|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út listopad 01, 2011 10:43 am Předmět: |
|
|
Draper: ten tuk už není o strachu, jen ho tam asi prostě neumím zařadit, jen ten oliváč a oříšky, sýry jinak tam ten tuk nemám, ještě ryby no... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: út listopad 01, 2011 9:39 pm Předmět: |
|
|
A nějakej problém ho tam zařadit? Kup tu smetanu za pár kaček cca 12kč- 200ml a máš tam 60g tuku. Smíchej půlku s proteinem a dávej ho třeba před trenálem, budeš mít energie tak na dvě rundy. A navíc porosteš. bílkoviny+tuky=anabolický efekt
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 01, 2011 11:48 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | A nějakej problém ho tam zařadit? Kup tu smetanu za pár kaček cca 12kč- 200ml a máš tam 60g tuku. Smíchej půlku s proteinem a dávej ho třeba před trenálem, budeš mít energie tak na dvě rundy. A navíc porosteš. bílkoviny+tuky=anabolický efekt |
To pro nej jako pro byvaleho anorektika bude asi tezke davat si jen tak smetanu, spise bych proste kupoval tucnejsi alternativy vyrobku a ne jen ty "light".Treba misto 30% eidamu 45%, misto nizkotucneho tvarohu polotucny atd, alespon u nekterych jidel. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st listopad 02, 2011 8:56 am Předmět: |
|
|
2.11.
Dnes ráno do posilovny dorazil pán, kterého jsem tam potkal, když jsem začínal. Tenkrát jsem na bebch zvedal tyč bez závaží, na dřep jsem tlačil 40 kilo a mnoho cviků dělal úplně zbytečně nebo špatně, vše mi tenkrát vysvětlil od cviků přes regeneraci až po jídlo (nevím, co má k Itálii, ale kladl důraz na těstoviny a rýži mi doporučil jen s rybou) Bral jsem ho z rezervou. Později jsem se dozvěděl, že má za sebou profesionální karieru ( stačilo mi když jsem viděl jak sebral všechno závaží dal ho na kladku a jel a s komentářem na mě nekoukej...drž si svoje váhy a správnou techniku a stanov si cíle)
Využil jsem toho a zeptal se na jeden z mých nesplněných cílů - shyby
Dočkal jsem se odpovědi, kterou jsem mohl čekat....zkusil jsem tedy se přitáhnout...jednou jsem se přitáhl podruhé už se jen pustil dolů, to samé jsem udělal za chvíli znovu a dotyčný řekl, že to vypadá jako, že nemám sílu a k tomu ještě ať mu ukážu delty - kouknul dal mi do ruky jednoručky s hmotností "celých" 7kg a řekl, ať rozpažím, pousmál jsem se a říkal si sedm kilo? csss co ze mě dělá....a hle? horko těžko jsem vytlačil jedno roztažení.....takže zadní delty neexistují? :D
Ukázal jsem mu můj rozepsaný trénink a po jeho přečtení a zjišťění, že ho vlastně jedu bez dnů volna (neboť posilování mám místo fetu...je to pro mě droga) jsem dostal vyhubováno. Další věc, které si všiml bylo to, že po čas treninku skoro nepiju....což je pravda, maximálně tak deci víc nedám....
Takže jsem dnes odjel svůj "normální" trenink.....doufám naposledy a chystám se sestavit nový plán, ve kterém snad nebudou chybět žádné části těla a nebudu denně lítat do školy do posilovny jako šílenec.
TRENINK
Dřepy 70kgx20x5
Předkopávání 35kgx12x3
Zakopávání 20kg12x3
Přítahy velké činky nadhmatem 35kgx12x3
Přítahy velké činky podhmatem 35kgx12x3
Přítahy kladky před sebe 30kgx12x3
Přítahy kladky za sebe 30kgx12x3
Můžu započítat i dva poloshyby...
Benchpress 50kgx10x4
60kgx5x1
Tlaky s jednoručkami 21kgx10x5
Peck-deck 12x3
Tlaky na ramena za hlavu 30kgx10x3
Krčení ramen jednoručky 27kgx15x3
Biceps EZ činka jednadvacítky 4x12
Tricepsové kliky s 10kg 20x3
Rotoped 10 minut
STRAVA
noc už sem psát nebudu, bylo toho zase hodně, dnes se pokusím skončit tvarohem s pečivem, musím to někdy prolomit a vyspat se.
Snidaně : Hroznové víno, piškoty, mléko
Před tréninkem : rozinky
Po treninku: gainer 2odměrky
Oběd: těstoviny s kuřecím _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 02, 2011 4:36 pm Předmět: |
|
|
No tak vazne doufam, ze konecen zacnes cvicit neco pro tebe smysluplneho, protoze kazdodenni trenink v takovem volume se v tvem pripade miji ucinkem. Ze ti to tu porad vtloukame do hlavy je ale uplne zbytecne, kdyz to ignorujes, podobne i s jidlem. To pak i cloveka odradi, aby ti pomahal.
Jinak ty drepy pekny 5x20x70kg. obligatni otazka, jak hluboko je jezdis? :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st listopad 02, 2011 4:43 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | No tak vazne doufam, ze konecen zacnes cvicit neco pro tebe smysluplneho, protoze kazdodenni trenink v takovem volume se v tvem pripade miji ucinkem. Ze ti to tu porad vtloukame do hlavy je ale uplne zbytecne, kdyz to ignorujes, podobne i s jidlem. To pak i cloveka odradi, aby ti pomahal.
Jinak ty drepy pekny 5x20x70kg. obligatni otazka, jak hluboko je jezdis? :) |
pravý úhel,dávám si záležet, jelikož nohy vždy dominovaly ale abych pravdu řekl, nemám ty dřepy rád _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st listopad 02, 2011 4:46 pm Předmět: |
|
|
Zkus až dolů.  (Pokud to zkusíš, tak si hlavně uber, nenesu žádnou zodpovědnost za Tvé případné převážení  ) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st listopad 02, 2011 4:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 02, 2011 4:50 pm Předmět: |
|
|
Pravy uhel, tak to pak jo. Zkus, jak pise Esko, jit az dolu (pod paralel) a uvidis, kolik s temi 70kg das  A nebo si nejprve radeji uber, aby te uz to prvni opakovani hned nepriskvarilo k zemi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st listopad 02, 2011 4:51 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | eSko napsal: | Zkus až dolů. (Pokud to zkusíš, tak si hlavně uber, nenesu žádnou zodpovědnost za Tvé případné převážení ) |
To každopádně, bych to tam pustil .....
Vyhlašuju bojkot Kauflandu, neboť neměli Hollandia irská káva, šmejdi |
Tak to musíš do varskýho kaufu, teď jsem před chvíli z něj přijel, tam je irský kávy, že by se z toho poblil i Ir. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Naposledy upravil eSko dne st listopad 02, 2011 4:51 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
lamice27

|
Zaslal: st listopad 02, 2011 4:51 pm Předmět: |
|
|
Soupni tam 3xtydne trenink 5x5 a dej mrtvolu a military press a mas cely telo jak fik a kdyz budes zrat a spat tak pekne porostes
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st listopad 02, 2011 5:11 pm Předmět: |
|
|
ztotožňuji se s názorem nademnou _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st listopad 02, 2011 5:15 pm Předmět: |
|
|
OK sestavil jsem něco zítra to sem přepíšu, 3 maximálně 4 treninky týdně, abych také odpočinul... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|