|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne listopad 06, 2011 3:13 pm Předmět: |
|
|
Hlavně ti poroste prdel, takže jestli ji máš teď jak dva kmínky, tak budeš s hlubokými dřepy spokojen. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelito

|
Zaslal: ne listopad 06, 2011 5:43 pm Předmět: |
|
|
Tak to nebude na škodu beztak žádnou nemám...což nevypadá dobře
6.listopadu
DŘEP 60kgx15x3
UPAŽOVÁNÍ 6kgx8x3
TLAKY NA RAMENA ZA HLAVU 25kgx12x3
TLAKY JEDNORUČKAMI 21kgx10x4
NÁCVIK SHYBŮ - držení ve visu
HYPEREXTENZE 15kgx20x3
PŘÍTAHY KOLEN K HRUDI 30x3
Dnes jsem měl opět vyprazdňovací den, který mě tak jednou do týdne potká. Takže zase ztráta hmotnosti. Po dnešní noci ten vyprazdnovaci den asi musel příjít......spořádal jsem totiž po tom stěhování kuřecí s bramborem, syrečky a 2 tousty, tvaroh s piškotama, poté cottage a dva chleby, 4 tousty s medem a mléko asi litrové. Ráno jsem k snídani dal 2 tousty, tvaroh, kakao. Připadám si už jak šílenec. Tenkrát se to řešilo někde tady na foru, že se nejde prostě zasytit. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne listopad 06, 2011 5:45 pm Předmět: |
|
|
Tam máš snad tasemnici ne? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 06, 2011 6:00 pm Předmět: |
|
|
Kdybys do sebe necpal same nizkotucne veci a jednoduche cukry, tak bys ten pocit zasyceni mel.
Koukam, ze jsi na drepy pridal od minule 40kg, jak byly hluboko? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: ne listopad 06, 2011 6:09 pm Předmět: |
|
|
esko: taky si říkám, když vidím ráno ty obaly...
draper:dnes jsem jel klasika pravoúhlé na výbušnost, budu to střídat...už i pro svůj pocit....zítra snad odpočinek...mám znovu zubaře _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 06, 2011 6:18 pm Předmět: |
|
|
A mimochodem, nevim proc dnes cvicis nohy, prsa a ramena, kdyz jsi to cvicil vcera? Kdybys nemel zitra zubare, tak to urcite budes cvicit znova a stejne tak pozitri... Cvicis naprosto nesmyslne a chaoticky a opravdu mam pocit, ze ti neni pomoci jak ve strave tak v treninku. Ja uz tu fakt asi zase koncim. Vubec se divim, ze vzdycky zacinam. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 11:05 am Předmět: |
|
|
takže mám najet třeba na PRSA BICEPS TRICEPS a druhý den ZÁDA RAMENA NOHY atd? _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 11:06 am Předmět: |
|
|
takže mám najet třeba na PRSA BICEPS TRICEPS a druhý den ZÁDA RAMENA NOHY atd? _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 11:30 am Předmět: |
|
|
Já bych klidně zkusil i ten split. Dřív jsem jezdil FB, ale teď poslední dobou jsem díky sparingovy najel na split a zažívám nejlepší tréningy, ale třeba tobě vyhovovat nebude.
btw: já jezdim partii jednou týdně, jedinej bicák je tam dvakrát, ale to mi neva, sestavoval to sparing. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 12:40 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | takže mám najet třeba na PRSA BICEPS TRICEPS a druhý den ZÁDA RAMENA NOHY atd? |
PRSA, BICEPS, BRICHO
NOHY, RAMENA
ZADA, TRICEPS
nebo:
NOHY, BICEPS, TRICEPS
PRSA, ZADA, RAMENA
nebo treba:
PRSA, BICEPS, TRICEPS
NOHY, BRICHO
ZADA, RAMENA
osobne bych k sobe ve splitu nedaval nohy a zada jako dva nejvetsi svalove partie _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 2:50 pm Předmět: |
|
|
Draper : není pravda že si nedám říct jsem rád za ty rady stravu rozšiřuju trénink měním, všechno postupně.
Btw teď jsem dostal dobrou zprávu že zub je v pořádku tak najedu dnes ten první způsob tréninku _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 4:10 pm Předmět: |
|
|
Prosimte udelej si nejaky rozpis, ktereho se striktne budes drzet. V tvem pripade rozhodne nedoporucuji v treninku improvizovat ani zadny instinktivni trenink, ktery tu obcas nekomu radim, ty potrebujes plan a drzet se ho. A ne ze si zase sam sesmolis nejakou picovinu, radeji si to nech od nekoho sestavit a nebo si to tedy sestav, ale dej to sem na kontrolu. Ses strasne hrrr a vsechno delas blbe.
Jo a jeste by me zajimalo ty tlaky JR 4x10 s 21kg vypadaji jak v tvem podani? Jde mi hlavne o rozsah pohybu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Petan_

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 8:08 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Jo a jeste by me zajimalo ty tlaky JR 4x10 s 21kg vypadaji jak v tvem podani? Jde mi hlavne o rozsah pohybu. |
To by me taky zajimalo, tendle log mam procteny a trochu me to schazuje sebevedomi, kdyz se stejnou vejskou co mam ja a o 7 kilo min nez mam ja, zveda ty samy vahy... A nebo ses proste dobrej a mas ukrutnou silu.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Petan_ napsal: | | citace: | | Jo a jeste by me zajimalo ty tlaky JR 4x10 s 21kg vypadaji jak v tvem podani? Jde mi hlavne o rozsah pohybu. |
To by me taky zajimalo, tendle log mam procteny a trochu me to schazuje sebevedomi, kdyz se stejnou vejskou co mam ja a o 7 kilo min nez mam ja, zveda ty samy vahy... A nebo ses proste dobrej a mas ukrutnou silu. |
A nebo nazývá bench s jednoručkami tlaky JR, to by pak vysvětlovalo... protože s 21kg tlaky na ramena 10x při jeho váze jsou podle mýho názoru nereálný.
EDIT: máš pravdu, četl jsem jen reakci a na původní příspěvek jsem se nepodíval
Naposledy upravil 8Shade dne po listopad 07, 2011 8:53 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 8:18 pm Předmět: |
|
|
Vsak Pavel mysli tlaky s JR na prsa ne na ramena _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|