|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so listopad 05, 2011 8:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ShawnRay

|
Zaslal: so listopad 05, 2011 9:59 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | kurva nacapal sem 'kamosku' s nejakym sukacem. Nesel ji zvonek, tak sem nahlidl do okna a co nevidim, borecek ji ustila postel a najednou holka nema cas. Musim to zapit. |
tak jestli je to ta, cos psal minule, tak to se neni co divit, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so listopad 05, 2011 10:00 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | :D to seš celej ty Tommy |
to uz je na hranici guru
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: so listopad 05, 2011 10:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: so listopad 05, 2011 10:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so listopad 05, 2011 10:16 pm Předmět: |
|
|
ja se divim, ze z toho neudelal uplne nejakej kamenak .. ja nevim nejaky vniknuti oknem se vzduchovkou
tondo nenič nám krásnou idilku sobotního večera, už tak jsme dost zoufalí a sedíme doma ... sami ... samotincí u pc .. tak nám aspoň nech tu ironii
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so listopad 05, 2011 10:18 pm Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: | | mistři světa se ozvali |
asi tak..
btw. kubaz: ještě to pořád není ono, měli jste sem napsat tommy strikes again a pak si to s Majestym 10x vyquotovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 1:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po listopad 07, 2011 2:02 pm Předmět: |
|
|
Zajebana Barca mi po... cely tiket, otresny zapas to byl, se divim ze je nechali za takovych podminek hrat. Ale Bilbao pekne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út listopad 08, 2011 4:14 pm Předmět: |
|
|
Sere mě MHD. Nějakej plesnivej senilní dědek v tramvaji kus ode mě se plíživě usral tak, že se změnilo skupenství vzduchu a rozleptalo mi to sliznice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út listopad 08, 2011 4:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 12:51 pm Předmět: |
|
|
bolí mně lokty..pravej víc a je to otravný. Přemýšlím,jak s tím asi odjedu dneska záda s tricákem.  Vlastně u tricáku můžu jen uzký bench,tam je to jasně daný. Ale co záda. Asi jen mrvola,lehce přítahy a kladka taky lehká. To je uplně na kokot todle!!!!! Prostě den na piču.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 1:11 pm Předmět: |
|
|
Ten tricak si s tim asi moc nezacvicis, ja taky se svym rozpadajicim se loktem muzu vicemene jen uzky bench, jakekoliv extenze jsou nemozne. U zad to problem ani tak nedela ne? Mne snad jen trochu u shybu, ale ty stejne cvicim jen svatecne a jeste s dopomoci. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 1:17 pm Předmět: |
|
|
právě že u zad to bolí taky. Třeba přítahy s JR nemůžu vůbec..s VČ jen s lehkou vahou. Uvidim,co se dá dělat. Ale prostě mně to sere.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 1:19 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | právě že u zad to bolí taky. Třeba přítahy s JR nemůžu vůbec..s VČ jen s lehkou vahou. Uvidim,co se dá dělat. Ale prostě mně to sere.. |
Mne trochu pomohlo si ten loket na trenink stahnout elastickym obinadlem. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|