|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dave9
|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 2:51 pm Předmět: Názor na sestavený Fullbody |
|
|
Rozhodl jsem se cvičit Fullbody trénink, který jsem si pomocí několika článku sestavil takto a žádam vás o radu zda by nechtělo ještě něco upravit. Cvičil bych 3-4 série na +-10 opakování. Námětem mi byl už sestavený trénink na bodybuilding.com (nemohu zasílat odkazy, jsem tu nový)
Je mi ale u tohoto tréninku divné, že bych měl cvičit třeba na biceps stejný počet cviků jako na nohy či záda, prsa. A proto se obracím na vás zda je to tak správně.
1. Den: hrudník, ramena, záda, biceps, triceps,břicho, nohy
bench, velká činka za hlavou, kladka-široký úchop, zvedání velká činka, bench-úzký úchop, spodní břicho, přednožování + lýtka ve stoje
2. Den: nohy, záda, břicho, ramena, hrudník, biceps, triceps
dřepy, veslování, břicho, přítahy VČ k bradě, rozpažování, zvedání jednoruček ve stoje, stahování kladky
3. Den: záda, hrudník, nohy, triceps, biceps, ramena, břicho
mrtvý tah, tlaky jedno-ručkami hlavou nahoru, zanožování, tricepsový tah za hlavou, scotova lavice- velká činka, rozpažování na laviččce v leže (břichem dolů), břicho[/b]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Samec

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 3:52 pm Předmět: |
|
|
Pokud někdo náhodou neví jaké fullbody si má sestavit/popřípadě potřebuje poradit, ... posílám zde pro inspiraci své fullbody u kterého jsem ze startu nabral kila.
PONDĚLÍ A/
dřep 5s
bench 5s
přítahy v předklonu vč 4s
ez ve stoje 4s
výpony v sedě 4s
břicho 4s
STŘEDA A/
mt 5s
tlaky jč hlavou nahoru 4s
předkopávání/zakopávání 3+3s
military press 4s
jč ve stoje 4s
bradla 4s
PÁTEK A/
hacken dřep 5s
bench hlavou dolu 5s
vrchní kladka 4s
výpony ve stoje 3s
přítahy vč k bradě 4s
francouzák v leže s ez 4s
břicho 3s
============================================
PONDĚLÍ B/
dřep 5s
bench 5s
přítahy v předklonu vč 4s
vč ve stoje 4s
výpony v sedě 4s
břicho 4s
STŘEDA B/
mt 5s
tlaky jč hlavou nahoru 4s
předkopávání/zakopávání 3+3s
tlaky jč v sedě 4s
jč v sedě 4s
úzký bench 4s
PÁTEK B/
legpress 5s
bench hlavou dolu 5s
shyby široký úchop 4s
výpony hacken 3s
upažování 4s
bradla 4s
břicho 3s
|
|
| nahoru |
|
 |
salli123
|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 4:40 pm Předmět: |
|
|
začínaš cvičiť či si už cvičil ??
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave9
|
|
| nahoru |
|
 |
salli123
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 7:51 am Předmět: |
|
|
tak sa potom niekde stala chyba
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červenec 30, 2011 8:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave9
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: st listopad 02, 2011 9:07 am Předmět: |
|
|
mám dotaz, chodím cvičit 2x týdně (pátek a neděle) FB trénink, jindy se do posilovny nedostanu... na každou partii 2 cviky po 3-5 sérií.... je to takhle dobře? díky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sonnyx
|
Zaslal: st listopad 02, 2011 11:45 am Předmět: |
|
|
Nejspíše to dobře není. Na každou partii 2 cviky? Stačí jeden pořádný.
Podívej se nahoru na Samcův FB +-6 cviků (z toho několik vždy základních) je ideální počet. Ne vždy platí čím víc tím líp.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 02, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
| Sonnyx napsal: | Nejspíše to dobře není. Na každou partii 2 cviky? Stačí jeden pořádný.
Podívej se nahoru na Samcův FB +-6 cviků (z toho několik vždy základních) je ideální počet. Ne vždy platí čím víc tím líp. |
A co je na tom spatneho, kdyz chodi 2x tydne? Jen by bylo lepsi, kdyby tam byl vetsi odstup mezi treninky, ale i tak se to da, takze se toho zase tak nebojte. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: st listopad 02, 2011 3:06 pm Předmět: |
|
|
mám ještě otázečku, dřív jsem chodíval cvičit 8x - 10x týdně, tak to je teď pro mě trošku šok 2x do tejdne... když jedu FB trénink v neděli dopoledne, můžu přispět ve čtvrtek večer (při správný stravě) k budováni svalu cvičeného v neděli? ANeb jestli 5 dní od ukončeného tréninku můžu očekávat svalové přírustky (nadnesený výraz)..... Kámoš jede FB jednou týdně v pondělí a má velmi dobré výsledky.... Stupidní dotaz, tak díky moc!
|
|
| nahoru |
|
 |
F.i.l.a.s
|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 9:13 pm Předmět: |
|
|
Zdravím všechny, na začátku tohohle roku jsem začal cvičit, nejdřív s vlastná váhou a ke konci léta jsem se začal o posilování, stravu víc zajímat. Do svých 16 jsem sportoval 5x tejdně. Pak přišli různý zdravotní problémy a musel jsem toho nechat. Rozhodl jsem se pustit víc do cvičení a dát tomu nějakej řád. Jídlo jsem si dal do kupy si myslím slušně, cvičil jsem napůl improvizovaně a postupně jsem načítal informace o technice a o tom jak si poskládat trénink. Sepsal jsem si 3x týdně Full body. Mohli byste mi k němu napsat koment ohledně uspořádní cviků? Jde mi i o pořádí cviků v jednotlivých dnech, jestli byste něco přeházeli. Další věc, cvičím doma, mám polohovatelnou lavici, stojan, 2 sady jednoruček (težší, lehčí), EZ osu a rovnou osu s možností naložit cca 130kg, bradla nemám (nemám je jak chytit, špatný zdi). Jen pro představu je mi 21 let, měřím 173cm, vážím 65 kg, jsem spíš geneticky vybavenej pro kondiční sporty, z toho vychází i moje silový spíš nesilový výkony, ale zase nemám úplnej problém s nabíráním (za poslední měsíc a půl cca 4kg) . Jen zase pro představu na benchi cvičím s 45kg, dřepuju s 65kg, k pasu přitahuju 40kg, na ramena ve stoje 30kg, mrtvý tah 45kg (max 65kg).
Tady je rozpis tréninku:
1. den
= Dřepy - A:4 - 5 x 6 - 8 (B:10 - 12)
= Přítahy velké činky k pasu podhmatem - 5 x 8 - 10 (12 - 15)
= Bench press - 4 - 5 x 6 - 8 (10 - 12)
= Millitary press - 3 x 8 - 10 (12 - 15)
= Rozpažování - 4 - 5 x 10 - 12 (cca 15)
+ Břicho
2. den
= Mrtvý tah („lehký“) - 4 - 5 x 6 - 8 (10 - 12)
= Tlaky na prsa JČ hlavou nahoru - 4 - 5 x 6 - 8 (10 - 12)
= Výpady (na každou nohu) - 4 - 5 x 6 - 8 (10 - 12)
= Přítahy velké činky k bradě - 3 x 8 - 10 (12 - 15)
= Biceps EZ ve stoje - 3 - 4 x 10 - 15 (15 - 20)
+ Břicho
3. den
= Dřepy - 4 - 5 x 6 – 8 (10 - 12)
= Přítahy velké činky k pasu podhmatem - 5 x 8 - 10 (12 - 15)
= Bench press úzkým úchopem - 4 - 5 x 6 - 8 (10 - 12)
= Good Mornings - 3 - 4 x 6 - 8 (10 - 12)
= Upažování v předklonu - 3 - 4 x 8 - 10 (12 – 15)
+ Břicho
1. týden: A/B/A
2. týden: B/A/B
(A - těžký trénink, B – lehký trénink)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 9:20 pm Předmět: |
|
|
Pěkně sestavenej tréning. Jedinej "problém" vidím v tom, že asi nebude tak snadnej na regeneraci, ale tj individuální
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|