této stravě po menzách nutné sáhnout opět po 3 měsících po té nejkvalitnější doplňkové výživě a tak jsem si pořádně objednal:

Udělám to vždy tak, že si na fakultu budu brát jen do petlahve s širším ústím protein Long + gainer GoPro 30 (což Extrifit umožňuje, že se to rozmíchá jen samotné po nalití vody a nemusím do aktovky tahat shaker), které si dám ve dvou dávkách přes den na fakultě místo svačin a k tomu vždy v tréninkový a potréninkový den tyčinku Hydro, abych tu fakultní stravu pořádně obohatil. Dále jsem si klasicky objednal WPC 80 před a po tréninku, k tomu také kreatin na sílu vždy okolo tréninku. Také jsem chtěl samozřejmě i multivitamín a hlavně kloubní výživu, několik posledních týdnů mě bolí levý hamstring a cvaká levé koleno, tak to doufám zmizí, když chci nyní tělo zatěžovat ještě mnohem více.

Současné maximální silové výkony z posledních tréninků jsou bench - 90, dřep - 110, mrtvý tah - odhad 110, budu zkoušet až dnes. Takže je kus práce přede mnou, to mám ale rád

Naposledy upravil Freimen dne út listopad 01, 2011 8:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Turakam

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pekný plán, určite budem sledovať pokroky
Freimen

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 8:33 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Dnes jsem dojel třetí silový trénink a síla skutečně nízká, budu používat tento druh tréninku, až se najím nebo příště to rozepíšu více, uvítám případně i fundované rady okolo silového tréninku, přece jen mám nesrovnatelně větší zkušenosti s kulturistikou než s ryzím budováním síly v základních cvicích. Ale nějak přirozeně mě napadlo použít styl tréninku, kdy použiji na jeden základní cvik vysokou intenzitu, další cvik střední intenzitu s vysokým objemem a třetí cvik vůbec, další trénink to samé jen posunuté o základní cvik. PS: vím, že to pár lidí naštve, ale po cca 6-8 týdnech teď dělám opět zápis s GoPro v puse to je lahoda

Trojboj: 310 kg (90 + 110 + 110)

Trénink:

mrtvý tah
1x12x40 kg
1x10x60 kg
1x5x80 kg
1x3x90 kg
1x2x100 kg
1x2x110 kg
3x3x90 kg

dřep
1x15x40 kg
1x12x60 kg
8x4x80 kg

benchpress úzkých úchopem
1x15x50 kg
1x12x60 kg
3x8x65 kg

biceps s velkou činkou ve stoje
1x12x30 kg
1x8x40 kg
1x8x45 kg
1x8x40 kg

výpony ve stoje
1x12x60 kg
3x8x80 kg
kubaz

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslim si, ze presne takovato změna přinese nové výsledky
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no na to, že si ještě před měsícem a půl měl těch 450kg v součtu tak to šlo hodně rychle doprčič
Turakam

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to si sa kde dočítal, že mal 450 nedávno, hm?
papaya

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freii, přeji ti ať síla roste, log budu sledovat, protože v brzké době se budu chtít ubírat stejným směrem
Co se GoPro týče - pro mě zatím nejchutnější gainer, co jsem kdy měl (čokoláda )
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 9:25 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
trojboj mám 450 kg na váhu 80 kg 115 + 175 + 160 (4 opakování, dřep jsem nikdy nedělal na max), ale teď to bylo na max, však je tam o 10 kg více než před 5 dny :)

Turakam

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to bolo v čase ked mal vrcholnú formu v čase súťaženie, nie teraz, či?
Freimen

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 9:33 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Freimen napsal:
trojboj mám 450 kg na váhu 80 kg 115 + 175 + 160 (4 opakování, dřep jsem nikdy nedělal na max), ale teď to bylo na max, však je tam o 10 kg více než před 5 dny :)

teď mi vysvětli, když už jsi tak iniciativní a nalezneš někde z kontextu vytržený příspěvek, proč si nedáš tu práci si přečíst tady v mém logu, kolik jsem cvičil každý jednotlivý trénink od mého návratu ke cvičení

Ta věta, kterou jsi našel, je můj maximální trojboj z roku 2007 z přípravy na mistrovství ČR s váhou do 80 kg, je to můj osobní rekord na maximální silové výkony. Od té doby jsem nikdy takové síly nedosáhl, nejblíže jsem byl v létě 2009, kdy jsem měl 85 kg a parádní formu, ale tam byly dřepy tuším také jen do 140 a mrtvola někde 160, čili trojboj 450 kg jsem neudělal dobré 4 roky zpět.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Freimen - návrat Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: