_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
nesmie klesnúť, ale stále plynule stúpať nahor pri ťahu.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
- Nesmíš tahat po stehnech (což ty děláš brutálně)
-V horní pozici musíš mít úplně propnutý kolena (přes dlouhý kalhoty to je špatně vidět, ale vypadá to že je určitě propnutý nemáš)
-nesmíš činku pustit, můžeš s ní třískout, ale musíš jí furt držet.....ale to není tvůj případ
Ale to jsou soutěžní pravidla pwl, pro stronga je to v podstatě k ničemu
Počkej, jako že se vůbec nesmí dotýkat stehen? Takže jako můžu hoblovat o holeně, ale jak to přejde kolena, tak se nesmí dotýkat vůbec?
Kolena občas úplně propnutý nemam, to je pravda, ale to by mi asi tolik problém nedělalo. No zatim je mi to k prdu, ale dobrý vědět a taky si na to trochu zkusim dávat pozor, protože bych si rád někdy zkusil RAW soutěž, jestli někdy ještě bude.
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
S tema stehnama to take nechapu. Myslel jsem, ze je to v poradku. Od doby, co jsem se to nacil tahat po jako by sobe cili i po stehnech jsem se celkem vyrazne zlepsil.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
- Nesmíš tahat po stehnech (což ty děláš brutálně)
-V horní pozici musíš mít úplně propnutý kolena (přes dlouhý kalhoty to je špatně vidět, ale vypadá to že je určitě propnutý nemáš)
-nesmíš činku pustit, můžeš s ní třískout, ale musíš jí furt držet.....ale to není tvůj případ
Ale to jsou soutěžní pravidla pwl, pro stronga je to v podstatě k ničemu
Počkej, jako že se vůbec nesmí dotýkat stehen? Takže jako můžu hoblovat o holeně, ale jak to přejde kolena, tak se nesmí dotýkat vůbec?
Kolena občas úplně propnutý nemam, to je pravda, ale to by mi asi tolik problém nedělalo. No zatim je mi to k prdu, ale dobrý vědět a taky si na to trochu zkusim dávat pozor, protože bych si rád někdy zkusil RAW soutěž, jestli někdy ještě bude.
Stehen se dotýkat smí, to by ani jinak nešlo, ale stehna musíš mít kolmo vůči podlaze aby sis to nezlechčoval.....
Ty při dotahu vždycky jakoby znova trochu pokrčíš kolena (někdy to vypadá i jako pokles) a tím že deš kolenama dolů tak dáš stehna hodně šikmo a taháš to po nich... snad to chápeš.....
S tema stehnama to take nechapu. Myslel jsem, ze je to v poradku. Od doby, co jsem se to nacil tahat po jako by sobe cili i po stehnech jsem se celkem vyrazne zlepsil.
no to je přesně to co nesmíš, protože právě tím si to ulehčuješ.....
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
a to je právě ten podfuck Dostaneš se pod činku, položíš na stehna a znovu to nadzvedneš jako při dotahu v kleci od kolen. Proto si myslím že dotahy z výšky nad kolenama nemaj moc smysl, protože to je fakt úplně jiná dráha zdvihu než u tahu ze země a dovolí to jet mnohem vyšší váhu. U mě je rozdíl dobrých 20-30 kg, ale takhle to rvát prostě nebudu protože si to pak nechci kazit na soutěži. Musí to být prostě krásně plynulý a jen jet po stehnech a ne si to na ně položit. Příklad krásný techniky jednoho neznámého polehouna...
Jinak Morico, koukal jsem teď na pár starších videí a beru zpět. Tohle už je opravdu pěkná technika v Tvým případě.
Teď jsem jen pro ukázku nahrál třetí pokus našeho Honzy Vachulky z ligy družstev, kdy se neuhlídal a vyrval to podobným způsobem. Vím že na těch strongmanech je to úplně fuk a uznává se tam snad všechno, ale v trojboji to jen tak vošulit nejde.
Jediný, čemu Draper říká tahat po stehnech, znamená to, že má osu u těla, tam kde má být, aby s činkou nepřepadával dopředu.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
a to je právě ten podfuck Dostaneš se pod činku, položíš na stehna a znovu to nadzvedneš jako při dotahu v kleci od kolen. Proto si myslím že dotahy z výšky nad kolenama nemaj moc smysl, protože to je fakt úplně jiná dráha zdvihu než u tahu ze země a dovolí to jet mnohem vyšší váhu. U mě je rozdíl dobrých 20-30 kg, ale takhle to rvát prostě nebudu protože si to pak nechci kazit na soutěži. Musí to být prostě krásně plynulý a jen jet po stehnech a ne si to na ně položit. Příklad krásný techniky jednoho neznámého polehouna...
Jinak Morico, koukal jsem teď na pár starších videí a beru zpět. Tohle už je opravdu pěkná technika v Tvým případě.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Vsak v poradku. Ja jsem se divil, ze tahani po stehnech je spatne, protoze to tak taham, pritom jsem mel na mysli asi trochu jine tahani nez ja na videu Jana Vachulky, nacez madball spravne reagoval videem.
Jenže cizo měl v ten den podle mě v nádrži tak 320kg, takže to pro něj byla submaximální váha a to se nepočítá :D Jinak technika samozřejmě perfektní a pro mě nepochopitelný, jak může takhle čistě dotáhnout 300kg.
Pokud jsem to všechno dobře pochopil, tak prostě jednak musí plynule bez poklesnutí stoupat činka a jednak nesmí "poklesnout" ani nohy a musí se taky plynule narovnávat, ne?
Pár starších videí..., to si ale neviděl videa cca tak rok starý, tam jsem ještě s mnohem větším kočičákem zůstal trčet ke konci dotahu a začal jsem tancovat břišní tanec až jsem to nějakým způsobem vyrval nahoru
Budeš mi muset dát nějaký školení soutěžní techniky, ale stejně to při dalším tréninku nejspíš vyrvu takhle, protože prostě můj tajnej plán je takhle vystehnovat 300kg a když bych pak šel na soutěž, tak si dam hold 280 aby to bylo pěkný no :DD
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru