fullbody+hubnuti

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - fullbody+hubnuti  Úvodní stránka -> Trénink -> fullbody+hubnuti
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cmtr2©®

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2011 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

01Smajdalf: Mohlo by to tak nějak vypadat, jen motýlek je cvik primárně na prsa. Dej si tam třeba nějaké upažování, 2 tlakové cviky na ramena už tam totiž máš.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bombay

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2011 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedna z mnoha variant.
Úplně bez problémů, ono hlavní bude poskládat smysluplně zátěž a opakování, at se nepřecvičíš. Takže na to najeď a uvidíš po pár týdnech.
madball

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2011 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cmtr2©® a Bombay, oprvadu si myslíte, že je to tak OK?

Tady je výpis partií podle cviků, který budou primárně zabírat. Nějaký dysbalance a přetěžování tam nevidíte?

Pondělí
kvadry + hamy + prdel
laty + vzpřimovače + biceps + zadní delty
prsa + triceps + přední delty
triceps + přední delty
biceps
triceps + přední delty + prsa
lýtka
trapézy

Středa
skoro celý tělo
kvadry
triceps + delty
biceps
triceps + přední delty
předloktí

Pátek
kvadry + hamy + prdel
laty + vzpřimovače + biceps + zadní delty
prsa + přední delty
biceps
triceps
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Reprotek

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2011 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ze by predni delty byly pretezovany vice nez zadni?
podivej pondeli
-predni 3x
-zadni 1x

Streda
-Predni 3x
-Zadni skoro nula

Patek
-predni 2x
-zadni 1x
madball

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2011 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proti tomu základu zas až tak nic nemám, ikdyž pro sebe bych si to posládal jinak, ale ty doplňky.
3xtýdně ještě znova ramena, triceps, biceps, partie, který dostávají zabrat u základních cviků, a když se podívám na poměr vršek vs spodek nebo ruce vs záda, tak je to špatně. Určitě bych aspoň přidal břicho, jako kompenzaci pro spodní záda. Ale u toho doufám, že tam bude, jen ho nepíše...
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2011 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Proti tomu základu zas až tak nic nemám, ikdyž pro sebe bych si to posládal jinak, ale ty doplňky.
3xtýdně ještě znova ramena, triceps, biceps, partie, který dostávají zabrat u základních cviků, a když se podívám na poměr vršek vs spodek nebo ruce vs záda, tak je to špatně. Určitě bych aspoň přidal břicho, jako kompenzaci pro spodní záda. Ale u toho doufám, že tam bude, jen ho nepíše...

Tak mi nějaký trénink sepiš, nebo já nevim Břicho minimálně 1x týdně cvičím. Od zitřka už bych fullbody chtěl zařadit.
madball

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2011 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ona je spousta možností, jak to kombinovat, spíš jde o to, co tě baví, proč chceš cvičit, jak máš zvládnutou techniku cviků.
Doplňkový cviky jsou opravdu jen doplňky, tzn. bic. zdvih nebo tlaky na ramena nemusíš cpát do každýho tréninku, protože tyto partie dostanout zabrat i při základních cvicích.
cmtr2©®

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2011 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="madball"]Ona je spousta možností, jak to kombinovat, spíš jde o to, co tě baví, proč chceš cvičit, jak máš zvládnutou techniku cviků.

Tak v čem je teda ten hlavní problém? Proč by nemohl cvičit tak, jak si to napsal? Si udělá stejně za 3-4 měsíce zase jiný trénink, jestli u toho cvičení vůbec vydrží.
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2011 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Ona je spousta možností, jak to kombinovat, spíš jde o to, co tě baví, proč chceš cvičit, jak máš zvládnutou techniku cviků.
Doplňkový cviky jsou opravdu jen doplňky, tzn. bic. zdvih nebo tlaky na ramena nemusíš cpát do každýho tréninku, protože tyto partie dostanout zabrat i při základních cvicích.

Cviky mě baví už všechny, technika už je taky parádni, protože už chvilku cvičím. Tak co kdy bych jel ve středu ty doplňky s lehčí váhou a dbal na procítění a techniku ?
madball

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2011 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="cmtr2©®"]
madball napsal:

Tak v čem je teda ten hlavní problém? Proč by nemohl cvičit tak, jak si to napsal? Si udělá stejně za 3-4 měsíce zase jiný trénink, jestli u toho cvičení vůbec vydrží.

Cvičit tak určitě může.
Ale nevidím žádnej důvod, proč přetěžovat ramena, primárně přední delty.
Vůbec nevidím důvod, proč dávat větší objem tréninku rukám na úkor zad nebo noh.
Když budu mít ve fullbody nějakej tlakovej cvik na vrch těla jako bench, tak bych do stejnýho tréninku dal už jen něco na zadní delty nebo rotátory apod., ne další tlakovej cvik na ramena, pokud ano, tak jen opravdu lehce, což tam taky není napsaný.
Ve středu se mi moc nelíbí, že jsou jen předkopy. Vím, že u mrtvoly se zapojují i nohy, ale lepší varianta z mýho pohledu by byla třeba čelní dřep (což se dá poažovat za lehčí dřep, ale spíš jen kvůli váze, než nročnosti), pak mrtvola, pak buď tlaky na prsa nebo na ramena.
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2011 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čelní dřepy bych rád jezdil, ale nemáme stojan na dřepy, takže je jezdím na mulťáku. Tak že co stým tréningem? Čeho mám ubrat, nebo přidat?
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2011 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co třeba takhle?

Pondělí
Dřep -nohy
príťahy v předklone -záda
bench rovná -prsa
Tlaky s rovnou tyčí před hlavou -ramena
Bradla -triceps
Rovná tyč -biceps
Výpony ve stoji
Trapézy
břicho

Středa
Mrtvola -záda -
předkop -nohy
zakop -nohy
tlaky hore hlavou -prsa
úzký bench -triceps
+ zápěstí,předloktí

Pátek
Legpress -nohy
príťahy A -záda
tlaky dole hlavou -prsa
tlaky s rovnou tyčí za hlavou -ramena
EZ -biceps
lana -triceps
břicho
blazen

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2011 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nepochopil jsi vůbec nic, pořád tam máš 2x týdně military press... a furt tam nevidím žádný cvik (aspoň doplňkově) na střední a zadní delty (mezilopatky možná nechtěně cvičíš spolu s trapézama )... ale jestli je ti to jedno, tak si cvič klidně co chceš
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2011 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
nepochopil jsi vůbec nic, pořád tam máš 2x týdně military press... a furt tam nevidím žádný cvik (aspoň doplňkově) na střední a zadní delty (mezilopatky možná nechtěně cvičíš spolu s trapézama )... ale jestli je ti to jedno, tak si cvič klidně co chceš

Tým si mi teda moc nepomoh
Edit: kdyby mi to bylo jedno, tak to asi neřeším. Tak jaké cviky mám dát na ty zadní a střední delty?
madball

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2011 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechápu majitele posiloven, co koupí multipress a nemají stojan nebo klec na dřepy.

Když nemáte stojan, můžeš zkusit bulharský dřepy s JČ, aby tam byl aspoň nějakej cvik s volnou váhou na nohy.
3 základní cviky v jednom tréninku bohatě stačí, pokud se teda člověk nefláká. Doplňkový cviky volit spíš izolovaný. Místo těch ruk pořád dokola dej radši třeba zákop+předkop. Ramena taky zredukovat, dostávají zabrat u tlaků i tahů. Přidat cviky na střed těla.
Nemusíš mít nutně a, b, c tréninky, stačí klidně a, b nebo jen a a hrát s s intenzitama a objemem.
Mně osobně se třeba celkem osvědčilo střídání silovějšího a dynamičtějšího tréninku, něco ve stylu WSB, ale podle sebe. Ale já cvičím prioritně kvůli zlepšení výkonů.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - fullbody+hubnuti Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: