|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: so listopad 05, 2011 1:26 pm Předmět: |
|
|
Tohle fitko znam moc dobre. Napsal bych sem alespon 100 radku kritiky, ale nedavno jsem byl narcen z toho, ze ho pomlouvam nepravem, takze nic psat nebudu. Kazdopadne ta smesna cena odpovida kvalite posilovny, takze si to preber. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 5:39 pm Předmět: |
|
|
Super Drape  BG dnes nestíhám, tak budu nevěrný..
EDIT: Není to náhodou fotka z Kounicovy???
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 7:07 pm Předmět: |
|
|
Jee pardon  , nejak jsem to prehledl a myslel jsem, ze chces Blue Star na Kounicove . Doufam, ze sis zadrepoval a jestli ne tak jsem ti zkurvil celej trenink korte a bude to chtit asi nejakou kompenzaci _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po listopad 07, 2011 7:30 pm Předmět: |
|
|
Heh řeším problém, chci jít ještě ted cvičit nohy, ale nevím kam, kde jsou do 22 a dají se tam cvičit v poho dřepy??
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 7:32 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Heh řeším problém, chci jít ještě ted cvičit nohy, ale nevím kam, kde jsou do 22 a dají se tam cvičit v poho dřepy?? |
Treba blue Gym ma do 22h a drepovaci stojan tam mas nebo na Kounicovy v Sokole ProGym ma taky do 22h. Samozrejme je jeste plno jinych moznosti, tohle me ted jen tak napadlo....ja uz bych se ale byt tebou dnes na to vy*ral, stejne ti to uz nepomuze _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po listopad 07, 2011 7:34 pm Předmět: |
|
|
Pro gym je kde? to je to v sokole???
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 7:35 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Pro gym je kde? to je to v sokole??? |
vzdyt to ku*va pisu ze v Sokole _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po listopad 07, 2011 7:45 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | jnerez napsal: | | Pro gym je kde? to je to v sokole??? |
vzdyt to ku*va pisu ze v Sokole |
a jo..sorry, tu něco řeším a taky sem dneska nějakej rozladěnej, tak sem nepozornej
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 7:56 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Jee pardon , nejak jsem to prehledl a myslel jsem, ze chces Blue Star na Kounicove . Doufam, ze sis zadrepoval a jestli ne tak jsem ti zkurvil celej trenink korte a bude to chtit asi nejakou kompenzaci |
Nakonec jsem tam ještě zavolal a ověřil si to A mají ho tam Ale tak zku*venou posilovnu jsem ještě nikdy neviděl, a to nejsem nějak moc vybíravej. Ještě že jsem potřeboval cvičit jen toho korteho..
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po listopad 07, 2011 8:07 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | jnerez napsal: | | Heh řeším problém, chci jít ještě ted cvičit nohy, ale nevím kam, kde jsou do 22 a dají se tam cvičit v poho dřepy?? |
Treba blue Gym ma do 22h a drepovaci stojan tam mas nebo na Kounicovy v Sokole ProGym ma taky do 22h. Samozrejme je jeste plno jinych moznosti, tohle me ted jen tak napadlo....ja uz bych se ale byt tebou dnes na to vy*ral, stejne ti to uz nepomuze |
Tak a teprve napotřetí sem si to přečetl opravdu pořádně a všiml sem si té uštěpačné poznámky ty dacane ...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 07, 2011 9:30 pm Předmět: |
|
|
Mišmaš večer, tj pecka! Byl jsem tam nejmenší a stejně se mi cvičilo skvěle =)
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: po listopad 07, 2011 9:37 pm Předmět: |
|
|
Jaky to v mišmaši je? chodí tam hodně lidí? je problém třeba dostat se na zakladni cviky? choděj tam velky korby jo? :D za pár dní si tam koupim měsíčku, vypada to jako paradni fitko, ale ještě jsem tam nebyl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|