Přidám jednu prasoformu, abych trošku začal řešit kvalitnější jídlo.
jasneee, tohle je fakt radna prasoforma.. se chystas na prehlidkovy mola nebo co?
Na mě, ektomorfa, ano. Podívej se na průměrný český basketbalisty. Na mola se nechystám , ale sere mě ta váha u výskoku...no, aspoň, že na rychlost to vliv nemá.
Na fotce už je jenom 96kg, před pár dnama tam bylo ještě 98kg. Ono se to teď trochu zas s trénikama basketu vytříbí.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Kolik jsi mel maxko na DL 5x5? Nebylo to nedavno nahodou 200 nebo si to pletu?
jinak co neveho v BG, jsem tam tak dlouho nebyl a kdovi kdy zacnu cvicit
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Kolik jsi mel maxko na DL 5x5? Nebylo to nedavno nahodou 200 nebo si to pletu?
Maxko 5x5 jsem měl 165kg a to jsem zatáhl 1x200, ale bylo to s kotoučema o průměru 15tek.
Letos jsem si ještě 5x5x165 nedal, ale už tam bylo 3x200, 5x185, ale s 20kama. Koukám, že vlastně dneska 4x5x160 je vyrovnanej PR z letoška a je tam rezerva. 5x5x200 si učitě pleteš, kdybych dal toto, tak bych zatáhl tak 1x240-250 a to se mi ještě nepodařilo. :- (
Na tenhle cyklík (2 metry) mám naplánovaný dl: 5x5x175, dosed: 5x5x175, bp: 5x5x120, powerclean 5x5x95. Mělo by to být reálný, ne jako u Madcowa .
Pak asi nějaký 3ky na peak nebo něco podle unavenosti, ale hlavně zas musím začít žrát.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Akorát v šatně jsem potkal někoho, koho bych tam dlouho nečekal, jinak vše při starým.
Asi nekdo slavnej ze? Hmm se mas.... ale nechci byt zvedavej, protoze to neni hezka vlastnost, tak to ani nepis
A abych nebyl OT, tak u te mrtvoly mas podle me na vic nez na 5x5x175kg a 5x5x120kg na BP to je u tebe jasna vec. (5x130kg uz taky bylo ne v jedne serii nebo ne? ) I kdyz zase ty treninky basketu ti asi budou trochu brat energii do posilovani. .
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Včera basket. Síly a dynamiky v nohách dost, ale byla lennost běhat. :-) Bohužel se mi po prázdninách ještě nepodařilo zasmečovat, ale chybělo málo. Kdybych se nesnažil dávat rány, ale šel na to technicky, tak by se to mělo podařit. Před koncem tréninku sekyra od soupeře do malíčku, dneska dlaha se zlomeninou. Nasrat, to omezuje skoro všechny moje cviky v posilce, a přitom je to taková malá ptákovinka.
Bude to cca na 4-6 týdnů. Jediný, co asi budu moct cvičit, bude trošku spodek, ale ještě nevím jak a na basketu tak možná techniku jednou rukou, takže možná ani nebudu psát log a nejvíc mě sere, že zas spadne síla vrchu.
2guru: na jaře to mohlo být od 90-95kg, záleží na tom, kdy. Ale když se třeba podívám na mýho oblíbenýho Derricka Rose, tak ten měří 191cm a váží 86kg.
2draper: já si právě radši nechávám menší rezervy, abych nebyl nasranej, že není síla.
Achjo, tohle naštve = ( Navíc jsem se těšil, že si s tebou v BG někd zatrénuju...
Snad budeš moct aspoň basketbalovat, protože bez něj by to bylo asi pěkně naprt... a posilování zas takovej problém nebude. Já si při dietě zkurvil rameno (nebo spíš trapéz) a přes měsíc jsem nemohl cvičit žádný tlaky a i tahový cviky díky tomu byly maličko bolestivý. Síla šla sice dolů, ale po dvou měsících cvičení - i přes dietu - to bylo všechno zpátky.
Nakonec ti tahle lehčí přestávka určitě k něčemu pomůže a to třeba na tom spodku.
Vitej mezi kryply :) Ne nebudu si delat srandu, vim, jak te to asi stve a mrzi me to. Pokud budes do posilky chodit, tak cvic, co muzes a alespon zaradis nejake cviky, ktere jsi u 100 let necvicil a tech je vetsina :)
fsq + bp 10x50 + 10x40
10x60 + 10x50
10x70 + 10x60
10x80 + 10x70
6x90 + 10x80
6x90 + 10x80
5x90 + 8x80
Tak, tohle je asi moje současný maximum, takže bída.
U fsq špatná mobilita + se budu muset hodně soustředit na rovný záda.
U bp už mě přestává limitovat zápěstí, takže to snad půjde do nějakých (z mýho pohledu) lepších vah.
rdl 10/ 50 - 50 - 60 - 60 - 70
Po hodně letech, opět špatná mobilita, zkrácený hamy + jsem si připadal jako v gay baru, protože na mě čuměli snad všichni borci, co tam byli.
spodní kladka 8/ 60 - 65 - 75 - 80 - 85
sedlehy + hyperextenze 20 + 10 (+0kg)
20 + 10 (+5kg)
20 + 10 (+10kg)
Chtěl jsem toho dát víc, ale došla šťáva, takže domů.
Zkus si na nem dat pul hodiny na 230W a budes rad, ze zijes Btw dnes jsem koukal, ze to druhe je rozbite, cos s nim zase udelal? :) A na ten muj "shit" mne teda nelez, kdyz se ti nelibi, i kdyz ted ho asi nejakou dobu nebudu potrebovat
Zkus si na nem dat pul hodiny na 230W a budes rad, ze zijes Btw dnes jsem koukal, ze to druhe je rozbite, cos s nim zase udelal? :) A na ten muj "shit" mne teda nelez, kdyz se ti nelibi, i kdyz ted ho asi nejakou dobu nebudu potrebovat
Já neříkám, že se na něm dají dosahovat lepší výkony.
Jenom mně vadí, že jsem zvyklej zabrat nohama, pak to dotáhnout zádama, jenže tady to musím udělat zaráz, protože když zaberu nohama, tak jsem na konci a zádama zaberu do prázdna...
No, doufám, že ho brzy dají dohromady.
Btw, když jsem ho viděl rozložený, hned jsem si vzpomněl na tebe a říkal jsem si, proč jen ten kluk teď tráví tolik času doma na rotopedu, že by měl v BG nějakej průser?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru