Ten yoke jsem jel předchozí série bez pásku a příště už pudu asi všechno, záda u toho téměř necítim, takže by to mělo bejt v klidu.
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Band "slingshot" CG Benchpress :purple-small band
☞ 5x40kg
☞ 5x57.5kg
☞ 5x72.5kg
☞ 3x87.5g
☞ 5x107.5kg
☞ 3x122.5kg
☞ 3x137.5kg - PR (bandáže zápěstí) ... poslední opak dost těžký, nicméně možná bych i to 4tý vytlačil
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Mrtvý tah:
☞ 5x65kg
☞ 5x80kg
☞ 5x92.5kg
☞ 5x115g
☞ 3x137.5kg
☞ 5x172.5kg
☞ 3x195kg - super easy
☞ 2x217.5kg - PR (pásek) . B I G M O T H A F O K I N P R :D ... odteď road to 500lbs (227kg) deadlift !
Farmers Walk: madla 30mm, výška 45cm
☞ 92.5kg ~ 6m
☞ 102.5kg ~ 6m
☞ 102.5kg ~ 6m
vše no belt, vždy 1 položení místo otočky, úchop bez problémů ... budu si muset příště vzít s sebou nějaký oblečení na převlečení ... po tahach jsem byl totál durch, takže jsem nechtěl radši tak mokrej ven, přece jenom už je tam jenom pár stupňů
Band Pullthroughs: (red-mini)
☞ 10x
☞ 10x
☞ 10x
Mohamedány s bandem: (green-medium)
☞ max
☞ max
☞ max
moc pěkný silově =) ale technika zas horší, než dřív....
Jinak ... pustil sem video, překlikl vedle a lekl sem se, když sem tě slyšel křičet :D (spoil alert?:D)
Dík :) .. trochu sem zas ujel technicky, no : (, ale když nebudu počítat ty dotahy po stehnech, tak je pořád lepší než to bylo dřív, navíc tohle bylo fakt dost na krev, nicméně prostor pro zlepšení tam je ... plánuju časem dokoupit sadu bandů a pojedu asi reverse band deadlifty, abych pořádně zatížil ten dotah ...
... no a dneska jsem zas hulákal no :D když ono to fakt pomůže, alespoň jako placebo :)
A zase ten Manowar, mal by som oprasit stare mp3ky!
Ppci vykon a mas pri tom riadny drive
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Kdysi jsem taky bojoval s dotahem a nejvic se mi osvedcili chodit dotahy z urovne mirne pod koleny s cca 80 % vahy nez co jsem daval ze zeme. Chodil jsem vetsinou 3x5 opak. po treniku lehky mrtvoly, ale vse s durazem na poradny zatazeni lopatek pri kazdem opacku. Vubec jakykoliv cvik n trapez si myslim je klicem k dobremu dotahu. Zkus to.;-)
Kdysi jsem taky bojoval s dotahem a nejvic se mi osvedcili chodit dotahy z urovne mirne pod koleny s cca 80 % vahy nez co jsem daval ze zeme. Chodil jsem vetsinou 3x5 opak. po treniku lehky mrtvoly, ale vse s durazem na poradny zatazeni lopatek pri kazdem opacku. Vubec jakykoliv cvik n trapez si myslim je klicem k dobremu dotahu. Zkus to.;-)
Dík za tip, asi to vyzkousim :) Pekne 80% lehoucce a dbat na ty lopatky!
pořád se tě snažím nahánět, ale nemám na to
včera 2x6x155kg + 2x6x160kg (s bandama) a už totální krev a zase moje tradiční pauzy mezi opáčkama (video mám v logu)
Ty to tam sázíš jako hovno a ještě to vypadá na luxusní rezervu
Podle mě bys teď dal 200kg jako nic
A zase ten Manowar, mal by som oprasit stare mp3ky!
Ppci vykon a mas pri tom riadny drive
No jo, Manowar, sem si na tebe vzpomněl když jsem si říkal jakej song si pustim, takže Manowar byla opět jasná volba :) ... Co znamena to ppci vykon?? Já to googloval a našel jsem jenom "tak to je hodně ppci", nebo "toto su ppci graffity" takže vim prd :D
pořád se tě snažím nahánět, ale nemám na to
včera 2x6x155kg + 2x6x160kg (s bandama) a už totální krev a zase moje tradiční pauzy mezi opáčkama (video mám v logu)
Ty to tam sázíš jako hovno a ještě to vypadá na luxusní rezervu
Podle mě bys teď dal 200kg jako nic
Dík! Koukal jsem na ty tvoje dřepy a ta hloubka je naprosto luxusní! Pauzy mezi opáčkama bych neřešil, 6x si to dal, tak co. 200kg bych jako nic asi nedal, ale do konce roku bych to možná zkusit moh, uvidíme, teď si dam cyklus s čelním dřepem, chtěl dát 150kg no belt.
Warm-Up :
◇ švihadlo
◇ krátký statický a dynamický strečink
Log Lift : 1x clean + press
☞ 5x40kg
☞ 5x50kg
☞ 3x60kg
☞ 5x75kg
☞ 3x85kg
☞ 2x95kg - PR (pásek) - pocitově to nebylo těžký, ale od tý doby, co jsem zařadil disciplíny, hlavně yoke, farmers atd. tak se nohy ještě nějak neadaptovaly a tim pádem z nich nešel skoro žádnej drive, jinak bych to viděl na 4-5 opáček určitě;
Dřep v předu : no belt, ass to grass
☞ 5x20kg
☞ 5x50kg
☞ 5x62.5kg
☞ 3x75g
☞ 5x82.5kg
☞ 5x95kg
☞ 7x107.5kg - PR .. 1-2 opáčka v rezervě
Atlas stones přes 120cm tyč :
☞ 1x100kg
☞ 1x100kg
☞ 1x100kg
☞ 1x100kg
- ten atlas je tak hladkej, že to prostě klouže jako prase, chtěl jsem jet 3-4x2opak., ale prostě první mi vysílí "úchop" natolik, že na druhý už to neudržim a prokluzuje mi to v rukou, takže budu muset pořídit vosk ... další věc je, že mam vždycky po atlasech odřený bradavky :D a to mam dvě vrstvy oblečení ... máte někdo podobnou zkušenost - řešení?
Lever side bend (20kg tyč) :
☞ 7x na obě strany
☞ 7x na obě strany
☞ 7x na obě strany
Strečing
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru